- AutorOdp.
- 28 października 2007 at 14:52
Jak się sami nie docenimy to nikt tego za nas nie zrobi, prawda? Poza tym nic tak nie podbudowuje i nie poprawia humoru jak żwiadomożc swoich mocnych stron. Tak więc dziewczynki (i chłopaczki też) dawac mi tu swoje zalety. Co w sobie lubicie? W czym jesteżcie dobre? Zalety-i ciało i charakter. pochwalmy się 🙂
28 października 2007 at 14:59To ja pierwsza.
Charakter: lubię słuchac co inni mówią, nie potępiam nigdy tylko staram się zrozumiec, jeżli ktoż mnie o coż prosi to zawsze staram sie pomóc
A co lubie w swoim wyglądzie? Wypadałoby powiedziec, że nic, ale musze sobie humor poprawic. No więc: nogi i tyłek 😳 i jeszcze oczy i usta.28 października 2007 at 16:05charakter: ambitna, pracowita, nie poddaję się i ciężko jest mnie złamać psychicznie, jesli na kims mi zależy pójdę za nim w ogień
f: lubię swoje piersi, włosy,oczy, dłonie, stopy i nogi28 października 2007 at 16:19Osobowosć: spontaniczna,pomysłowa,z poczuciem humoru, z dystansem do siebie,taktowna,pomocna,otwarta,intelgentna(czasem),energiczna i cwana 😉 ja tak długo moge pisać,bo wg mnie z każdej wady można zaletę zrobić,więc trochę zajęłoby mi to 😆
Ciało: dłuuugie nogi,oliwkowa karnacja,sliczne włoski,ładne ramiona…hmmm no ja tam siebie lubie więc nie bede może sie rozpisywac co mi się jeszcze podoba,bo generalnie ja sie sobie podobam więc w sumie wszystko jest ladne wg mnie :lol 😆 😆28 października 2007 at 19:32Otwarta dla ludzi, gdy trzeba pomoc pomagam ( w miarę moich możliwożci), z poczuciem humoru, tolerancyjna, jeżli mi na kimż zależy zrobię wszystko dla tej osoby, pracowita.
Co lubię: gotować i kombinować nowe potrawy, zabawę
Co lubię w sobie: piersi :lol:, wyraz twarzy jak jest użmiechnięty 😆29 października 2007 at 08:34Charakter: poczucie homoru, ironia, zorganizowanie (dobrze, że już pedantyzm za mną 🙂 ), sprawny umysł 😉 , dobra pamięć, oddanie, tolerancja, obiektywizm!
Fizycznożć: piersi, dłonie, oczy, nos, talia 😀
29 października 2007 at 09:23Charakter: ambitna, tolerancyjna, taktowna, szanujaca siebie i innych , chetnie sluze pomoca innym, mysle,ze inteligentna jestem, mam czasami poczucie humoru, umiem cieszyc sie z byle czego, szczera,otwarta dla ludzi, sympatyczna, spokojna lecz jak trzeba umiem pokazac pazur 😉 , staje w obronie bliskich, WIERNA w stosunku do swojej milosci:* No to chyba tyle o moim charakterze. 😆
Co lubię: Lubie poznawac ciekawych z poczuciem humoru ludzi, lubie tanczyc,sluchac muzyke, grac w bilarda, dobra kuchnie najlepiej polska i wloska, lubie duze piaszczyste plaze, przyrode, podroze, komputery, zwierzęta, NASZE FORUM 😆 , no i kocham swojego Misiaka! 🙂
Co lubię w sobie: Ostatnio piersi, a tak to lubie w sobie swoja twarz, oczy, zeby, dlonie,wlosy ,nogi ,talia i ogolnie szczupla figura aczkolwiek moglabym byc troche wyzsza 😉 .
No to na tyle 😉
31 października 2007 at 16:18pracowita, wesola i ambitna, z duzym poczuciem humoru i autodystansem:) az sie do siebie usmiechnelam piszac to;)
1 listopada 2007 at 17:55Widzę dziewczynki że znacie swoją wartożć. I bardzo mnie cieszy fakt że znam takie dziewczyny chociaż przez forum. Odkąd ten temat powstał wchodzę tu już kilka razy i jakoż nic mi nie przychodzi do głowy co mogę napisać o sobie.
1 listopada 2007 at 18:23Jak to nic Ci do głowy nie przychodzi? Taka fajna babka z Ciebie, musisz miec swoje mocne strony, tak jak każda z nas 🙂 chociaż ja też jeszcze z pól roku temu miałabym problem z wymienieniem moich mocnych stron… Chyba się zmieniłam 🙂 i ta zmiana to też mija zaleta
Tak więc xyz pomyżl dobrze i powiedz nam w czym jesteż dobra 🙂1 listopada 2007 at 22:58hmm trudno jest mi cos powiedziec pozytywnego o sobie 😕
ciało: podobaja mi sie moje stopy, paznokcie, połysk włosów, gładka i miekka skóracharakter: sprawiedliwa, pomocna, odpowiedzialna… nie wiem co jeszcze bo do głowy napływaja mi same wady, ogólnie to jestem bardzo zdołowanym człowiekiem
2 listopada 2007 at 10:52charakter: uparta,konsekwentna, nie poddaje się łatwo
wygląd: usta,oczy,plecy, powoli zaczyna mi się podobać swoja figura2 listopada 2007 at 11:52charakter: otwarta,spontaniczna,pracowita z poczuciem humoru..podobno mozna ze mna konie krasc 🙂 , szczera az do bólu i uparta jak osioł
wygląd: hmmm ciastko z kremem 😛 😛
a co samej mi się w sobie podoba?? hmmm dłonie,figura, piersi też są ok..no i oczy..zdecydowanie30 listopada 2007 at 13:43charakter:slowna,tolerancyjna,otwarta….wlasciwie nie lubie pisac o sobie w superlatywach….bo nigdy do konca nie wiem czy mam racje….
wyglad:chmm…moze zeby,nos i tylek….
30 listopada 2007 at 14:55[usunięto_link] wrote:
Widzę dziewczynki że znacie swoją wartożć. I bardzo mnie cieszy fakt że znam takie dziewczyny chociaż przez forum. Odkąd ten temat powstał wchodzę tu już kilka razy i jakoż nic mi nie przychodzi do głowy co mogę napisać o sobie.
Nic nie przychodzi Ci do głowy?Nieszkodzi.Ważne,że my tu znamy Twoje zalety 😀
- AutorOdp.