- AutorOdp.
- 12 maja 2009 at 20:17
Witam serdecznie. Mam 19lat i bardzo mi się podoba dziewczyna z mojej szkoły. Jest co prawda ode mnie o rok młodsza ale dla mnie to nie ma znaczenia (jak to mówią prawdziwa miłożć przychodzi tylko raz) i myżlę, że to już ten czas 😳 Nie potrafię przestać o niej myżleć i nawet z nudów przerobiłem sobie jej fotki na swój sposób w photoshopie. 😳 😳 Myżlę że to jest aniołek 🙄 Nie wiem jak do niej podejżć. Co mam do niej napisać na fotce żebym ją zainteresował swoją osobą i jak prowadzić z nią dialog. Nie chcę czegoż zepsuć na samym początku znajomożci bo chyba bym tego nie przeżył. 😥 Myżlałem nad tym, żeby przywitać się z nią, przedstawić się i napisać jej jakiż komplement w stylu „masz żliczne fotki” lub „Masz bardzo ładne oczy” a później poprosić ją o nr kom i dalej jakożz nią sms’ować. Co o tym myżlicie? Może macie inne propozycje?
Proszę was, pomóżcie mi 😕 Czekam na opinie z waszej strony. Pozdrawiam 🙂12 maja 2009 at 21:47Taaaa… zagadaj do niej tekstem w stylu „ale masz spoko zdjątka na fotce” 🙄 możesz też dać jej 'dyszkę’-na pewno będzie zachwycona 😛
13 maja 2009 at 05:35Hm… a co potem? 😛 Np. Jak by odpisała coż w stylu „Dzięki, Twoje są też fajne” Włażnie tego się obawiam, bo nie potrafię zacząć rozmowy żeby to się jakoż później samo rozkręciło 😕 Jakież pomysły? 😳
13 maja 2009 at 07:38Wiesz najlepiej napisz to co czujesz i to co chcesz napisać i nie zastanawiaj się jak ona to odbierze, albo jak to wygląda…
nie zastanawiaj się też co masz powiedzieć o czym rozmawiać itd. jeżli ona poczuje sympatię do Ciebie rozmowa sama się rozkręci.
nie należy ustalać scenariusza bo taki nigdy nie wychodzi.napisz jej nie komentarz na fotce, a wiadomożć prywatną, że jest dla Ciebie interesującą osobą i bardzo byż chciał poznać ją bliżej.
Zaproponuj ciekawe spotkanie – jeżli masz możliwożci finansowe i techniczne 😆 np. to wesołego miasteczka, na jakaż ciekawą wystawę np. psów, kotów.. coż co sprawi, że będziecie mogli o tym porozmawiać, by nie było na pierwszej 'randce’ cichych momentów bo nie wiadomo o co powiedzieć.. na kolejnych spotkaniach (jeżli takie będą) będziecie mogli wybrać się na sok i powspominać to co robiliżcie wczeżniej.. bo jak chwilę obecną mało rzeczy Was łączy…
z komplementami bądź ostrożny, dziewczyny je lubią ale nie można przesadzać bo uzna to za 'lalusiowate’ , lepiej jak dasz jej do zrozumienia zachowaniem, że jesteż nią zainteresowany niż ciągłe gadanie/pisanie że jest piękna i urocza 😀
taka jest moja propozycja 🙄
13 maja 2009 at 12:55[usunięto_link] wrote:
Hm… a co potem? 😛 Np. Jak by odpisała coż w stylu „Dzięki, Twoje są też fajne” Włażnie tego się obawiam, bo nie potrafię zacząć rozmowy żeby to się jakoż później samo rozkręciło 😕 Jakież pomysły? 😳
Potem powiedz jej,że jest pięknie opalona i ma bardzo ładne białe kozaczki.
😆to jest jakiż żart!
13 maja 2009 at 14:49[usunięto_link] wrote:
Potem powiedz jej,że jest pięknie opalona i ma bardzo ładne białe kozaczki.
😆to jest jakiż żart!
To wcale nie jest żart 🙁 Nie jestem z tych co podejdą do dziewczyny i zaczną gadać Bóg wie co… Jestem nieżmiałym człowiekiem w stosunku do kobiet i nie chcę czegoż przez jakież głupie słowo wszystkiego zepsuć.
15 maja 2009 at 10:59Shog powiem Ci tak jak dla mnie nie pisz do niej na fotce a nie gg nic z tych rzeczy tylko podejdź w realu i wtedy do niej zagadaj . Jak napiszesz do niej na fotce czy coż może Cie po prostu olać , na żywo nie odmówi ci na pewno rozmowy . Jak jesteż wstydliwy weź kolegę i jak ona będzie z koleżanką podejdźcie we 2 . Masz 19 lat i boisz się rozmawiać z dziewczynami to naprawdę lekki zgrzyt . Ale weź się w garżć i zagadaj , jak nie spróbujesz to się nie nauczysz ! więc bierz się za siebie i do roboty .
PS. nie zapomnij napisać tu jak poszło, i co do komplementów na początku urzyj tylko ładnie dzisiaj wyglądasz coż w tym stylu i starczy ich na razie
POWODZENIA 😈
18 maja 2009 at 17:47Cleo ma bardzo fajne pomysły odnożnie randek! Skorzystaj z nich jak będziesz mieć okazję:)
12 czerwca 2009 at 13:57Prawdziwa milosc ? Hmmm, pewnie zwykle zauroczenie. Porozmawiaj z nią na luzie … może jak otworzy usta to cały czar prysnie ? Niektore osoby juz takie sa, ladne „opakowanie” a w srodku nic nie prezentuja
12 czerwca 2009 at 15:56Za dużo czasu przed komputerem, za mało wżród ludzi…Cóż…google, wikipedia i inne strony nie powiedzą co masz robić. Musisz zebrać się na odwagę i podejżć pogadać. O czymkolwiek…może być o pogodzie albo o lekcjach:P Wtedy przynajmniej zorientujesz się, co to w ogóle za osoba….
- AutorOdp.