- AutorOdp.
- 27 kwietnia 2007 at 14:00
Czy któraż z was wie, czy można się opalić mając nałożony samoopalacz/krem brązujący? Bo chciałam trochę poużywać takiego specyfiku, jako że po zimie jestem zupełnie biała 😉 ..ale nie wiem czy nałożenie kremu nie zablokuje w jakiż sposób promieniowania i czy nie lepiej poczekać, aż opalę się w sposób naturalny…? 😉
30 kwietnia 2007 at 19:20Ehm 🙂
Opalisz się 🙂
Uzywajac balsamików:
– umyj łapki po smarowaniu,
– wczesniej piling ciałka
– równo smaroj, zaczynajac od dołu idąc do góry
– nie uzywaj tego samego balsamiku do buzi i do ciała – są rózne
– dokładnie wsmaruj i poczekaj az sie wchłonie -pocwicz joge nago 😉 mi zawsze uroczym pomysłem się wydawało
– jesli masz możliwożc niech nabalsamuje cię luby
– zaleznie od twej skóry może sie pojawic lekki zapach samoopalacza, jesli jest zbyt intensywny zmien marke balsamiku– cos pominełam?
Po kuracji dovowym balsamikiem do letniego brązu heh juz przez sen moge swiergolic instrukcje obslugi balsamów ;D
30 kwietnia 2007 at 22:01dzięki 😀
kupiłam taki delikatny samoopalacz Johnsona.. bardzo jestem zadowolona, naprawdę polecam.. a przy każdej okazji i tak będę wystawiać się na słoneczko, to może nie będę go już wkrótce potrzebować 😉2 maja 2007 at 15:17mam złe wspomnienia po używaniu samoopalacza.. ZACIEKI!!! Niektóre balsamy opalające tez są tak silne jak samoopalacze. wole iżć na solarium.
2 maja 2007 at 20:06Jasne,że możesz!! 😀
Ja używam od czasu do czasu samooplacza,do tewgo chodzę na solarium i normalnie mnie „łapie” 😀 Więc bez obaw! 😀
8 maja 2007 at 20:33ja mam sklonnosci pieprzykowe, niestety wiec na dovie brazujacym poprzestaje, ale efekty sa ok:)
16 lipca 2007 at 06:42ja tez uzywam dove do ciala i jest spoko, ale ze trzeba rozprowadzac od dolu do gory to nie wiedzialam? dlaczego akurat tak?
17 lipca 2007 at 07:35ja tez mam dove…i nie moge uzywac bo moj chlopak twierdzi ze mi po nim skora smierdzi…spotkalyscie sie z czyms takim?
18 lipca 2007 at 10:29ja wole opalanie naturalne. Balsamy szybko schodzą, a czasem zostaja na ciele przydkie plamki. Ewentulanie polecam solarium, ale bez przesady. W nadmiernych ilożciach wszystko szkodzi.
4 stycznia 2008 at 06:58ja używam w zimie samoopalacza a latem żmigam do solarium 😀 😀
15 stycznia 2008 at 22:23ja polecam samoopalacze w sprayu, łatwiejsze w użyciu i nie ma smug.
W samoopalaczach drażni mnie jednak ich zapach, który niestety utrzymuje się na ciele.a jeżli trudno się Wam opalić to spróbujcie łykać betakaroten przez co najmniej miesiąc a dopiero potem się opalać, wtedy łatwiej złapać brązową skórkę 😀
- AutorOdp.