- AutorOdp.
- 6 lutego 2008 at 18:06
Zastanawiałam się gdzie można z dzieckiem spędzić wolny czas i pomyżlałam że maluch dobrze będzie się czuł na placu zabaw. Ale teraz jest trochę zimno i wolałam bym jakiż zadaszony plac zabaw. Czy znacie takie miejsca w Warszawie, będę wdzięczna.
7 lutego 2008 at 10:18W Warszawie to w Hula Kula ul. Dobra 56/66, mają dwa fajne place zabaw [usunięto_link]
13 lutego 2008 at 09:35Widzę że w Hula dziecko się może faktycznie wyszaleć:) A robiłaż tam może urodziny? Bo jest taka opcja.
14 lutego 2008 at 12:53Koleżanka zrobiła urodziny w Hula dla swojego synka. Dzieciaki były zachwycone. Grały w kręgle, bawiły się na placu zabaw, jadły pysznożci. Widać było że są zadowolone:)
15 lutego 2008 at 11:51A masz może jakież zdjęcia z Hula Kula?
14 marca 2008 at 14:45witajcie
szukam włażnie jakiegoż miejsca w warszawie na przyjęcie dla synka, piszecie o tej Hulakula że fajnie jest, ale prosze napiszcie coż konkretnego… ile kosztuje zorganizowanie takich urodzin, jakie atrakcje są.. no coż wiecej
dzieki z góry😀
17 marca 2008 at 11:38ja nie robiłam tam urodzin ale mam parę zdjęć;
zobacz sobie – naprawdę dużo rożnych zakamarków, zjeżdżalni, poduch na których dzieci mogą szaleć.
swoja drogą radze ci po prostu pojechać tam i zobaczyć na własne oczy[usunięto_link]
27 marca 2008 at 11:04byłam tam wczoraj wszystko obejrzeć i zapytać się o szczegóły organizacji takiego przyjęcia. bardzo miła pani objażniła mi wszystko dokładnie i chyba się zdecydujemy na tą Hulakulę. jest prawie w centrum Warszawy więc gożcie nie będą mieli problemów z dojazdem. ustaliłam już menu: będzie pizza, ciasteczka, zimne przekąski a pod koniec tort.
mam nadzieje że urodzinki będą udane: dzięki dziewczyny za pomoc :*
- AutorOdp.