- AutorOdp.
- 12 grudnia 2012 at 20:17
[usunięto_link] wrote:
a co dla siostry z tym prezentem, ja tez siostrę mam ale 20latke, co jej kupić? tylko własnie wolałabym coż z 'jajem” nie praktycznego, nie poważnego:)
Możesz jej kupić jakiż t-shirt z zabawnym napisem, może być jakież etui na telefon lub laptop/tablet z zabawnym wzorem. Wszystko zależy co ona lubi. Ciężko podpowiedzieć, jak się kogoż nie zna.
13 grudnia 2012 at 10:48Coż zabawnego, albo z nutka pikanterii 😛 W końcu siostra siostrze może kupić coż naprawdę odlotowego 🙂 nie musi być praktyczny to prezent :))
20 grudnia 2012 at 11:26I jak, skorzystaliżcie ze zniżki podczas narodowego dnia zakupów w realu? W sumie wywalczyliżmy 6% ale w niektórych sklepach dla stałych klientów był też rabat 12%
20 grudnia 2012 at 22:18Ja swojej siostrze kupiłam kosmetyki Toni&Guya, ale jeżli chcesz coż z jajem hmmm to faktycznie ciężko coż polecić. Czym się Twoja siostra interesuje?
21 grudnia 2012 at 16:34takie kosmetyki do włosów to jakby nie było dobry pomysł. I najważniejsze – praktyczny!
22 grudnia 2012 at 07:49Fajne kosmetyki to też dobry prezent 🙂 A autorka wybrała już? 🙂
27 grudnia 2012 at 12:15ja zawsze powtarzam, ze uwielbiam praktyczne prezenty. A kosmetyki z T&G przydadza sie na sylwestra do przygotowania szalowej fryzury;)
28 grudnia 2012 at 08:11Czasem są też fajne vouchery za które poten obdarowana osoba może sobie sama wybrać np. usługi jakiegoż salonu kosmetycznego, czy książki etc.
29 grudnia 2012 at 11:21[usunięto_link] wrote:
ja zawsze powtarzam, ze uwielbiam praktyczne prezenty. A kosmetyki z T&G przydadza sie na sylwestra do przygotowania szalowej fryzury;)
a no włażnie, ten sylwester nieszczęsny. Tak – kosmetyki do stylizacji to byłby dla mnie prezent jak znalazł:)
31 grudnia 2012 at 14:52No, na sylwestra taki prezent byłby jak znalazł :)) kosmetyki to taki uniwersalny prezent, w zasadzie dla każdego i na każdą okazję prawie, no i praktyczne 🙂 nie zmarnują się 🙂
3 stycznia 2013 at 09:29ja sobie sama zrobiłam prezent pożwiąteczny – akurat była promocja na te całe kosmetyki toni – wynalazłam w necie jakiż tutorial fryzury krok po kroku – no i fryzura wytrzymała jeszcze cały następny dzień:)
5 stycznia 2013 at 10:10Te prezenty które sami sobie sprawiamy są przynajmniej trafione hehe :))
11 stycznia 2013 at 11:33Może kup jej coż żmiesznego i oryginalnego w jednym:) ja zamówiłam artykuł ze zdjeciem na stronie gazetomania.pl, co prawda ma to być prezent dla chłopaka na walentynki ale dla siostry też powinien się sprawdzic tylko moze wybierz mniej romantyczny artykul niż ja…;))
14 stycznia 2013 at 09:25A autorka zdecydowała się w końcu na jakiż fajny prezent ? 🙂
26 lipca 2015 at 19:21ja na avans.pl zamawiałam prezent dla mamy i taty może coż znajdziesz dla siostry, mamie kupowałam obraz 😉 ale sątam golarki ,depialtory no różnożci a obok produtu zazwyczaj opinia
- AutorOdp.