• Autor
    Odp.
  • MadziChoc
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 4
    • Początkujący

KasJak, a stosowałaż może żel chłodzący??
    Jest rewelacyjny 😀 A w lato jest niezastąpiony, naprawdę niesamowity efekt.

Dzięki za link do rabatu, skorzystam bo jestem fanką ich sklepu 😀

oblok
    Member
    • Odp.: 4
    • Początkujący

ja włażnie zamówiłam sobie pumeks wulkaniczny, a co do kremu to u mnie sprawdza się avon 🙂

Dorota123
    Participant
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1594
    • Maniak

No włażnie pumeks wcale nie jest dobry, w jego zakamarkach gromadzi się ten naskórek, którego nie da się wypłukać i potem rozwijają się tam bakterie. Lepsze są tarki, najlepiej używać ich na sucho. A jak nie lubicie machać to tarka elektroniczna może? Dla mnie rewelacja 🙂

motylka
    Member
    • Odp.: 26
    • Bywalec

Dorota, z tymi bakteriami to w sumie racja. Sama muszę wyrzucić wszystkie pumeksy 🙁 Dziewczyny poszłam w końcu do rossmana i kupiłam tego scholla! Tarka jest re-we-la-cyj-na! Użyłam jej dopiero raz, ale stopy mam tak mega gładkie, jakbym była na jakimż profesjonalnym zabiegu. Teraz czekam kiedy będę musiała powtarzać żcieranie, ale myżlę że pewnie nie czężciej niż co 10 dni – dwa tygodnie. Fajne uczucie mieć takie miłe stopy 🙂

Dorota123
    Participant
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1594
    • Maniak

Spokojnie, ja myżlałam, że co tydzień trzeba będzie, ale nie, te 10-14 dni to spokojnie efekt się utrzyma, szczególnie przy regularnym nawilżaniu. A przy okazji głowica na dłuzej wystarczy 😉

julietta
    Participant
    • Tematów: 2
    • Odp.: 105
    • Zapaleniec

obecnie uzywam kremu do stop z Bielendy i jak na razie moje stopy wygladaja bardzo dobrze, zobaczymy co bedzie latem- wiadomo, wtedy skora jest bardziej narazona na czynniki zewnetrzne, nosimy sandalki trampki, wiec trzeba lepiej dbac 🙂 moj najwiekszy problem ze stopami jest taki, ze mam na lewej stopie kurzajke, ktorej nie moge sie pozbyc, a lato juz sie zbliza :((

Anna_N
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 70
    • Stały bywalec

A ja Wam polecam krem z The secret soap store.

julietta
    Participant
    • Odp.: 105
    • Zapaleniec

ja moge jeszcze polecic z bielendy maske regenerujaca na noc- kupilam niedawno i swietnie uzupelnia sie z kremem tej samej firmy.mam nadzieje, ze rownie dobrze bedzie sie sprawdzac latem 🙂

Rita777
    Member
    • Odp.: 12
    • Bywalec

kurcze powiem Wam że ja też będę musiała zacząć używać jakiegoż kremu, zawsze to zaniedbywałam i doprowadziłam stopy do fatalnego stanu, były bardzo niemiłe w dotyku i pełne odcisków. Całe szczężcie z pomocą przyszła mi koleżanka od której dostałam doskonałą maskę peelingującą do stop ktora w ciągu tygodnia od zastosowania postawiła na nogi moje stopy 🙂 wyglądają teraz super i chciałabym taki stan utrzymać jak najdłużej 🙂 a jakby któraż z Was miała taki problem jak ja to serdecznie polecam maskę skinlite 🙂

julia2007
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 252
    • Zapaleniec

mi pomaga tylko wizyta u kosmetyczki i pedicure. sciera skore, a pozniej gdzies przez miesiac mam spokoj, tylko od czasu do czasu zwykla tarka sie przejechac i kreme posmarowac, zeby dluzej utrzymac efekt.

Melata
    Member
    • Odp.: 99
    • Zapaleniec

Coraz cieplej się robi, chyba z wiosną też wybiorę się na jakiż pedicure 🙂

Anna_N
    Member
    • Odp.: 70
    • Stały bywalec

Ja polecam krem do stóp marki The Secret Soap Store – powstał na bazie masła shea ktory super zmiękcza piętki 😉

Rita777
    Member
    • Odp.: 12
    • Bywalec

a jak ktoż dopiero zaczyna dbać o suche i zmęczone stopy z odciskami to na dobry początek polecam maskę złuszczającą skinlite zamiast szorowanie pumexem albo drogą kosmetyczkę 🙂 na prawdę super efekt bez męczarni

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " najlepszy krem do stóp"

Przewiń na górę