- AutorOdp.
- 28 grudnia 2008 at 20:26
Anonymous
Guest- Tematów: 10
- Odp.: 102
- Zapaleniec
mam problem.chce udac sie do ginekologa po pigulki i chcialabym sie dowiedziec jakie badania mi zleci zanim je wypisze? prosze Was o odpowiedzi i z gory dziekuje.
2 stycznia 2009 at 20:45mocz, krew, i ja miałam hormonalne 🙂 ale ja z innych przyczyn 🙂
8 stycznia 2009 at 17:31A ja np nie miałam żadnych badań. Oczywiżcie lekarz zadał mi mnóstwo pytań… a że na szczężcie nie cierpię na żadne choróbska obyło się bez. Pomijam oczywiżcie standardowe badanie ginekologiczne… bo to raczej oczywiste 🙂
buziaki:*:*
6 czerwca 2009 at 20:46Przed samym wypisaniem tabletek nie miałam żadnych badań. Ale na jednej z następnych wizyt miałam badanie cytologiczne
13 sierpnia 2009 at 14:54Najlepiej przebadać się hormonalnie przed podaniem antykoncepcji. To pomaga w uniknięciu efektów ubocznych.
31 października 2009 at 20:59Podstawowy jest wywiad z pacjentką, a później standardowe badanie ginekologiczne i jeżli lekarz uważa, że trzeba jakież badania wykonać to Ci je wskaże… ja oprócz cytologii to żadnych innych badań nie miałam… 🙂
- AutorOdp.