- AutorOdp.
- 30 lipca 2007 at 17:13
mam pytanie, mam bardzo male piersi, w tym bardzo male sutki, czy to moze wpłynąc na to ze nie bede mogła karmic dziecka? planuje ciąze i …troche sie tym martwie…macie jakies doswiadczenia? wiecie cos o tym??
30 lipca 2007 at 17:33Ja wiem po mojej kolezance i z roznych programow ze piersi w trakcie ciazy powiekszaja sie troche , zeby sie przygotowac do karmienia.
Oczywiscie to nie jest reguła ❗30 lipca 2007 at 18:22no przeciez że bedziesz mogła karmić przeciez pierż Jest po to aby karmic przyszłe potomstwo nawet jak sa one malutkie, jak juz koleznka wczesniej powiedziała ze one sie pwioiekszaja dokładnie powieksza CI sie troche
31 lipca 2007 at 08:44kobietki drogie…po prstu obawialam sie czy oby moze wszystko mam rozwiniete jak trzeba…. troche mnie uspakajacie;) niby slyszlam o tym ze sie powiekszają…ale zbyt wielu kolezanek z bardzo malym biustem nie mam…i szukalam jakiegos potwierdzenia…strasznie chcialabym karmic swojego bobaska
31 lipca 2007 at 10:26Wszystko zależy od tego czy w ogóle będzie ci się gromadził pokarm. Jeżli będziesz miała problemy z małymi sutkami kupisz sobie nakładkę na sutka. Pielęgniarki cię wszystkiego nauczą, pokażą. Pamiętaj tylko żeby o pomoc poprosić.
31 lipca 2007 at 10:32Moja babcia mial podobno bardzo male piersi , a w ciazy jej bardzo urosly…i juz takie zostaly 🙂
31 lipca 2007 at 10:52ja miałam małe piersi, w ciąży miałam booooskie… takie superowskie że tylko pomarzyć. Po karmieniu mam mniejsze niż przed ciążą
27 marca 2008 at 11:12Ja przed ciążą też miałam małe piersi… w czasie ciąży troszkę mi urosły… też martwiłam się że nie będę mogła karmić, ale położna w szkole rodzenia uspokoiła mnie i powiedziała że małe piersi mają więcej pokarmu niż te ogromne…
Zresztą karmienie piersią to ponoć rzecz psychologiczna… położna mówiła że zna przypadki w których po adoptowaniu noworodka kobieta dostawała pokarm w piersiach i mogła nim karmić adoptowane dziecko… 🙂
Ależ MY kobitki jesteżmy niesamowite 🙂
- AutorOdp.