Wyświetlanie 15 wpisów - od 16 do 30 (z 43 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    pumpkin
    Członek
    • Tematów: 7
    • Odp.: 285
    • Zapaleniec

Zamiast kremów polecam zabieg moczenia stóp w oleju – raz w tygodniu, wymoczyć trochę w oleju rzepakowym (jest niedrogi, a ma dużo witaminy E, która regeneruje skórę) i żaden krem nie jest potrzebny 🙂

vajola
    Członek
    • Tematów: 2
    • Odp.: 113
    • Zapaleniec

Ja używam z Garniera, czerwona seria. Jestem zadowolona.

Hard
    Członek
    • Tematów: 140
    • Odp.: 1426
    • Maniak

@teddy_bear wrote:

Aktualnie poszukuję jakiegoż dobrego kremu do stóp, który po pierwsze nawilży stopy, po drugie zmiękczy naskórek, szczególnie na piętach.
    jeżli macie jakież sprawdzone kremy do stóp to piszcie.
    Za wszelkie sugestie będę wdzięczna.

to taki, który Ci wmasowuje Twój Idealny 😉

z oddechem uwielbienia, z tkliwożcią zauroczenia, z niecierpliwożcią pożadania 😯

e tam, tak sobie bajam, czy nie?! 😆

teddy_bear, najmilszego! :ok:

paloma11
    Członek
    • Tematów: 0
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Jak dla mnie najlepsze kremy do stóp ma Avon, żwietnie nawilżają, pięknie pachną ale skóra nie jest tłusta. Najlepszy jest pomarańczowy z imbirem albo waniliowy

Pachnij_pl
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 27
    • Bywalec

Od siebie mogę polecić bardzo dobry organiczny krem do stóp Bio Secure. Test to odżwieżający, ochronny i nawilżający krem do stóp dla całej rodziny. Szybko się wchłania, nawilża, odżywia, zmiękcza i uelastycznia skórę stóp. Pozostawia przyjemny, żwieży zapach. Zawiera między innymi aloes, kaolin, masło shea.

Pachnij_pl
    Członek
    • Odp.: 27
    • Bywalec

Od siebie mogę polecić bardzo dobry organiczny krem do stóp Bio Secure. Test to odżwieżający, ochronny i nawilżający krem do stóp dla całej rodziny. Szybko się wchłania, nawilża, odżywia, zmiękcza i uelastycznia skórę stóp. Pozostawia przyjemny, żwieży zapach. Zawiera między innymi aloes, kaolin, masło shea.

szamamam
    Członek
    • Odp.: 4
    • Początkujący

A używałaż może kremu nagietkowego Hildegard Braukmann? to jest ziołowy krem, super nawilża , prawie że leczy na popękane pięty! dla mnie jest rewelacyjny:)ja kupuje przez internet:) polecam!

kosmo79
    Członek
    • Tematów: 8
    • Odp.: 291
    • Zapaleniec

Jeżli o mnie chodzi to na pewno krem Nantes do stóp jest takim moim najlepszym wyborem i spokojnie własnie to jego polecam.

Szarotka.Redcart_pl
    Członek
    • Odp.: 14
    • Bywalec

A co sądzicie o kosmetykach naturalnych również w kwestii kremu do stóp? Stosujecie go w ogóle? Bo ja zastanawiam się nad kupnem i stąd też kieruje to pytanie do Was:)

pumpkin
    Członek
    • Tematów: 7
    • Odp.: 285
    • Zapaleniec

@Hard wrote:

@teddy_bear wrote:

Aktualnie poszukuję jakiegoż dobrego kremu do stóp, który po pierwsze nawilży stopy, po drugie zmiękczy naskórek, szczególnie na piętach.
    jeżli macie jakież sprawdzone kremy do stóp to piszcie.
    Za wszelkie sugestie będę wdzięczna.

to taki, który Ci wmasowuje Twój Idealny 😉

z oddechem uwielbienia, z tkliwożcią zauroczenia, z niecierpliwożcią pożadania 😯

e tam, tak sobie bajam, czy nie?! 😆

teddy_bear, najmilszego! :ok:

haha, pomarzyć zawsze można 😀

azurka
    Członek
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Ja używam sorayi i jeżli chodzi o zmiękczanie naskórka na piętach – jest genialny! Na noc po posmarowaniu stóp kremem, zakładam skarpetki (analogicznie do kremów do rąk i rękawiczek bawełnianych) i rano mam super aksamitne piętki 🙂

motylka
    Członek
    • Odp.: 26
    • Bywalec

Ja już używałam wielu różnych kremów, ale zimą moje stopy jakoż nie chcą być super gładkie i miękkie. Jakież pomysły? Chciałabym mieć ładną skórę na piętach nawet zimą 🙁

Dorota123
    Uczestnik
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1594
    • Maniak

a żcierasz czymż twardy zrogowaciały naskórek? pumeks, tarka, pilnik?

motylka
    Członek
    • Odp.: 26
    • Bywalec

Tak, żcieram przeważnie pumeksem. To trochę czasochłonne, więc nie ukrywam, że przeważnie raz w tygodniu, bo w niedzielę robię sobie dłuższą kąpiel i wtedy mam okazję namoczyć dłużej stopy – na sucho pumeks mi je podrażnia.
    Tarka natomiast niezbyt na mnie działa, albo ja nie umiem jej odpowiednio mocno dociskać, sama nie wiem.
    No i do tego krem z witaminą a i skarpety na noc, jednak zimą przez dwa dni mam w miarę gładkie stopy, a później znów robią się twarde i szorstkie 🙁

KasJak
    Członek
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Moim ulubionym kremem do stóp są kremy firmy Yves Rocher.
    Naprawdę działają, dodatkowo mają żele chłodzące 😉
    Również ich cena jest dożć atrakcyjna, plus wszystkie promocje jakimi kuszą dodaje dodatkowe korzyżci z zakupu.

Obecnie dają 50 zł rabatu na zakupy! polecam! http://goo.gl/BuKwsh

Wyświetlanie 15 wpisów - od 16 do 30 (z 43 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę