- AutorOdp.
- 30 czerwca 2009 at 22:50
Jestem ciekawa co myżlicie o tym programie. Podoba się wam? Czy może uważacie, że granie na czyiż wyznaniach i nerwach to pusta rozrywka. Ale wciąga.
Wypowiedzcie się, bo jestem ciekawa opinii na temat „dosc” kontrowersyjnego programu rozrywkowego.Mnie sie zdarza oglądać i przyznam, że emocje są. Proste emocje, ale są.
1 lipca 2009 at 05:48szczerze – nawet nie wiem co to jest…
1 lipca 2009 at 05:57zapraszam do mojego tematu pod tytulem „glupkowate programy w tv”
[usunięto_link]1 lipca 2009 at 09:03ja tez nie wiem, co to jest.
poniewaz nie jestem debilem, nie stanowie targetu tego typu programow.
1 lipca 2009 at 09:40pranie swoich brudów przed kamerami dla kasy. nie oglądam, bo i po co?
1 lipca 2009 at 09:44[usunięto_link] wrote:
ja tez nie wiem, co to jest.
poniewaz nie jestem debilem, nie stanowie targetu TEGO TYPU programow.
skoro nie wiesz co to jest, to skad wiesz „jakiego typu” jest to program.. 🙄
1 lipca 2009 at 10:56Ja nie mimo, że nie oglądam tego typu programów to wiem co to jest. To chore co ci ludzie tam wyrabiaja. Zero szacunku do siebie i bliskich. Nie współczuje ludziom, którzy dowiadują sięo bliskich przykrych rezczy w tym programie. Sami tego chcą. Obrzydliwe wyciąganie brudów.
1 lipca 2009 at 13:57Moim zdaniem takie programy sa wyreżyserowane w znacznym stopniu.
Ludzie bardzo chętnie oglądają co się dzieje u innych.
Dla mnie to taki Big Brother w nieco innej formie.1 lipca 2009 at 17:03Obejrzałam chyba pół jednego odcinka-z ciekawożci.
Żenada.
Ludzie robia z siebie idiotów i wywlekają publicznie największe brudy ze swojego życia…po co? dla kasy of course! 🙄 dramat!Utkwił mi w głowie jeden moment,kiedy prowadzący zadał siedzącej na przeciwko niego kobiecie pytanie: „czy twój mąż uderzył cię kiedys w obecnożci dzieci?” Zanim kobieta zdążyła się zastanowić,siedzący na kanapie mąż wcisnął przycisk( który sygnalizuje,że nie chce aby żona odpowiadała na to pytanie).Nikt oczywiscie nie zorientował się,ze maż ma co nieco na sumieniu 😛
Program idiotyczny.
Podobnie jak zgłaszający sie do niego uczestnicy.1 lipca 2009 at 19:29Ludzie, którzy tam idą dla pozornie łatwej kasy, są zdolni do poniżenia.
Uważam jednak, że poniżające nie jest dla samego uczestnika wyznawanie swoich grzechów, co dla przyjaciół i rodziny poznanie prawdy w związku ze swoją osobą i nie tylko…Program typowo komercyjny. Jak zwykle żciągnięty ze Stanów. Ludzie, którzy robią takie programy w polskiej telewizji chyba nie zauważają, że między Polską, a USA są pewne różnice (np. definicja moralnożci).
2 lipca 2009 at 09:27nie wiem, jak oni po tym programie potem wracaja do zycia- jak na nich patrza sasiedzi, koledzy z pracy i pani w warzywaniaku. nie zyjemy zawieszeni w prozni, jestesmy istotami spolecznymi. Jak to jest zyc wiedzac, ze wszyscy znaja twoje najwieksze tajemnice. nawet jesli program jest czesciowo rezyserowany, to wiekszosc ludzi uzna go za absolutna prawde.
2 lipca 2009 at 10:40Pranie brudów za pieniądze. 🙄
Nie wiem co w tym programie jest takiego wciągającego..2 lipca 2009 at 15:49dla mnie to też głupota wystepowac w takim programie,
ale muszę przyznać że czasami to oglądam, rzadko bo zwykle o tym zapominam ale jak juz włacze to wciaga,
najbardziej mnie rani jak małżeństwo może przed soba ukrywać np zdrade, a dowiaduja sie w ten sposób,3 lipca 2009 at 13:40czego to ludzie nie wymyżlą!
- AutorOdp.