- AutorOdp.
- 23 września 2009 at 18:13
Witam
mam pytanie czy ludzki mocz może wpłynąc dodatnio na naszacere? nawilży ją, może stanie sie bardziej piekna? gdzież wyczytałam ze włażnie takie włażciwożci ma
co Wy o ty sądzicie?
23 września 2009 at 19:26żadna reklama, tylko jestem ciekawa waszego zdania, i czy faktycznie tak jest czy nie:)
24 września 2009 at 12:59kiedys czytałam, że ponoć poprawia cere. Wygladza niedoskonalosci..likwiduje pryszcze, przebarwienia. Ponoć trzeba przemywac nim twarz przez jakies 2tyg….
Ale, mimo ze mam problemy z cera, to nigdy bym sie nie odwazyla z tego skorzystac… ostatnio kupilam krem vichy normadern- myslalam, ze pomoze a tylko mnie cala wysypalo 😕 😕 wiec nawet boje sie pomyslec co moglby zrobic mocz !! 😯10 lutego 2017 at 12:49Ja slyszalam, ze mocz pomaga goic sie rana i to probowalam, na cere nie probowalam i sprawdzac nie bede, bo nie wyobrazam sobie smarowac buzi siuskami… no łej!
28 maja 2017 at 10:23Jak zrobilam sobie pierwszy tatuaz i jeszcze byl zastupkowany, to wujek mi kazal nasikac do kubeczka i wcierac mocz w tatuaz… fu… Napewno bym moczu nie stosowala do pielegnacji :/
14 stycznia 2018 at 12:34ja wolę bardziej nowoczesne metody… Na przykład na moje cienie i worki pod oczami kupiłam sobie w aptece krem remescar na cienie i worki pod oczami, bo nie umiałam sobie z nimi poradzić…a krem działa rewelacyjnie
- AutorOdp.