- AutorOdp.
- 18 maja 2017 at 14:36
Dla mnie takim kosmetykiem jest puder Tokyo z Bikora. Działa cuda z moją cerą, zazwyczaj nakładam go na zwykły krem bb a on świetnie matuje niedoskonałości, których nie uda mi się ukryć i co ważniejsze długo utrzymuje się na twarzy, nie zostawia efektu maski!
16 czerwca 2017 at 12:47pomadka musi byc! Ostatnio oszalalm na punkcie sheer shine z Golden Rose, typowo pielegnacyjna nadajaca kolor. Super nawilza i ma leko polyskujace zakonczenie. Calkiem trwala jak na tak niska cene.
20 lipca 2017 at 11:11Izka co jest takiego szczegolnego w tym pudrze? Bo kosztuje nie malo 😛 Ja mam matujacy z GR, Long Wear Finishing Powder ktory sie fajnie sprawdza, matuje, pochlania sebum, utrwala makijaz i nawet optycznie wygladza, a kosztuje mniej niz 30 zl, wiec nie rozumiem fenomenu pudru, ktory zachwalasz 🙂
27 września 2017 at 02:12O jejku, dużo mam takich kosmetyków 😀 ale ostatnio na pewno jest to paletka cieni do powiek z Alilli. Używam jej w sumie nie tylko do powiek, ale też często zamiast rozświetlacza, bronzera i różu i świetnie się sprawdza 🙂
5 listopada 2017 at 17:50U mnie to zdecydowanie puder Tokyo z Bikora. Ładnie matuje i dopełnia mój makijaż. Dodatkowo nie zostawia maski, nie wysusza i długo się utrzymuje.
27 lutego 2019 at 22:09Masło do ciała Botame z doz.pl, świetne, zwłaszcza zimą, kiedy mam tak suchą skórę, że zwykłe balsamy nie dają rady.
19 sierpnia 2020 at 14:10Eyeliner i tusz to moje must have nawet na codzień
10 grudnia 2020 at 01:03Dla mnie szminka! Nie bardzo umiem malować oczy więc nadrabiam wyraźnymi ustami 😀 Niestety, maseczki wszystko psują bo zakrywają usta… A akurat przed pandemią znalazłam nowe cudo i teraz nie mam jak się pokazać…
22 grudnia 2020 at 00:08W takim razie polecam szminkę Rouge Dior Ultra Care – wytrzyma wszystko, nawet cały dzień pod maseczką 😀 Przetestowałam kilka razy 😉
30 grudnia 2020 at 13:17Aha, brzmi ciekawie – rozejrzę się za nią w sklepie 🙂
10 stycznia 2021 at 14:08Hejka a masz może jakiś sprawdzony tusz do rzęs?
Ja mam krótke rzęsy, bardzo rzadkie i mi mega wypadają i boję się abym już zupełnie ” łysa” nie została.
Ważne aby się grudki nie robiły na rzęsach.
Dzięki
7 lutego 2021 at 17:58Dla mnie nieśmiertelny jest Max Factor 2000. Teraz maluje się zdecydowanie mniej, ale tusz do rzęs nakładam najczęściej;-)
11 marca 2021 at 10:44Dla moich krótkich rzęs idealnie przypasował tusz Rimmela Wondr Lux. Oko jest fajnie podkreślone, rzęsy idealnie wyeksponowane i co najważniejsze nie zostawia grudek.
17 marca 2021 at 12:48Największy atrybut kobiecości to posiadanie fajnej szminki. Także szminka obowiązkowa, wiadomo teraz przez maseczki ust nie widać ale jak tylko to minie to śmiało podkreślać usteczka dziewczęta.
19 marca 2021 at 09:46Moja koleżanka zamówiła zbiórczo zakupy na notino i ten tusz dla mnie. Wiedziała, że mam krótkie rzęsy a teraz śmiało je tuszuję i eksponuję.Polecam kobitkom z krótkimi rzęsami do zakupu tego tuszu.
- AutorOdp.