- AutorOdp.
- 16 marca 2008 at 16:54
witam 馃檪
pisze bo mam problem,nibyu nie powa偶ny i wiem ze robie z ig艂y wid艂y ale mnie m臋czy ostatnio a takie fora do czego偶 chyba s膮,wiec pisze 馃槈
ot贸偶 m贸j facet studiuje w innym miescie i zazwyczaj widujemy sie co tydzien,2 tyg max,tym razem to jest d艂u偶sza roz艂膮ka,mija juz 3 tydzien i po prostu nigdy jeszcze nie widzielismy sie przez taki czas..
M. jest w po偶膮dku i nawet znajomi mi m贸wi膮 ze to idea艂,ale z tego wszytskiego juz sama zaczynam sobie wmawia膰 ze ma fajne kole偶anki w akademiku,a wiadomo,przecie偶 偶ycie jest zyciem,…
ale g艂贸wnie chodzi mi o to,ze przez to ze nie widzimy sie juz jakis czas,czuje wr臋cz namacalnie jak sie od siebie oddalamy,tzn w艂a偶ciwie on ode mnie,ja potrafie siedzie膰 i p艂aka膰,t臋skni膰,moge dzwoni膰 non stop itd,a on nic,ci膮gle gdzie偶 lata,niby m贸wi ze teskni,ze tez go to wkurza,ale czuje jakby to m贸wi艂 na si艂e…po prostu jakby odzwyczaja艂 sie ode mnie,zapomina艂 ze mnie ma i przestawa艂 kocha膰….?
napiszcie prosze co o tym my偶licie bo ja juz sama sie w tym gubie i nie wiem czy powinnam cos zrobic,czy czeka膰,czy odpu偶ci膰 bo tylko sobie wmawiam…;/
pan贸w tez prosi艂abym o wypowiedzi 馃檪
dzieki bardzo.16 marca 2008 at 17:10Powinna偶 te偶 si臋 czym偶 zaj膮膰. Niekt贸rzy ch艂opacy nie odczuwaj膮 potrzeb ciag艂ego dzwonienia, a nawet widywania si臋. Jak zat臋skni to zadzwoni, przyjedzie, zobaczysz. 馃檪
16 marca 2008 at 18:31ha!
no by艂amw podobnej sytuacji…niemal偶e identycznej.
niestety my nie dali偶my rady.
wina zawsze le偶y po obu stronach.co masz zrobic? podopowiadam: zacznij 偶y膰, otocz si臋 ludzmi, znajdz jakies zajecie, wyjdz gdzie偶, nie m臋cz siebie i faceta nieustajacymi fazami typu: czemu nie piszesz, czemu nie dzwonisz, ty ju偶 mnie nie chcesz itd. bo to tylko dolewa oliwe do ognia. Jesli macie byc ze soba to bedziecie i nie wa偶ne czy on bedzie w Sydney a Ty w Krakowie itd.
Daj temu szanse.
Powodzenia.16 marca 2008 at 18:57generalnie dla faceta czeste dzwonienie do kobiety, wysylanie smsow itp itd czyli okazywanie tego ze sie caly czas o niej pamieta to pierdoly nie warte zachodu – facet mysli ze nie musi tego tak czesto okazywac bo kobieta powinna wiedziec ze mu na niej zalezy. ci faceci ktorzy sla mase smsow i dzwonia czesto nie robia tego dlatego ze maja taka potrzebe ale dlatego ze wiedza ze to jest wazne dla ich kobiety. niestety nie kazdy o tym wie i najprosciej bedzie jesli go o tym poinformujesz dosc konkretnie ;p wiekszosc facetow po prostu nie rozumie kobiet dlatego jesli chcesz zeby bylo wam lepiej naucz go co nieco ;p dialog to podstawa!! ;p pozdro
16 marca 2008 at 19:02[usuni臋to_link] wrote:
Niekt贸rzy ch艂opacy
Ch艂opacy? 馃槸
A mo偶e tak ch艂opcy, ch艂opaki, m臋偶czy藕ni…
16 marca 2008 at 19:08[usuni臋to_link] wrote:
Powinna偶 te偶 si臋 czym偶 zaj膮膰. Niekt贸rzy ch艂opacy nie odczuwaj膮 potrzeb ciag艂ego dzwonienia, a nawet widywania si臋. Jak zat臋skni to zadzwoni, przyjedzie, zobaczysz. 馃檪
CHLOPACY?!!!
16 marca 2008 at 20:04Hegemonia, parvati.. ale si臋 uczepi艂y偶cie. 馃槙 To jakie偶 zboczenie zawodowe? Wydaje mi si臋, 偶e to nie wytykanie b艂臋d贸w jest g艂贸wnym w膮tkiem tego tematu .. 馃檮 馃槙
16 marca 2008 at 21:25na kaszubach mowi sie chlopacy 馃槢
17 marca 2008 at 07:31Prawie ju偶 2 lata 偶yjemy z moim na „odleg艂o偶膰”. Widujemy si臋 tylko w weekendy. Czasami raz na 2 tygodnie. I dajemy rad臋. Przede wszystkim trzeba chcie膰. Je偶li tej ch臋ci nie ma mi臋dzy dwojgiem ludzi to wcze偶niej czy p贸藕niej zwi膮zek si臋 rozpadnie.
Nie trzeba codziennie do siebie dzwoni膰 i m贸wi膰 jak bardzo si臋 t臋skni.17 marca 2008 at 08:16@iga81 wrote:
Hegemonia, parvati.. ale si臋 uczepi艂y偶cie. 馃槙 To jakie偶 zboczenie zawodowe? Wydaje mi si臋, 偶e to nie wytykanie b艂臋d贸w jest g艂贸wnym w膮tkiem tego tematu .. 馃檮 馃槙
Nie, nie, absolutnie. Ale CH艁OPACY a偶 gryzie mnie w oczy, mo偶e dlatego, 偶e na dolnym 偶l膮sku uchodzi to potocznie za b艂膮d…
Co do g艂贸wnego w膮tq tego tematu nie mam do dodania nic ponadto co zosta艂o ju偶 napisane – Aniu86 ZACZNIJ 呕Y膯 W艁ASNYM 呕YCIEM i nie wkr臋caj sobie farmazon贸w za wczasu…nudzi Ci si臋 czy jak? 馃檮
17 marca 2008 at 09:08Jak juz wspominalam moi znajomi mieli zwiazek na odleglosc az 5 lat i widywali sie nie wiecej jak raz w miesiacu.
pamietam ze ta dziewczyna mojego kolegi co rusz puszcza艂a mu strzalki na telefon co bylo bardzo denerwuj膮ce.Co ma byc to b臋dzie 馃檪 po 5 latach zamieszkali razem.17 marca 2008 at 10:13Faceci tak maj膮, 偶e nie czuj膮 potrzeby ci膮g艂ego dzwonienia, pisania itd. Ale to nie znaczy, 偶e przestaje mu zale偶e膰 czy te偶 przestaje Ci臋 kocha膰. Zaj臋ty jest nauk膮, studiami to niestety nie ma tak du偶o czasu. Zajmij si臋 ty te偶 czym偶 a nie b臋dziesz tak bardzo my偶la艂a o t臋sknocie, o tym 偶e go przy Tobie nie ma. Pozdrawiam
17 marca 2008 at 12:06Co do tych „ch艂opak贸w”, to nigdy si臋 nad tym nie zastanawia艂am, u mnie w regionie tak si臋 po prostu m贸wi.
[usuni臋to_link]
A wolnej chwili mo偶na poczyta膰 artyku艂 o tym.
Co do tematu, staraj si臋 o tym nie my偶le膰, a wszystko si臋 u艂o偶y. 馃檪
17 marca 2008 at 17:34ok wiec pos艂ucham sie was i przestane marudzic i zrz臋dzi膰 przez telefon 馃槈
nudzi mi sie? o tak ;/17 marca 2008 at 19:10[usuni臋to_link] wrote:
Powinna偶 te偶 si臋 czym偶 zaj膮膰. Niekt贸rzy ch艂opacy nie odczuwaj膮 potrzeb ciag艂ego dzwonienia, a nawet widywania si臋. Jak zat臋skni to zadzwoni, przyjedzie, zobaczysz. 馃檪
he he m贸j facet nie mo偶e 偶y膰 bez dzwonienia do mnie 馃槈
a kiedy nie dostanie smsa przez godzink臋 albo dwie to pl膮cze 偶e mi sie co偶 sta艂o ^^ - AutorOdp.