- Ten temat ma 42 odpowiedzi, 30 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 12 lat, 2 miesiące temu przez
KasJak.
- AutorWpisy
- 31 grudnia 2012 o 16:23 #174488
Zamiast kremów polecam zabieg moczenia stóp w oleju – raz w tygodniu, wymoczyć trochę w oleju rzepakowym (jest niedrogi, a ma dużo witaminy E, która regeneruje skórę) i żaden krem nie jest potrzebny 🙂
3 stycznia 2013 o 11:36 #174503Ja używam z Garniera, czerwona seria. Jestem zadowolona.
10 stycznia 2013 o 01:23 #174490@teddy_bear wrote:
Aktualnie poszukuję jakiegoż dobrego kremu do stóp, który po pierwsze nawilży stopy, po drugie zmiękczy naskórek, szczególnie na piętach.
jeżli macie jakież sprawdzone kremy do stóp to piszcie.
Za wszelkie sugestie będę wdzięczna.to taki, który Ci wmasowuje Twój Idealny 😉
z oddechem uwielbienia, z tkliwożcią zauroczenia, z niecierpliwożcią pożadania 😯
e tam, tak sobie bajam, czy nie?! 😆
teddy_bear, najmilszego! :ok:
14 stycznia 2013 o 13:58 #174483Jak dla mnie najlepsze kremy do stóp ma Avon, żwietnie nawilżają, pięknie pachną ale skóra nie jest tłusta. Najlepszy jest pomarańczowy z imbirem albo waniliowy
Nie czekaj – kliknij tutaj Kredyt dla firm na start12 lutego 2013 o 18:15 #174484Od siebie mogę polecić bardzo dobry organiczny krem do stóp Bio Secure. Test to odżwieżający, ochronny i nawilżający krem do stóp dla całej rodziny. Szybko się wchłania, nawilża, odżywia, zmiękcza i uelastycznia skórę stóp. Pozostawia przyjemny, żwieży zapach. Zawiera między innymi aloes, kaolin, masło shea.
12 lutego 2013 o 18:15 #174485Od siebie mogę polecić bardzo dobry organiczny krem do stóp Bio Secure. Test to odżwieżający, ochronny i nawilżający krem do stóp dla całej rodziny. Szybko się wchłania, nawilża, odżywia, zmiękcza i uelastycznia skórę stóp. Pozostawia przyjemny, żwieży zapach. Zawiera między innymi aloes, kaolin, masło shea.
26 marca 2013 o 14:23 #174489A używałaż może kremu nagietkowego Hildegard Braukmann? to jest ziołowy krem, super nawilża , prawie że leczy na popękane pięty! dla mnie jest rewelacyjny:)ja kupuje przez internet:) polecam!
16 maja 2013 o 19:30 #174505Jeżli o mnie chodzi to na pewno krem Nantes do stóp jest takim moim najlepszym wyborem i spokojnie własnie to jego polecam.
18 lipca 2013 o 13:54 #174486A co sądzicie o kosmetykach naturalnych również w kwestii kremu do stóp? Stosujecie go w ogóle? Bo ja zastanawiam się nad kupnem i stąd też kieruje to pytanie do Was:)
5 sierpnia 2013 o 12:32 #174507@Hard wrote:
@teddy_bear wrote:
Aktualnie poszukuję jakiegoż dobrego kremu do stóp, który po pierwsze nawilży stopy, po drugie zmiękczy naskórek, szczególnie na piętach.
jeżli macie jakież sprawdzone kremy do stóp to piszcie.
Za wszelkie sugestie będę wdzięczna.to taki, który Ci wmasowuje Twój Idealny 😉
z oddechem uwielbienia, z tkliwożcią zauroczenia, z niecierpliwożcią pożadania 😯
e tam, tak sobie bajam, czy nie?! 😆
teddy_bear, najmilszego! :ok:
haha, pomarzyć zawsze można 😀
11 września 2013 o 18:30 #174506Ja używam sorayi i jeżli chodzi o zmiękczanie naskórka na piętach – jest genialny! Na noc po posmarowaniu stóp kremem, zakładam skarpetki (analogicznie do kremów do rąk i rękawiczek bawełnianych) i rano mam super aksamitne piętki 🙂
26 stycznia 2014 o 18:25 #174521Ja już używałam wielu różnych kremów, ale zimą moje stopy jakoż nie chcą być super gładkie i miękkie. Jakież pomysły? Chciałabym mieć ładną skórę na piętach nawet zimą 🙁
7 lutego 2014 o 16:08 #174520a żcierasz czymż twardy zrogowaciały naskórek? pumeks, tarka, pilnik?
9 lutego 2014 o 15:37 #174523Tak, żcieram przeważnie pumeksem. To trochę czasochłonne, więc nie ukrywam, że przeważnie raz w tygodniu, bo w niedzielę robię sobie dłuższą kąpiel i wtedy mam okazję namoczyć dłużej stopy – na sucho pumeks mi je podrażnia.
Tarka natomiast niezbyt na mnie działa, albo ja nie umiem jej odpowiednio mocno dociskać, sama nie wiem.
No i do tego krem z witaminą a i skarpety na noc, jednak zimą przez dwa dni mam w miarę gładkie stopy, a później znów robią się twarde i szorstkie 🙁12 lutego 2014 o 13:57 #174524Moim ulubionym kremem do stóp są kremy firmy Yves Rocher.
Naprawdę działają, dodatkowo mają żele chłodzące 😉
Również ich cena jest dożć atrakcyjna, plus wszystkie promocje jakimi kuszą dodaje dodatkowe korzyżci z zakupu.Obecnie dają 50 zł rabatu na zakupy! polecam! http://goo.gl/BuKwsh
- AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.