- AutorOdp.
- 9 maja 2009 at 19:50
Witam Was dziewczyny :* Zakładam ten temat, ponieważ nie widziałam podobnego. Chodzi o to, że czesto my, dziewczyny nie wiemy czy pisać pierwsze do chłopaka. Wszystkie dobrze wiemy, że to chłopak powinien pisać do nas przerwszy, np. sms. Ale jak same wiecie, nie zawsze to wychodzi. Po paru dniach zastanawiamy się czy on wogóle do nas napisze. I często zadajemy sobie pytanie. Napisac do niego czy nie napisać? Ja czesto zadaję sobie takie pytanie. Chodzi o to, że dziewczyna chce jak najlepiej, chce napisać do chłopaka, pogadać.. choć wiadome jest, ze sie nie powinno. Ale nas skręca wręcz, żeby napisać smsa. Najgorsze jest to, że najczężciej jest tak, że my staramy się, piszemy do chłoapaka pierwsze, co sie potem okazuje oni odbierają jak nachalstwo ;-/ Tak więc co robić gdy chłopak nie pisze już ponad tydzień. Napisać by porozmawiać, czy czekać? jednak czekanie jest czasem bardzo trudne. Więc co mi radzicie?
9 maja 2009 at 19:54a kto ci powiedzial ze facet MUSI napisac pierwszy??
9 maja 2009 at 20:54mi się wydaje. Skarbie, że jak napiszesz, to będzie super!
wiesz – my jetseżmy cholernie kożlawi i nie umiemy – nie umiemy zająć się dziewczyną !w pierwszej fascynacji!otóż ja teraz umiem – ale kiedyż było bardzo źle! radzę wybaczyć i zażądać – to nie zaszkodzi! heej! powodzeniaaa! 😈 cmok cmok 😆
10 maja 2009 at 12:02Myżlę, że to zależy od wieku u dojrzałożci. Kiedyż bardzo mi zależo, żeby mój chłopak pisał do mnie eski, jeszcze lepiej było, gdy pisal do mnie pierwszy. To dla mnie znaczyło, że o mnie myżli, etc. Wielokrotnie się o to kłóciłam, wręcz nakazywałam, żeby do mnie pisał. To było bez sensu. Teraz piszemy eski do siebie, gdy czegoż potrzebujemy. Lepsze są komunikatory.
Pozdro.11 maja 2009 at 15:16Jeżli masz ochotę do niego napisać to to zrób 🙂
13 maja 2009 at 17:59czasem faceci sie poprostu wstydza pierwsi napisac 🙂 Jesli Ci zalezy na jego znajomosci to smialo…zrob pierwszy krok i napisz do niego;)
Pozdrawiam!;)18 maja 2009 at 15:56No ja też się zastanawiam, gdzie podają że dziewczyna za żadne skarby nie może napisać pierwsza do faceta. Napisz, a czemu nie? Tyle, że nie pisz co 5 min. Trzeba odróżnić pierwszy krok od bycia nachalnym. Jeżli facet wyjątkowo daje znaki, że nie jest zainteresowany tj. nie odpisuje tydzień. To już dalej nie pisać, nie prosić o rozmowy i nie nalegać.
- AutorOdp.