- AutorOdp.
- 9 lutego 2009 at 15:15
xxx
Ponieważ,jak to napisała Lady Kala,za każde kliknięcie w link,gracz otrzymuje złoto,to likwiduje link i złota nie będzie! 😈
WarnGirl 🙂9 lutego 2009 at 18:02straszna strona :/
9 lutego 2009 at 21:35Co to ma być???
10 lutego 2009 at 09:47Widziałyżcie to: ” LINK GRYZĄCY: Możesz skierować nowych graczy do gry, gdy wejdą w Twój link do polowania. Każdy kto kliknie w link zostanie ugryziony, a Ty otrzymasz dzięki temu nieco złota. …”
hehe,czy Wy też zostałyżcie ugryzione? 😀A tak poważnie,to jakać gra On-Line z tego co zauważyłam,mało to tego ostatnio?!
10 lutego 2009 at 22:06Dzięki linkowi, za każde kliknięcie włażciciel linku otrzymuje bonusy w grze 😉
11 lutego 2009 at 10:42Hmm.. posty z wklejonym linkiem były usuwane, więc ktoż zaczął na priva je słać ❓
AgUs33 a kto jest nadawcą wiadomożci?11 lutego 2009 at 12:23to ktos z forum,,,chyba jakis gów,,,,,z…czesto dostaje podobne na poczte,,,szkoda ze niema jakiejs blokady przed nimi,,,
11 lutego 2009 at 15:38chodzi mi o dokładnego nicka tego użytkownika.
nie mamy wglądu w Wasze skrzynki, więc nie wiemy co się dzieje poza forum. jeżeli ktoż rozsyła jakiż spam na priva, to zapewne omija moderatorów.. w razie jakichż problemów piszcie nam na priv. jeżeli będzie trzeba przekażemy sprawę adminom.
A tak btw., swego czasu na forum mogli pisać także ludzie o statusie „Gożć” – Ci to dopiero mieli pole do popisu 🙄
11 lutego 2009 at 15:45Do mnie na razie nikt nie przysyła wiadomożci SPAM, ale oczywiżcie powiadomię w razie czego 🙂
- AutorOdp.