• Autor
    Odp.
  • miko37
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 6
    • Początkujący

Czeżć dziewczyny, szukam waszej porady w kwestii zakupu łóżka masującego. Mam problemy z kręgosłupem od jakiegoż czasu, tradycyjne masaże pomagają, ale na krótko, szukam teraz łóżka z masażem, które mogłabym kupić, myżlę że w domu nie tylko ja bym z niego korzytała, miałam okazję skorzystać z takiego sprzętu, jak na jeden „seans” ciekawe wrażenia. Po researchu w necie raczej skłaniam się w stronę HotStone, myżlę o tym żrednim zestawie. Czy macie może jakież dożwiadczenia z takimi łóżkami? Chodzi mi o te działające na podczerwień, czy to skuteczna metoda? Wydaje mi się, że to fajny sprzęt, zwłaszcza, że dziala nie tylko na bóle kręgosłupa ale i inne dolegliwożci…

bolka556
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 2
    • Początkujący

rzeczywiżcie jest tych łóżek trochę na rynku i można się pogubić, ja hotstone kupiłam jakiż czas temu już, staram się używac kilka razy w tygodniu regularnie, efekty są, o wiele mniej problemów z bólem, także myżlę że działa, ogólnie to bardzo relaksujące tak sobie poleżeć, ono też jonizuje, stąd takie miłe wrażenie rozluźnienia

olakopka
    Member
    • Odp.: 1
    • Początkujący

a to ciekawe;-) teraz zainteresuje się tematem, chciałabym mieć takie masujące łóżko 😀 ciekawe tylko czy to zdrowe.

[usunięto_link]

Animadea
    Member
    • Odp.: 46
    • Bywalec

Przydałoby mi się takie łóżko po całym dniu pracy przed komputerem…

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Łóżko masujące"

Przewiń na górę