• Autor
    Odp.
  • Kornela
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 7
    • Początkujący

[usunięto_link] wrote:

a co dla siostry z tym prezentem, ja tez siostrę mam ale 20latke, co jej kupić? tylko własnie wolałabym coż z 'jajem” nie praktycznego, nie poważnego:)

Możesz jej kupić jakiż t-shirt z zabawnym napisem, może być jakież etui na telefon lub laptop/tablet z zabawnym wzorem. Wszystko zależy co ona lubi. Ciężko podpowiedzieć, jak się kogoż nie zna.

Rencia
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 480
    • Pasjonat

Coż zabawnego, albo z nutka pikanterii 😛 W końcu siostra siostrze może kupić coż naprawdę odlotowego 🙂 nie musi być praktyczny to prezent :))

glove
    Member
    • Odp.: 14
    • Bywalec

I jak, skorzystaliżcie ze zniżki podczas narodowego dnia zakupów w realu? W sumie wywalczyliżmy 6% ale w niektórych sklepach dla stałych klientów był też rabat 12%

dudus.79
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 70
    • Stały bywalec

Ja swojej siostrze kupiłam kosmetyki Toni&Guya, ale jeżli chcesz coż z jajem hmmm to faktycznie ciężko coż polecić. Czym się Twoja siostra interesuje?

Ola44
    Member
    • Odp.: 69
    • Stały bywalec

takie kosmetyki do włosów to jakby nie było dobry pomysł. I najważniejsze – praktyczny!

Rencia
    Member
    • Pasjonat

Fajne kosmetyki to też dobry prezent 🙂 A autorka wybrała już? 🙂

tankian00
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 251
    • Zapaleniec

ja zawsze powtarzam, ze uwielbiam praktyczne prezenty. A kosmetyki z T&G przydadza sie na sylwestra do przygotowania szalowej fryzury;)

Rencia
    Member
    • Pasjonat

Czasem są też fajne vouchery za które poten obdarowana osoba może sobie sama wybrać np. usługi jakiegoż salonu kosmetycznego, czy książki etc.

Ola44
    Member
    • Stały bywalec

[usunięto_link] wrote:

ja zawsze powtarzam, ze uwielbiam praktyczne prezenty. A kosmetyki z T&G przydadza sie na sylwestra do przygotowania szalowej fryzury;)

a no włażnie, ten sylwester nieszczęsny. Tak – kosmetyki do stylizacji to byłby dla mnie prezent jak znalazł:)

Rencia
    Member
    • Pasjonat

No, na sylwestra taki prezent byłby jak znalazł :)) kosmetyki to taki uniwersalny prezent, w zasadzie dla każdego i na każdą okazję prawie, no i praktyczne 🙂 nie zmarnują się 🙂

Ola44
    Member
    • Stały bywalec

ja sobie sama zrobiłam prezent pożwiąteczny – akurat była promocja na te całe kosmetyki toni – wynalazłam w necie jakiż tutorial fryzury krok po kroku – no i fryzura wytrzymała jeszcze cały następny dzień:)

Rencia
    Member
    • Pasjonat

Te prezenty które sami sobie sprawiamy są przynajmniej trafione hehe :))

imegi
    Member
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Może kup jej coż żmiesznego i oryginalnego w jednym:) ja zamówiłam artykuł ze zdjeciem na stronie gazetomania.pl, co prawda ma to być prezent dla chłopaka na walentynki ale dla siostry też powinien się sprawdzic tylko moze wybierz mniej romantyczny artykul niż ja…;))

Rencia
    Member
    • Pasjonat

A autorka zdecydowała się w końcu na jakiż fajny prezent ? 🙂

oneme
    Member
    • Odp.: 4
    • Początkujący

ja na avans.pl zamawiałam prezent dla mamy i taty może coż znajdziesz dla siostry, mamie kupowałam obraz 😉 ale sątam golarki ,depialtory no różnożci a obok produtu zazwyczaj opinia

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " prezent dla siostry !"

Przewiń na górę