- AutorOdp.
- 10 września 2015 at 16:35
Co robicie by Wasze paznokcie wyglądały dobrze? Moje są rozdwojone i ciągle się łamią. Jak Wy sobie z tym radzicie?
11 października 2015 at 13:02Mi moje uratował mani hybrydowy, dobra baz Mistero Milano permanentne UV soak off base i mam przez miesiąc efekt super, a paznokcie mi super odrastają dzięki niemu.
11 października 2015 at 19:41z tej samej serii mają też z mistero milano nawierzchniowy, dzięki któremu nie rysuje się lakier. miałaż?
12 października 2015 at 06:00Tak mam – permanentne uv soak off lucido – żwietny lakier hybrydowy nawierzchniowy, kupiłam razem z bazą, jest bardzo trwały.
12 października 2015 at 19:29a probowalas z innej firmy? nie tylko z mistero milano?
15 października 2015 at 11:04Chyba warto zainwestować w dobre odżywki. Natomiast słyszałam np by piłować paznokcie tylko w jedną stronę. Powiedzcie mi jakie macie pilniczki ? A może macie jeszcze jakież inne cuda?
21 października 2015 at 19:29tak tylko w jedna strone sie piluje, a w lakiery to warto inwestowac.. bo utrzymuja sie dlugo i latwiej sie rozprowadzaja
4 grudnia 2016 at 10:56Mi po hybrydzie sie tak zaczely lamac i oslabiac 🙁 Dlatego calkowicie zrezygnowalam, potem dlugo sie regenerowaly, przy pomocy kilku roznych odzywek. Nareszcie jest dobrze, ale do hybrydy juz nigdy nie wroce. Teraz stawiam na zelowe lakiery, bardzo fajny jest zestaw prodigy duo gel od golden rose, trzymaja sie bez problemu nawet do 7 dni, pieknie blyszcza i sa gladkie. I nie potrzeba do zmycia acetonu, a to wlasnie on nam wysusza plytke paznokcia!
9 lutego 2017 at 13:10Unikam zeli i hybrydy 😛 Stawiam na klasyczne lakiery, od wielu lat uzywam z golden rose, color expert i uwielbiam ten lakier, na moim paznokciu dlugo sie utrzymuje, pedzelek jest wygodny, wiec ladnie maluje no i wciaz pojawiaja sie nowe kolory, paleta jest naprawde ogromna.
24 kwietnia 2017 at 12:52Kupilam na probe nowy lakier z golden rose, Holographic Nail Color i jestem mile zaskoczona. Mimoze jak na ta marke cena dosyc wysoka, to naprawde warto. Efekt holograficzny jest piekny, idealnie bedzie pasowal na lato, a w sloncu pazurki niesamowicie blyszcza.
14 maja 2017 at 10:13Korzystajcie z nizszej ceny w maju na odzywki do paznokci z GR 😛 Na oslabione paznokcie najlepiej dziala diamentowa badz 4 in 1, u mnie sie sprawdzily rewelacyjnie. Dodatkowo wszystkie ich odzywki maja dobra konsystencje, nie zalewaja skorek, wiec sa duzo wygodniejsze.
14 lipca 2017 at 10:47odzywki z gr sa warte swojej ceny nawet bez promocji! Glowna zaleta to brak formaldehydu! Ja uzywam odzywki od nich pod lakier i ciesze sie pieknymi paznokciami 🙂 Lakiery tez mam glownie z GR, teraz na lato piekne letnie odcienie-kobiece i zwiewne pastele z serii ice chic.
- AutorOdp.