- AutorOdp.
- 2 marca 2007 at 19:59
Nie.. biale mi sie nie podobają.. 😛
jak juz to tak lekko rozowawe czy cos.. ale nie zupelnie biale 😛2 marca 2007 at 19:59Nie.. biale mi sie nie podobają.. 😛
jak juz to tak lekko rozowawe czy cos.. ale nie zupelnie biale 😛2 marca 2007 at 21:01MidianOna
ja tez nie lubialam… chlopak mnie namowil na bialy a ja dodalam ozdoby 🙂 i ciekawie wyszlo.. teraz milam „czerwone” z bialymi kwiatuszkami… ale brat mi wzial cyfrowke by zrobic Synkowi fotki 🙂2 marca 2007 at 21:01MidianOna
ja tez nie lubialam… chlopak mnie namowil na bialy a ja dodalam ozdoby 🙂 i ciekawie wyszlo.. teraz milam „czerwone” z bialymi kwiatuszkami… ale brat mi wzial cyfrowke by zrobic Synkowi fotki 🙂6 marca 2007 at 15:08Fajnie wyszlo , ale ja preferuje tylko francuski manicure 🙂 🙂
6 marca 2007 at 15:08Fajnie wyszlo , ale ja preferuje tylko francuski manicure 🙂 🙂
25 kwietnia 2007 at 19:30ja tez ostatnio maluje sobie na francuski 🙂 podoba mi sie albo jakies wzorzaste
25 kwietnia 2007 at 19:30ja tez ostatnio maluje sobie na francuski 🙂 podoba mi sie albo jakies wzorzaste
25 kwietnia 2007 at 21:05Same białe wyglądają jak korektor, moja koleżanka w podstawówce tak robiła (korektorem) 😀 A z wzorkami to co innego.
25 kwietnia 2007 at 21:05Same białe wyglądają jak korektor, moja koleżanka w podstawówce tak robiła (korektorem) 😀 A z wzorkami to co innego.
3 maja 2007 at 19:23Paznokietki pomalowane na tylko na biało nie za bardzo mi się podobają. Kiedyż często malowałam paznokcie na ciemne kolory, a do tego dodawałam wzorki. Teraz używam tylko odżywki Sally Hansen. Paznokcie żwietnie rosną, nie rozdwajają się i pięknie sie błyszczą… 😀
3 maja 2007 at 19:23Paznokietki pomalowane na tylko na biało nie za bardzo mi się podobają. Kiedyż często malowałam paznokcie na ciemne kolory, a do tego dodawałam wzorki. Teraz używam tylko odżywki Sally Hansen. Paznokcie żwietnie rosną, nie rozdwajają się i pięknie sie błyszczą… 😀
7 maja 2007 at 16:45ja ostatnio coż maluje pazurki tylko na kolor mleczny tylko na taki jakoż tak mnie wzieło ale pewnie za niedługo znowu mnie wezmie na francuski 😀
7 maja 2007 at 16:45ja ostatnio coż maluje pazurki tylko na kolor mleczny tylko na taki jakoż tak mnie wzieło ale pewnie za niedługo znowu mnie wezmie na francuski 😀
7 maja 2007 at 17:05Ja kiedyż zrobiłam sobie białe, ale wyglądały jakby były pomalowane korektorem 🙄 Takie ze wzorkami bardzo ładnie wyglądają 🙂
- AutorOdp.