Preparat na zmarszczki

• Autor
    Odp.
  • barmoj
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 32
    • Bywalec

Proponuję maseczki na twarz polskiej firmy Marion kosmetyki. Mają duży wybór.

Sonic
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 34
    • Bywalec

Ja w te preparaty nie wierze…to już lepiej iżć do kosmetyczki na jakiż konkretny zabieg raz na jakiż czas niż liczyć na cuda. Np. w spa cece gdzie chodzę jest masa takich zabiegów, moja bratowa robiła sobie taki kwasem hialuronowym ale są też inne, tylko do już wybiera się indywidualnie. Po pierwsze w salonie mają skuteczniejsze preparaty niż te które użyjemy w domu a po drugie cały zabieg jest profesjonalnie robiony a to też przecież ma wpływ na skutecznożć.

ZuzkaZ
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 91
    • Stały bywalec

Ja wierze 🙂 zaczelam uzywac wieki temu kremu pod oczy i nie mam nawet jednej zmarchy a 30tjka juz mi stuknela. Tylko ze tu trzeba zapobiegac i opoznaic… dlatego popieram firmy ktore mowia o kosmetykach przeciwstarzeniowych a nie przeciwzmarszczkowych….

H_ulka
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 356
    • Pasjonat

A włażnie a to jest różnica i to spora. Przeciw starzeniu działa też mażć z witaminą A. 🙂

Specjalista Aspazji
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 213
    • Zapaleniec

W celu wypełnienia zmarszczek, możesz rozważyć także zabieg z wykorzystaniem wypełniaczy na bazie kwasu hialuronowego. Preparat podany w fałdy nosowo-wargowe czy zmarszczki nad górną wargą, skutkuje redukcją niechcianych zmarszczek, co zauważysz od razu po zabiegu. Odmłodzenie skóry w okolicy ust osiągniesz także dzięki laserowi frakcyjnemu CO2. światło lasera obudzi głębsze warstwy skóry do produkcji kolagenu i naturalnej odnowy. W celu spłycenia zmarszczek i przywrócenia gładkożci skóry, możesz zdecydować się również na zabieg mezoterapii igłowej.

nirmag
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Unikaj słonca a będzie mniej:)

Zdrowie-i-uroda_pl
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 30
    • Bywalec

Nie ma czegoż takiego jak „preparat na zmarszczki””. Możesz jedynie postawić na dobre i skuteczne kosmetyki do pielęgnacji skóry,akurat tak sie składa że zajmujemy się tym na co dzień i możemy pomóc,doradzić na forum:)

baasiek
    Participant
    • Tematów: 6
    • Odp.: 207
    • Zapaleniec

Ja mojej Mamie kupiłam krem Oeparol Eliftance, z tego co wiem to Jej przypadł do gustu (a jest bardzo wymagająca jeżli chodzi o kremy)

Miska26
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 501
    • Zasłużony

a co takiego ma w skałdzie ten krem oerapol że nawet Twojej wymagającej mamie się spodobał? musi mieć chyba jakież szczególne włażciwożci.

Wiosenka
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 100
    • Zapaleniec

Myżlę, że tutaj działa między innymi olej z pestek wiesiołka. Ale oczywiżcie też są innowacyjne peptydy, które dobrze radzą sobie ze zmarszczkami. Planujesz też kupić swojej mamie?

Coraline
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 3
    • Początkujący

A ja po prostu używam oleju arganowego, który jak najbardziej działa odmładzająco i przeciwzmarszczkowo na cerę 🙂 Mam swój ulubiony z serii aktywatory młodożci Avy – spisuje się bardzo dobrze

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Preparat na zmarszczki"

Przewiń na górę