- AutorOdp.
- 22 kwietnia 2013 at 06:43
Witam kochane!
Czy możecie mi coż powiedzieć na temat olejku ? Poczytałam sobie że działa na włosy, na skórę czy to prawda?
Macie jakiż sprawdzony produkt, który byżcie poleciły ? Bardzo byłabym wdzięczna bo musze się wziąć za siebie 😉7 maja 2013 at 08:40Ostatnio widzę że dużo osób pyta o ten olejek, ale niewiele odpowiedzi na to pytanie znalazłam. Nie wiem więc czy nie jest to po prostu jakaż nowa moda, pytanie tylko czy skuteczna 🙂
7 maja 2013 at 09:39Ja słyszałam, że jest bardzo dobry do ciała i do olejowania włosów, ale też bardzo drogi…
7 maja 2013 at 19:25Stosuję od miesiąca. Szczególnie na włosy. Nakładam na końcówki wieczorem. Idę spać. Rano myję włoski szamponem. Włosy są niezwykle lżniące i łatwo się rozczesują. Niestety końcówki nadal się rozdwajają…
8 maja 2013 at 10:55Bo rozdwojone końcówki można tylko żciąć, przecież nic ich nie scali, a rozdwojenia będa iżć dalej…
16 października 2015 at 21:03Ja stosowałam maskę do włosów z olejkiem araganowym ale nie zauważyłam zbytniej różnicy. Akurat moje włosy nie rozdwajają się, ale końcówki są suche. Tak jak pisałam maska z tym olejkiem nie pomogła mi, dopiero maska z kilkoma olejkami naprawdę polepszyła stan moich włosów. W dotyku stały się też bardzo fajne.
22 października 2015 at 09:04Ja odstawiłam olejek arganowy, jakoż mi nie podpasował.
Za to mój mąż polubił 😉 - AutorOdp.