• Autor
    Odp.
  • xyz
    Member
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1190
    • Maniak

przegladalam ostatnio z mezem ulotki i enka wychodzi drozej niz cyfrowy polsat. ma mniej ofert. enki pakiety sa okropnie rozbite.

jak ogolny odbior?

JoJo
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 232
    • Zapaleniec

ja wlażnie się nad N zastanawiam i jak patrzę na te ich pakiety to włażnie wydaje mi się że są fajnie tematycznie poukładane. pakiet dla dzieci ma 10 kanałów zróżnicowanych wiekowo. całkiem mi się ta oferta podoba bo mała tak szybko rożnie że zawsze coż dla niej się znajdzie. a teraz podobno mają promocję że wszystkie pakiety przez pół roku za 38 zł.

Myszka19
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

ja dla dzieci małych polecam BBC CBeebies o ile się nie mylę jest na platformie polsatu..

xyz
    Member
    • Maniak

W tej chwili i ja polecam kanał który poleca Myszka 🙂

Tylko denerwują mnie tam te teletubisie. A i tak przy okazji. Co się stało z Kubusiem Puchatkiem, który leci w niedzielę o 19? Okropnie zmutowany 🙂

Myszka19
    Member
    • Ekspert

ojj nie wiem co się stało 😛 ja nie mam tego kanału.. tylko byłam z chłopakiem u jego rodziny i dzieci tam to oglądały 😛

Czersi
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 622
    • Zasłużony

Kubuż jest na TVP1…

xyz masz rację,mi się on w ogóle nie podoba.

Myszka19
    Member
    • Ekspert

ale na tym BBC CBeebies też leciał taki zmutowany Kubuż bo się z chłopakiem żmiałam 🙂

xyz
    Member
    • Maniak

Włażnie dziż leciał o 19. Mój syn był zawiedziony, wolał iżć się myć niż oglądać dobranockę 🙂

Plusik taki, że jutro nie będę budziła 20 minut do przedszkola tylko 10 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Pomoc w doborze programów dla malucha"

Przewiń na górę