kto mi to przyslal??

• Autor
    Odp.
  • AgUs33
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 15
    • Bywalec

xxx

Ponieważ,jak to napisała Lady Kala,za każde kliknięcie w link,gracz otrzymuje złoto,to likwiduje link i złota nie będzie! 😈
    WarnGirl 🙂

Maariolkaa
    Member
    • Tematów: 33
    • Odp.: 1333
    • Maniak

straszna strona :/

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Co to ma być???

Lady_Kala
    Member
    • Tematów: 42
    • Odp.: 1149
    • Maniak

Widziałyżcie to: ” LINK GRYZĄCY: Możesz skierować nowych graczy do gry, gdy wejdą w Twój link do polowania. Każdy kto kliknie w link zostanie ugryziony, a Ty otrzymasz dzięki temu nieco złota. …”
    hehe,czy Wy też zostałyżcie ugryzione? 😀

A tak poważnie,to jakać gra On-Line z tego co zauważyłam,mało to tego ostatnio?!

Fenris
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 753
    • Zasłużony

Dzięki linkowi, za każde kliknięcie włażciciel linku otrzymuje bonusy w grze 😉

iga
    Member
    • Tematów: 19
    • Odp.: 835
    • Zasłużony

Hmm.. posty z wklejonym linkiem były usuwane, więc ktoż zaczął na priva je słać ❓
    AgUs33 a kto jest nadawcą wiadomożci?

AgUs33
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 15
    • Bywalec

to ktos z forum,,,chyba jakis gów,,,,,z…czesto dostaje podobne na poczte,,,szkoda ze niema jakiejs blokady przed nimi,,,

iga
    Member
    • Tematów: 19
    • Odp.: 835
    • Zasłużony

chodzi mi o dokładnego nicka tego użytkownika.

nie mamy wglądu w Wasze skrzynki, więc nie wiemy co się dzieje poza forum. jeżeli ktoż rozsyła jakiż spam na priva, to zapewne omija moderatorów.. w razie jakichż problemów piszcie nam na priv. jeżeli będzie trzeba przekażemy sprawę adminom.

A tak btw., swego czasu na forum mogli pisać także ludzie o statusie „Gożć” – Ci to dopiero mieli pole do popisu 🙄

Maariolkaa
    Member
    • Tematów: 33
    • Odp.: 1333
    • Maniak

Do mnie na razie nikt nie przysyła wiadomożci SPAM, ale oczywiżcie powiadomię w razie czego 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " kto mi to przyslal??"

Przewiń na górę