Najważniejsza rzecz w Waszym życiu

• Autor
    Odp.
  • Lestat
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 55
    • Stały bywalec

Każdy z Was ma na pewno jakiż przedmiot do którego jest bardzo przywiązany, bez którego czuje się dziwnie. Może taki talizman, którego zawsze przy sobie nosicie? Jest coż takiego?
    Nie tak trudno się przecież przywiązać do przedmiotów 😉 Piszcie.
    W moim przypadku to srebrny pierżcień z insktypcją z Lord of The Rings.

Cleo
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 857
    • Zasłużony

ja akurat nie mam żadnego takiego przedmiotu…

w ogóle nie przywiązuje się do rzeczy

miszczu
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 1579
    • Maniak

ja tez nie przywiazuje sie do przedmiotow

Czersi
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 622
    • Zasłużony

Można powiedzieć,że jestem bardzo przywiązana do mojej komórki 😀 Nigdzie się bez niej nie ruszam 😛 A w talizmany i inne szmery bajery nie wierzę.

miszczu
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 1579
    • Maniak

a no to ja mam przedmioty ktore mam ZAWSZE przy sobie ;p

mp3 i otwieracz do piwa 😀

Pablo_Escobar
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 238
    • Zapaleniec

@Onione wrote:

Jestem przywiązana do swoich ksiażek. Trudno jednak byłoby je nosić ze sobą; jest ich ponad 400. 😈
    Raczej nie mam nic takiego- no moze z biżuterii, ale ma to znaczenie „magiczno- zdrowotne”- pierżcień Atlantów.

Zaskakujące że ateista wierzy w moc przedmiotów…

Ja nie wierze w żadne talizmany i itp.

Assha
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 1318
    • Maniak

W moim przypadku- komórka. Złapałam się nawet na tym, że chodzę z nią do łazienki i wynoszę żmieci z telefonem w kieszeni 🙂

A poza telefonem?
    Chyba mój pierżcionek osiemnastkowy- czas mija, a gdy ruszam się bez niego, czuję jakiż dyskomfort.

Niektórzy piszą, że nie przywiązują się do przedmiotów. Ale chyba są rzeczy, bez których jest jakoż „inaczej”- choćby komputer, telefon- bez nich, moim zdaniem, prawie jak bez ręki- w dzisiejszych czasach.

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Ja niestety przywiązuję się do rzeczy.Wszystko jest dla mnie ważne: komputer,komórka,kubek na herbte… nawet różowa suszarka do włosów jest dla mnie ważna 😉 każdy przedmiot w moim pokoju jest dla mnie istotny.Od mebli,po książki,aż do zapachowych żwieczek na półce 😉

kingston
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 118
    • Zapaleniec

Ja również bardzo przywiązuje się do rzeczy. Niestety nie wszystko mogę nosić ze sobą 🙂

Ale odczuwam panikę gdy nie mam przy sobie:

– tel.komórkowego
    – pendrive`a
    – złotówki w kieszeni
    – tabletek od bólu głowy.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Najważniejsza rzecz w Waszym życiu"

Przewiń na górę