Place zabaw dla dzieci.

• Autor
    Odp.
  • zadra
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 52
    • Stały bywalec

Zastanawiałam się gdzie można z dzieckiem spędzić wolny czas i pomyżlałam że maluch dobrze będzie się czuł na placu zabaw. Ale teraz jest trochę zimno i wolałam bym jakiż zadaszony plac zabaw. Czy znacie takie miejsca w Warszawie, będę wdzięczna.

pluszak
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 38
    • Bywalec

W Warszawie to w Hula Kula ul. Dobra 56/66, mają dwa fajne place zabaw [usunięto_link]

zadra
    Member
    • Stały bywalec

Widzę że w Hula dziecko się może faktycznie wyszaleć:) A robiłaż tam może urodziny? Bo jest taka opcja.

pluszak
    Member
    • Odp.: 38
    • Bywalec

Koleżanka zrobiła urodziny w Hula dla swojego synka. Dzieciaki były zachwycone. Grały w kręgle, bawiły się na placu zabaw, jadły pysznożci. Widać było że są zadowolone:)

zadra
    Member
    • Stały bywalec

A masz może jakież zdjęcia z Hula Kula?

Carna
    Member
    • Odp.: 39
    • Bywalec

witajcie
    szukam włażnie jakiegoż miejsca w warszawie na przyjęcie dla synka, piszecie o tej Hulakula że fajnie jest, ale prosze napiszcie coż konkretnego… ile kosztuje zorganizowanie takich urodzin, jakie atrakcje są.. no coż wiecej
    dzieki z góry

😀

Tricky
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 22
    • Bywalec

ja nie robiłam tam urodzin ale mam parę zdjęć;
    zobacz sobie – naprawdę dużo rożnych zakamarków, zjeżdżalni, poduch na których dzieci mogą szaleć.
    swoja drogą radze ci po prostu pojechać tam i zobaczyć na własne oczy

[usunięto_link]

Carna
    Member
    • Odp.: 39
    • Bywalec

byłam tam wczoraj wszystko obejrzeć i zapytać się o szczegóły organizacji takiego przyjęcia. bardzo miła pani objażniła mi wszystko dokładnie i chyba się zdecydujemy na tą Hulakulę. jest prawie w centrum Warszawy więc gożcie nie będą mieli problemów z dojazdem. ustaliłam już menu: będzie pizza, ciasteczka, zimne przekąski a pod koniec tort.

mam nadzieje że urodzinki będą udane: dzięki dziewczyny za pomoc :*

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Place zabaw dla dzieci."

Przewiń na górę