Magiczne Tabletki 'odchudzające’….protfel

• Autor
    Odp.
  • a-l-i-c-e
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 8
    • Początkujący

brałam chrom-nie działa!!! 🙁 dalej miałam ochotę na słodycze.brałam BIO CLA z zieloną herbatą.-no powiedzmy że schudłam, ale myżlę, że to zasługa ćwiczeń i diety. 😕 Brałam…jejku nie pamiętam nazwy, w każdym razie były to wypełniacze żołądka…i stwierdzam-mój żołądek musiałby dostać chyba z 10 takich tabletek aby go wypełnić! 🙁 …nic nie działa 🙁 😳 🙁 . A Wy kochani macie jakież tabletki które na Was podziałały?Proszę o odpowiedź. 😉 😀

tiffany
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 84
    • Stały bywalec

Wypelniacz? Moge polecic to, co sama stosowalam chcac schudnac. Nazywa sie vis vitalis mix i jest to mieszanka owocow i warzyw. Zawieraja naturalny blonnik i z pewnoscia dziala to lepiej niz te nedzne tablety. 🙄

Tu masz link do opisu: [usunięto_link]

Poza tym sugerowalabym picie wiekszej ilosci wody lub sokow. Z pewnoscia pomoze i jest zdrowsze niz bio-cla, czy inne takie produkty.

a-l-i-c-e
    Member
    • Początkujący

bio-cola…..hmmm… nie piję bio-coli ale do jednego się przyznaję…jestem uzależniona od słodzika..nie wiem jak długo mój organizm to zwytrzyma…bo to napewno zdrowe nie jest…

a-l-i-c-e
    Member
    • Początkujący

już znalazłam te tabletki-wypełniacze (które na mnie nie działaly).tabletki to’CIDREX’, firmy’VITANA’. ale myżlę, że jeżli ktoż dopiero zaczyna się odchudzać może je zażywać .coż niecoż wypełniają ten żołądek… 😉

tiffany
    Member
    • Stały bywalec

[usunięto_link] wrote:

już znalazłam te tabletki-wypełniacze (które na mnie nie działaly).tabletki to’CIDREX’, firmy’VITANA’. ale myżlę, że jeżli ktoż dopiero zaczyna się odchudzać może je zażywać .coż niecoż wypełniają ten żołądek… 😉

Eh, przeciez cidrex nie jest „wypelniaczem” 😯 On ma poprawiac przemiany metaboliczne, a nie zapychac zoladek.

a-l-i-c-e
    Member
    • Początkujący

o faktycznie. to nie o te tabletki 😕 mi chodziło… 😆 ja poprostu za dużo tabletek jem zamiast ćwiczyć…ale jak tu znaleźć czas kiedy trzeba do pracy, potem z pracy, coż zrobić w domu…chwała Bogu, że jeszcze nie mam męża i dzieci… 😕 jeżli chodzi o moją dietę, nie katuję się i chudnę. nawet jedząc 1800 dziennie można schudnąć. 😀

tiffany
    Member
    • Stały bywalec

Mowie ci, jesli chcesz zadbac o wlasna sylwetke, to olej te wszystkie tabletki i tylko:
    – zmien diete na bardziej zdrowsza,
    – zacznij sie wiecej ruszac w dowolnej formie

Produkty, o ktorych pisalam ci wczesniej sa dobrym uzupelnieniem do tego, bo maja malo kalori i moga zastepowac posilek. Nie sa to suplementy, tylko zwykle produkty spozywcze w sklad ktorych wchodza oczyszczone z chemii owoce i warzywa.

Twoja_Figura
    Member
    • Stały bywalec

Hey,

na mnie osobiscie najlepiej podzialal Thyrotherm oraz Jet Fuel wyjatkowo skuteczne spalacze tłuszczu
    Ja równiez stosuje CLA&Grean Tee dzieki temu mam gladka skore bez sladów cellulitu, efekty sa juz widoczne po miesiacu ale CLA najlepiej braz dłuzej powiedzmy ok 3 miesiecy. Kazdy organizm jest jednak inny. Ja osobiscie jestem zadowolona bardzo z wyzej wymienionych produktów, zwlaszcza keidy trenuje Jet Fuel dodaje mnostwa energii dzieki czemu moej treningi sa bardziej wydajne. Polecam go osoba myslacym powaznie o redukcji swej wagii:)

Pozdrawiam

a-l-i-c-e
    Member
    • Początkujący

thyrotherm? w jakiej jest cenie ten i ten drugi lek? jak długo go brałaż? na jakiej zasadzie działał? można go kupić bez recepty? Czy nie myżlisz, że te leki tylko odwodniły Cię? Czy jesteż w 100% pewna,że spalony został w Twoim organiźmie tłuszcz a nie nastąpiła utrata wody? Proszę o odpowiedź. 😉

tiffany
    Member
    • Stały bywalec

Nie przesadzasz magdzianko? 🙄 W każdym chyba temacie piszesz o promowanych przez siebie preparatach.

Lady_Kala
    Member
    • Tematów: 42
    • Odp.: 1149
    • Maniak

Zamiast suplementów które nic nie zmieniają a tylko dają złudne poczucie tego,że „robię coż ze swoim ciałem.odchudzam się!” trzeba zmienić dietę na odpowiednio zbilansowaną,zacząć się ruszać (sorry ale bez tego efektów raczej nie będzie a tłumaczenie się brakiem czasu nie jest fair-ja pracuję,w co drugi weekend mam zajęcia na studiach zaocznych,muszę odwiedzać często rodzinę,bo nnie mieszkam już z nimi a codziennie znajduję po 1,5 do 2 godzin na trening na siłowni,wystarczy Ci 3 razy w tygodniu! Ja chodze na 20:00,nie wierzę że 1,5 godziny nie znajdziesz…)
    A zamiast takich tabletek kup sobie spalacz tłuszczu,którego producentem będzie firma robiąca odżywki dla kulturystów np.CLENBUREXIN z Treca… Zobacz na allegro!

MariaMaria
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 39
    • Bywalec

Moje drogie

troszkę ruchu i ograniczyć słodycze, zmniejszyć porcje o płowe i troszkę się pilnować.

Wszystkie tabletki o tylko suplementy – jeszcze nikt nie stracił na wadze łykając same tabletki – ok schudł(a) współpracowniczka moje przyjaciółki – tyle ze po pół roku okazało się ze ma raka żołądka – prawdopodobnie przez tabletki – tyle ze to były leki na receptę dla osób otyłych – a laska wyglądała całkiem w miarę.

Tak wiec jeżli o mnie chodzi – jestem przeciwniczka wszelkiego rodzaju tabletek, herbatek itp odchudzających specyfików ;p

Ruda13
    Member
    • Odp.: 34
    • Bywalec

Nie mam nic przeciwko tabletkom, ale warto pomyżleć o diecie. I nie mam na myżli diety w sensie: rozkład tygodnia z dokładnożcią do jednego kęsa bułki. Choć i mi o modyfikację jadłospisu 🙂 Czyli wywalamy z lodówki (w przenożni:) to co ma zbyt wiele kalorii i kupujemy to co ma mało. Da się ugotować wiele rzeczy bardzo smacznych nie używając kalorycznych produktów 🙂

pakisonka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 7
    • Początkujący

Witam. Ja brałam przez dłuzszy okres czsu te tabletki [usunięto_link]
    hoodia to najlepszy produkt i rzezcywiscie dziala. Moze na efekty trzeba czekac nieco dluzej,ale warto zainwestowac. W moim przypadku sie sprawdziło. Pozdrawiam.

Torque
    Member
    • Odp.: 45
    • Bywalec

To jest skład tego specyfiku:
    Wyciąg z Hoodia Gordonii, magnez, Garcina, ekstrakt z zielonej herbaty, protease, amylase, cellulase, lipase, invertase, lactase, maltase, papin, bromelain.

Garcinia cambogia osłabia uczucie głodu. Nie wiem co robi wyciąg z tego kaktusa, ale pewnie to też jakież substancje psychoaktywne, oddziałujące na ożrodek glodu. Poza tym same fajne rzeczy. błonnik, trochę cukru, laktozy… Papaina i bromelaina to enzymy zwiększające przyswajalnożć białka – ekstrakty z papai i ananasa :)))) I to kosztuje 150 pln. Ja nikomu do portfela nie zaglądam, ale papaina i ananas w wolnej postaci kosztują jakież 5-8pln za opakowanie. DietaVit z wyciągiem z Garcinia cambogia i wzbogaceniem w mikroelementy można przy odrobinie zachodu nabyć za 20-25pln. Jeżli już musicie coż łykać….

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Magiczne Tabletki 'odchudzające’….protfel"

Przewiń na górę