Miłożć lub jej brak :(

• Autor
    Odp.
  • tomek666
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Witam mam przyjaciółkę znamy się jakież 2 i pół miesiąca na początku gdy się poznaliżmy dużo rozmawailiżmy i wogóle ale miała chlopaka więc tylko przyjaźń . Potem rozstała sie z chlopakiem i maiłem wieksze pole manewru ale nie chcialem sie za szybko angarzowac . po pewnym czasie powiedzialem jej ze cos do niej czuje a ona powiedziala ze ona nie wie czy cos czuje i musimy poczekac co pokaze los . Czekalem ale nic ona mowila ze zobaczymy co bedzie bylismy na kolacji bylo romantycznie i wogole i tanczylismy i takie tam chemi bylo duzo . Po spotkaniu gadalismy przez kom i ona nagle ze to zadaleko zaszlo i wogole a ona nic nie czuje … I ogolnie tak to wyglada spotykamy sie i jest chemia jest milo duzo smiechu i wogole masakra i nie wiem co mam robić pomóżcie

zxcvbnm
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 51
    • Stały bywalec

Nastepna, ktora nie wie czego chce. Zacznij umawiac sie z innymi kobietami, mow jej o tym jak sie dobrze z nimi bawiles na spotkaniach. Obodz w niej zazdrosc a sama zacznie o Ciebie zabiegac.

tomek666
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Niby tak ale ona też chyba kogoż szuka ;/

Manora
    Member
    • Tematów: 20
    • Odp.: 1253
    • Maniak

Jeżeli nie chce, to na siłę się nie da. To się czuje od razu. Umów się z inną i sobie porównaj. Pozdrawiam

michalek123
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 72
    • Stały bywalec

Pierwsze co zrób to nic nie pisz do niej przez jakiż tydzień. Jeżeli sama napisze to coż jest na rzeczy. Na początku zrobiłeż błąd, powiedziałeż, że coż do niej czujesz i ją trochę wystraszyłeż. Pokazałeż, że za bardzo Ci zależy. To tak jakbyż ją prosił na kolanach żeby tylko z Tobą była.

A jak się spotykacie, to od kogo wychodzi inicjatywa spotkania?
    Pozdro

tomek6667
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 97
    • Zapaleniec

Czasem odniej czesciej ode mnie nie odzywalem sie tydzien a ona ze rozmawiala z rodzicami o stodniowce i moze ze mna isc i wiesz zdziwilo mnie to ;/

tomek6667
    Member
    • Zapaleniec

To ja tomek666 tylko konto mam tamto zablokowane 🙂

michalek123
    Member
    • Stały bywalec

To jak chce iżć z Tobą na studniówkę to już nieźle.

tomek6667
    Member
    • Zapaleniec

No tylko ona w prost powiedziala ze nie mam szans , a ja chce walczyc !

Zachowuje sie dziwnie jak jest blisko na spotkaniach jest bardzo milo i sa tez zblizenia moze jestem troche spiety ale staram sie wyloozowywac a po spotkaniach ona pisze ze to zaszlo za daleko ze nic nie czuje i wogole widze sie z nia 25 tj. za 2 dni i nie wiem co robi
    widze sie bo bedziemy lamac sie oplatkiem i sklada zyczenia !

michalek123
    Member
    • Stały bywalec

Jak dla mnie ta panna nie wie czego chce. Jak powiedziała Ci, że nie masz szans, to przestań się do niej odzywać i odwołaj to spotkanie.
    Poznaj inną dziewczynę i nie okazuj jej zainteresowania. Nie rób jej żadnych wyrzutów. Niech zobaczy, że nie jest dla Ciebie całym żwiatem. Po czasie sama odezwie się i poprosi o spotkanie. Wtedy pójdź i nie użalaj się nad sobą. Pomiń teksty w stylu: „Coż do Ciebie czuję”, „Tęskniłem”, „Nie jesteż mi obojętna” itd. Niech to ona teraz o Ciebie zabiega.

A idziesz z nią na tą studniówkę w końcu?

P.S. Dostałeż wiadomożć ode mnie?

tomek6667
    Member
    • Zapaleniec

Nie nie dostalem . Tak ide

A co do spotkanie to musi sie odbyc bo musze z jej matka o studniowce pogadac !

michalek123
    Member
    • Stały bywalec

Jak musisz iżć to trudno. Idź, nie masz wyjżcia. Powiedz jej matce, że zabierasz ją na studniówkę żeby się razem dobrze bawić, bez jakichż miłosnych deklaracji 😉
    Może zaproż ją na jakież tańce przed studniówką jeszcze, tak w ramach ćwiczeń? Nie mam tutaj na myżli dyskoteki, tylko prawdziwe tańce, takie jak na studniówce. Nie powinna odmówić, jak zgodziła się iżć z Tobą.
    A póki co omijaj w rozmowie z nią temat Waszego związku, czy też dokładniejszego okreżlenia relacji w jakich jesteżcie. Jak gdzież idziecie, to po prostu bawcie się dobrze. Niczego nie przyspieszysz na siłę, jak coż między Wami ma być, to się wykluje po jakimż czasie.

Pozdro i powodzenia 😀

P.S. A teraz masz wiadomożć? Wysłałem jeszcze raz.

tomek6667
    Member
    • Zapaleniec

Wiadomożć mam 🙂 i tak zrobię pianie bo ostatnio powiedziała mi to wszystko a potem jak gadaliżmy no z 10 minut minęło to ona że wiszę jej 3 buziaki i masaż taki o zakład mały przegrałem . Ale wiesz to tylko zakład i wogóle „dziewny jest ten żwiat”

michalek123
    Member
    • Stały bywalec

Hehe 😀 , takie zakłady to tylko przegrywać. Dawaj Tomek nie daj się jej 😉 .

tomek6667
    Member
    • Zapaleniec

Lipa bo przestala sie odzywac jest na necie wiem gg i nk ale ani tu ani na sms nie odpisuje :/

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Miłożć lub jej brak :("

Przewiń na górę