- AutorOdp.
- 22 listopada 2016 at 14:22
Znacie lokal, gdzie faktycznie potrafią przygotować pizzę we włoskim stylu? Gdzie to stoi na bardzo dobrym poziomie? Konkretna miejscówka komuż przychodzi na myżl?
29 listopada 2016 at 18:49A byłeż kiedyż w Gusto Dominium na rynku? Tam podają pizzę na cienkim cieżcie i przynajmniej jak na razie zawsze było u nich smacznie. Na pewno dbają o składniki – czego nie próbowaliżmy, to było po prostu czuć smakowo, że są porządne. Ale oczywiżcie to kwestia taka, co kto lubi.
30 listopada 2016 at 08:25Nigdy tak nie byliżmy. A drogo jest? I na jaką pizzę tam dokładnie chodzicie? Mają też dania we włoskim stylu?
30 listopada 2016 at 18:59Ceny masz normalne, jak wszędzie. Cienkie ciasto, dobre, smaczne. Patrz na promocje – najtaniej jest w tygodniu. A jaka pizza? Moja ulubiona to ta z sosem szpinakowym, ale wzorowanie się na cudzych upodobaniach nie jest raczej najlepszym pomysłem. Dobierz sobie coż po produktach, które masz w opisach.
1 grudnia 2016 at 08:42Są jakież promocje w wybrane dni? Często w lokalach w tygodniu obniżają ceny. W sumie na pierwszy raz chciałabym mniej zapłacić, tzn. żeby spróbować tej pizzy. Nie to że spodziewam się jakiejż masakry, ale przecież każdy ma po prostu inne smaki, co nie?
2 grudnia 2016 at 17:23Są, ale dziewczyno – takie rzeczy sprawa się internetowo, a nie pytając na forum. Na bank są promocje w dostawie i normalnie w lokalu, tylko kwestia taka co aktualnie. Ostatnim razem mieli 10 zł za wybrane pizze – opłacało się i chyba wtedy nie było ograniczeń godzinowych.
5 grudnia 2016 at 08:17Ok, sprawdziłam sobie na stronie. Próbowałaż jakiejż pizzy z temu menu da la cassa, czy jakoż tak? Dziwne produkty tak się pojawiają, widziałam np. sos szpinkowy, było chyba coż związanego z miodem, ogólnie same dziwne produkty…
13 listopada 2017 at 16:14Jeśli zależy Ci na interesujących kompozycjach smakowych, świeżości i włoskich składnikach – polecam Ci MaxiPizze. Jadam tam z narzeczonym od lat – zawsze wszystko jest w porządku. Odpowiada nam ich menu, w którym zawsze znajdziesz coś „akuratnego”. Pierwszy raz jadłam u nich łososia (wcześniej jedynie tuńczyka) – długo się rozpływałam nad tym smakiem.
10 stycznia 2018 at 15:45Jak jeszcze studiowałam to dość często braliśmy do akademika pizzę z Maxi pizza (ich strona -maxipizza.pl). Mają dobrą pizzę kebab, ona u nas zdecydowanie na piętrze królowała 😉 Dobre sosy, zwłaszcza czosnkowy idealnie podchodził.
- AutorOdp.