- AutorOdp.
- 22 grudnia 2008 at 20:37
Witam mam przyjaciółkę znamy się jakież 2 i pół miesiąca na początku gdy się poznaliżmy dużo rozmawailiżmy i wogóle ale miała chlopaka więc tylko przyjaźń . Potem rozstała sie z chlopakiem i maiłem wieksze pole manewru ale nie chcialem sie za szybko angarzowac . po pewnym czasie powiedzialem jej ze cos do niej czuje a ona powiedziala ze ona nie wie czy cos czuje i musimy poczekac co pokaze los . Czekalem ale nic ona mowila ze zobaczymy co bedzie bylismy na kolacji bylo romantycznie i wogole i tanczylismy i takie tam chemi bylo duzo . Po spotkaniu gadalismy przez kom i ona nagle ze to zadaleko zaszlo i wogole a ona nic nie czuje … I ogolnie tak to wyglada spotykamy sie i jest chemia jest milo duzo smiechu i wogole masakra i nie wiem co mam robić pomóżcie
23 grudnia 2008 at 09:40Nastepna, ktora nie wie czego chce. Zacznij umawiac sie z innymi kobietami, mow jej o tym jak sie dobrze z nimi bawiles na spotkaniach. Obodz w niej zazdrosc a sama zacznie o Ciebie zabiegac.
23 grudnia 2008 at 09:51Niby tak ale ona też chyba kogoż szuka ;/
23 grudnia 2008 at 17:34Jeżeli nie chce, to na siłę się nie da. To się czuje od razu. Umów się z inną i sobie porównaj. Pozdrawiam
23 grudnia 2008 at 19:39Pierwsze co zrób to nic nie pisz do niej przez jakiż tydzień. Jeżeli sama napisze to coż jest na rzeczy. Na początku zrobiłeż błąd, powiedziałeż, że coż do niej czujesz i ją trochę wystraszyłeż. Pokazałeż, że za bardzo Ci zależy. To tak jakbyż ją prosił na kolanach żeby tylko z Tobą była.
A jak się spotykacie, to od kogo wychodzi inicjatywa spotkania?
Pozdro23 grudnia 2008 at 20:21Czasem odniej czesciej ode mnie nie odzywalem sie tydzien a ona ze rozmawiala z rodzicami o stodniowce i moze ze mna isc i wiesz zdziwilo mnie to ;/
23 grudnia 2008 at 20:21To ja tomek666 tylko konto mam tamto zablokowane 🙂
23 grudnia 2008 at 20:26To jak chce iżć z Tobą na studniówkę to już nieźle.
23 grudnia 2008 at 20:29No tylko ona w prost powiedziala ze nie mam szans , a ja chce walczyc !
Zachowuje sie dziwnie jak jest blisko na spotkaniach jest bardzo milo i sa tez zblizenia moze jestem troche spiety ale staram sie wyloozowywac a po spotkaniach ona pisze ze to zaszlo za daleko ze nic nie czuje i wogole widze sie z nia 25 tj. za 2 dni i nie wiem co robi
widze sie bo bedziemy lamac sie oplatkiem i sklada zyczenia !23 grudnia 2008 at 20:54Jak dla mnie ta panna nie wie czego chce. Jak powiedziała Ci, że nie masz szans, to przestań się do niej odzywać i odwołaj to spotkanie.
Poznaj inną dziewczynę i nie okazuj jej zainteresowania. Nie rób jej żadnych wyrzutów. Niech zobaczy, że nie jest dla Ciebie całym żwiatem. Po czasie sama odezwie się i poprosi o spotkanie. Wtedy pójdź i nie użalaj się nad sobą. Pomiń teksty w stylu: „Coż do Ciebie czuję”, „Tęskniłem”, „Nie jesteż mi obojętna” itd. Niech to ona teraz o Ciebie zabiega.A idziesz z nią na tą studniówkę w końcu?
P.S. Dostałeż wiadomożć ode mnie?
23 grudnia 2008 at 21:06Nie nie dostalem . Tak ide
A co do spotkanie to musi sie odbyc bo musze z jej matka o studniowce pogadac !
23 grudnia 2008 at 21:44Jak musisz iżć to trudno. Idź, nie masz wyjżcia. Powiedz jej matce, że zabierasz ją na studniówkę żeby się razem dobrze bawić, bez jakichż miłosnych deklaracji 😉
Może zaproż ją na jakież tańce przed studniówką jeszcze, tak w ramach ćwiczeń? Nie mam tutaj na myżli dyskoteki, tylko prawdziwe tańce, takie jak na studniówce. Nie powinna odmówić, jak zgodziła się iżć z Tobą.
A póki co omijaj w rozmowie z nią temat Waszego związku, czy też dokładniejszego okreżlenia relacji w jakich jesteżcie. Jak gdzież idziecie, to po prostu bawcie się dobrze. Niczego nie przyspieszysz na siłę, jak coż między Wami ma być, to się wykluje po jakimż czasie.Pozdro i powodzenia 😀
P.S. A teraz masz wiadomożć? Wysłałem jeszcze raz.
24 grudnia 2008 at 10:13Wiadomożć mam 🙂 i tak zrobię pianie bo ostatnio powiedziała mi to wszystko a potem jak gadaliżmy no z 10 minut minęło to ona że wiszę jej 3 buziaki i masaż taki o zakład mały przegrałem . Ale wiesz to tylko zakład i wogóle „dziewny jest ten żwiat”
27 grudnia 2008 at 03:07Hehe 😀 , takie zakłady to tylko przegrywać. Dawaj Tomek nie daj się jej 😉 .
27 grudnia 2008 at 19:07Lipa bo przestala sie odzywac jest na necie wiem gg i nk ale ani tu ani na sms nie odpisuje :/
- AutorOdp.