Nie mogę się uwolnić od byłego…

• Autor
    Odp.
  • mala_mi
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 4
    • Początkujący

Już dwa lata nie jesteżmy razem, a on wciąż mnie dręczy, pisze do mnie na gg, wysyła smsy, dzwoni w nocy jak żpię. Ostatnio podjęłam radykalne kroki, wywaliłam go z gg i zablokowałam dostęp, a on mimo wszystko dalej pisze (to informatyk), a jak mu powiedziałam żeby mnie nie żledził, to mnie sprzeklinał, że go o coż takiego go podejrzewam. Mam tego dożć, jestem już nim zmęczona, żadne moje próby zerwania kontaktu nie skutkują. Wiem, że dla naszego dobra musimy zerwać kontakt, szczególnie, że każda dziewczyna z którą się spotyka ma ten typ urody co ja i to zaczyna być chore, ale wszelkie moje starania nie skutkują. Napiszcie jak można sobie poradzić z tą sytuacją.

Kat2890
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 71
    • Stały bywalec

Najprostsza metoda: przestań poprostu reagować,kiedyż u się to w końcu znudzi.

Manora
    Member
    • Tematów: 20
    • Odp.: 1253
    • Maniak

Współczuję i Tobie i jemu. Najlepiej chyba byc szorstkim i nie dawac mu nie nadziei…

kaprysna
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 71
    • Stały bywalec

zasada nr1: nie odpowiadac pod zadnym pozorem na pisane elaboraty. maile i smsy kasowac bez czytania, by nie robic sobie nerwow.
    zasada nr2: zalozyc 2gi nr gg do rozmow z najblizszymi, reszte z pilnymi sprawami odsylac na maila.
    zasada nr3: na mailu ustawic filtr na delikwenta.
    zasada nr4: wylaczac telefon na noc.

i zasada nr5: w kazdej innej sytuacji nie reagowac, nie reagowac i jeszcze raz nie reagowac!

misia27
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 12
    • Bywalec

myżle że nie powinnaż wogule reagować na jakiekolwiek jego sygnały żeby tego nie pogłebiać po prostu jak by przestał istnieć a po jakimż czasie pewnie mu się znudzi….powodzenia

sweetnimph
    Member
    • Odp.: 60
    • Stały bywalec

Co tu robić, co tu robić? 😆
    A tak na serio to zazdroszcze Ci , że nie masz poważniejszych problemów.

Johani
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 200
    • Zapaleniec

Olac i nie reagować – możesz też wynająć Ruskich bądź Ukraińców 😆

alveoman
    Member
    • Odp.: 11
    • Bywalec

Poproż znajomych żeby mu wp$%$##lili

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Nie mogę się uwolnić od byłego…"

Przewiń na górę