mam bardzo małe piersi…czy bede mogła karmic?

• Autor
    Odp.
  • zuza28
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 63
    • Stały bywalec

mam pytanie, mam bardzo male piersi, w tym bardzo male sutki, czy to moze wpłynąc na to ze nie bede mogła karmic dziecka? planuje ciąze i …troche sie tym martwie…macie jakies doswiadczenia? wiecie cos o tym??

Czerwona
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 783
    • Zasłużony

Ja wiem po mojej kolezance i z roznych programow ze piersi w trakcie ciazy powiekszaja sie troche , zeby sie przygotowac do karmienia.
    Oczywiscie to nie jest reguła ❗

Kwiat we wlosach
    Member
    • Tematów: 42
    • Odp.: 514
    • Zasłużony

no przeciez że bedziesz mogła karmić przeciez pierż Jest po to aby karmic przyszłe potomstwo nawet jak sa one malutkie, jak juz koleznka wczesniej powiedziała ze one sie pwioiekszaja dokładnie powieksza CI sie troche

zuza28
    Member
    • Odp.: 63
    • Stały bywalec

kobietki drogie…po prstu obawialam sie czy oby moze wszystko mam rozwiniete jak trzeba…. troche mnie uspakajacie;) niby slyszlam o tym ze sie powiekszają…ale zbyt wielu kolezanek z bardzo malym biustem nie mam…i szukalam jakiegos potwierdzenia…strasznie chcialabym karmic swojego bobaska

xyz
    Member
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1190
    • Maniak

Wszystko zależy od tego czy w ogóle będzie ci się gromadził pokarm. Jeżli będziesz miała problemy z małymi sutkami kupisz sobie nakładkę na sutka. Pielęgniarki cię wszystkiego nauczą, pokażą. Pamiętaj tylko żeby o pomoc poprosić.

Misia
    Member
    • Odp.: 263
    • Zapaleniec

Moja babcia mial podobno bardzo male piersi , a w ciazy jej bardzo urosly…i juz takie zostaly 🙂

xyz
    Member
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1190
    • Maniak

ja miałam małe piersi, w ciąży miałam booooskie… takie superowskie że tylko pomarzyć. Po karmieniu mam mniejsze niż przed ciążą

Victorias Secret
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 19
    • Bywalec

Ja przed ciążą też miałam małe piersi… w czasie ciąży troszkę mi urosły… też martwiłam się że nie będę mogła karmić, ale położna w szkole rodzenia uspokoiła mnie i powiedziała że małe piersi mają więcej pokarmu niż te ogromne…

Zresztą karmienie piersią to ponoć rzecz psychologiczna… położna mówiła że zna przypadki w których po adoptowaniu noworodka kobieta dostawała pokarm w piersiach i mogła nim karmić adoptowane dziecko… 🙂

Ależ MY kobitki jesteżmy niesamowite 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " mam bardzo małe piersi…czy bede mogła karmic?"

Przewiń na górę