- AutorOdp.
- 18 listopada 2008 at 09:19
Już dwa lata nie jesteżmy razem, a on wciąż mnie dręczy, pisze do mnie na gg, wysyła smsy, dzwoni w nocy jak żpię. Ostatnio podjęłam radykalne kroki, wywaliłam go z gg i zablokowałam dostęp, a on mimo wszystko dalej pisze (to informatyk), a jak mu powiedziałam żeby mnie nie żledził, to mnie sprzeklinał, że go o coż takiego go podejrzewam. Mam tego dożć, jestem już nim zmęczona, żadne moje próby zerwania kontaktu nie skutkują. Wiem, że dla naszego dobra musimy zerwać kontakt, szczególnie, że każda dziewczyna z którą się spotyka ma ten typ urody co ja i to zaczyna być chore, ale wszelkie moje starania nie skutkują. Napiszcie jak można sobie poradzić z tą sytuacją.
19 listopada 2008 at 15:09Najprostsza metoda: przestań poprostu reagować,kiedyż u się to w końcu znudzi.
19 listopada 2008 at 20:42Współczuję i Tobie i jemu. Najlepiej chyba byc szorstkim i nie dawac mu nie nadziei…
19 listopada 2008 at 21:55zasada nr1: nie odpowiadac pod zadnym pozorem na pisane elaboraty. maile i smsy kasowac bez czytania, by nie robic sobie nerwow.
zasada nr2: zalozyc 2gi nr gg do rozmow z najblizszymi, reszte z pilnymi sprawami odsylac na maila.
zasada nr3: na mailu ustawic filtr na delikwenta.
zasada nr4: wylaczac telefon na noc.i zasada nr5: w kazdej innej sytuacji nie reagowac, nie reagowac i jeszcze raz nie reagowac!
22 listopada 2008 at 16:38myżle że nie powinnaż wogule reagować na jakiekolwiek jego sygnały żeby tego nie pogłebiać po prostu jak by przestał istnieć a po jakimż czasie pewnie mu się znudzi….powodzenia
23 listopada 2008 at 17:26Co tu robić, co tu robić? 😆
A tak na serio to zazdroszcze Ci , że nie masz poważniejszych problemów.8 grudnia 2008 at 20:41Olac i nie reagować – możesz też wynająć Ruskich bądź Ukraińców 😆
11 grudnia 2008 at 11:33Poproż znajomych żeby mu wp$%$##lili
- AutorOdp.