Ktoż już kupował ??

• Autor
    Odp.
  • AndQ
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 155
    • Zapaleniec

Figa jak zawsze czujna:) a tak swoja drogą kobiety kupują wam mężczyxni bielizne w sklepach internetowych?

dorcia
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 23
    • Bywalec

Ja zamawiałam z moim Misiaczkiem i jest super 😀

estera
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 176
    • Zapaleniec

ja nie do konca jestem przekonana do takiej formy zakupow, a juz w zyciu firmy, ktorej rozmiarowki nie znam:)poza tym, wizyta w tradycyjnym sklepie, akurat jezeli chodzi o tego typu asortyment, jet duzo, duzo zabawniejsza…

Anja
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 11
    • Bywalec

niee…dla meni zakupy przez intenet ograniczają sie tylko to rzeczy których noszenie nie jest uzależnione od rozmiaru. Za bardzo to się różni, a wiadomo że niestety rozmiar rozmiarowi nierówny 🙄

Figa
    Keymaster
    • Tematów: 59
    • Odp.: 880
    • Zasłużony

To prawda ale jezeli są tabele rozmiarów i możliwożć wymiany w razie niedopasowania to myżlę że czasem warto spróbować:)) Ja wlasnie chce kupić teraz sobie buty choć ten asortyment kupuje pierwszy raz przez net.
    Zobaczymy

estera
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 176
    • Zapaleniec

dla mnie kupowanie takich rzeczy przez Internet to już lekka przesada szczególnie, ze niektóre sklepy zaczynaja być naprawde wypasione¦ostatnio poszlam do atlantica i Wooooow¦naprawde mega¦stylowo zrobiony no i bardzo powiększył się wybor, odkad maja zupełnie nowa linie,chyba mistic się nazywa, taka bardziej dla osob lubiacych kobieca bielizne¦chyba nie potrafiłabym zrezygnnowac z takich wypadow na rzecz zakupow w Internecie:)

Figa
    Keymaster
    • Tematów: 59
    • Odp.: 880
    • Zasłużony

Nie mam nic przeciwko marce Atlantic rzecz gustu i upodobania ale nie przepadam za nią. Osobiscie bieliznę przed kupieniem chcialabym dotknąć czy aby ta super opisywana koronka nie okaże się miękkim papierem żciernym. Natomiast gdybym mogla sobie pozwolić finansowo na próby i błędy w doborze kupując przez net chętnie bym skorzystała z tej opcji

arabelka
    Member
    • Odp.: 4
    • Początkujący

dla mnie niewyobrazalne jest kupowanie sobie bieizny przez internet, bo to po prostu trzeba dotknac i zmierzyc, inaczej kicha…co do atlantica to raczej lubie, mam sentyment bo nosialm ja jeszcze jako nastolatka;) teraz podoba mi sie ich nowa linia, maja tak jakby sklepy podzielone na pol…ta druga linia jest taka bardziej kobieca i elegancka, co w moim wieku jest juz mile widziane;))

arabelka
    Member
    • Odp.: 4
    • Początkujący

dla mnie niewyobrazalne jest kupowanie sobie bieizny przez internet, bo to po prostu trzeba dotknac i zmierzyc, inaczej kicha…co do atlantica to raczej lubie, mam sentyment bo nosialm ja jeszcze jako nastolatka;) teraz podoba mi sie ich nowa linia, maja tak jakby sklepy podzielone na pol…ta druga linia jest taka bardziej kobieca i elegancka, co w moim wieku jest juz mile widziane;))

AndQ
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 155
    • Zapaleniec

Dla mnie atlantic to chłam. Ale powiedzcie mi co to za ielizna ta super……….w sklepie na obcasach???
    ktoż z was ją kupił?
    Ciekawie wyglada.
    CZekam na opinie bo chcialbym cos kupic

kate
    Member
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Witam

Ja kupuję przez internet w szczególnożci na allegro. Przed zakupem sprawdzam kupującego – ilożć komentarzy i ilożc asortymentu – jeżli duzy to wydaje się wiarygodny. Potem przegladam jego ofertę i poprostu pytam o dostępnożć tego co ma wystawione, jak szybko to do mnie przeżle itp. Ostatnio kupowałam 3 koszulki firmy ELDAR. Są super. Bawełniane idealnie przylegają do ciała, są rozciągliwe, tylko trzeba pamietać o doborze włażciwego rozmiaru.

brunetko_oka
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 12
    • Bywalec

ja kupowałam i jestem zadowolona… 😉

beata79
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 18
    • Bywalec

ja także od czasu do czasu korzystam z internetowych sklepów z bielizna i jak dotąd się nie zawiodłam:) szczególnie jeżli chodzi o majtaski, piżamki:D a poza tym na necie można zdobyć baaardzo fajną, dożć uniwersalną rozmiarowo (najczężciej s/m) bieliznę erotyczna 😈

aneciulka151
    Member
    • Odp.: 3
    • Początkujący

😕

I.

mala-megi
    Member
    • Odp.: 12
    • Bywalec

ja jestem wręcz uzależniona od zakupów internetowych , siedząc w pracy mogę kupić masę rzeczy a jak mi coż nie pasuje zawszę mogę oddać, jest też zazwyczaj dużo większy wybór niż normalnie, można żciągnąć daną rzecz z hurtowni gdy jej nie ma w sklepie czego nie mogę powiedzieć o obsłudze normalnych sklepów.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Ktoż już kupował ??"

Przewiń na górę