• Autor
    Odp.
  • szyszka98
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 0
    • Początkujący

Witam kochane!
    Czy możecie mi coż powiedzieć na temat olejku ? Poczytałam sobie że działa na włosy, na skórę czy to prawda?
    Macie jakiż sprawdzony produkt, który byżcie poleciły ? Bardzo byłabym wdzięczna bo musze się wziąć za siebie 😉

pumpkin
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 285
    • Zapaleniec

Ostatnio widzę że dużo osób pyta o ten olejek, ale niewiele odpowiedzi na to pytanie znalazłam. Nie wiem więc czy nie jest to po prostu jakaż nowa moda, pytanie tylko czy skuteczna 🙂

Gramka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 50
    • Stały bywalec

Ja słyszałam, że jest bardzo dobry do ciała i do olejowania włosów, ale też bardzo drogi…

Finess_com_pl
    Member
    • Odp.: 30
    • Bywalec

Stosuję od miesiąca. Szczególnie na włosy. Nakładam na końcówki wieczorem. Idę spać. Rano myję włoski szamponem. Włosy są niezwykle lżniące i łatwo się rozczesują. Niestety końcówki nadal się rozdwajają…

Spopielala
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 105
    • Zapaleniec

Bo rozdwojone końcówki można tylko żciąć, przecież nic ich nie scali, a rozdwojenia będa iżć dalej…

gina90
    Member
    • Odp.: 7
    • Początkujący

Ja stosowałam maskę do włosów z olejkiem araganowym ale nie zauważyłam zbytniej różnicy. Akurat moje włosy nie rozdwajają się, ale końcówki są suche. Tak jak pisałam maska z tym olejkiem nie pomogła mi, dopiero maska z kilkoma olejkami naprawdę polepszyła stan moich włosów. W dotyku stały się też bardzo fajne.

reddragon
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 469
    • Pasjonat

Ja odstawiłam olejek arganowy, jakoż mi nie podpasował.
    Za to mój mąż polubił 😉

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Olej Arganowy"

Przewiń na górę