- AutorOdp.
- 14 listopada 2012 at 19:35
jejku a czemu akurat czajnik??
15 listopada 2012 at 07:26Hehe, no z jednej strony przyziemny, ale z drugiej praktyczny 🙂 Może potrzebuje.
Kurcze ja mam, nie pamiętam nazwy firmy dokładnie, ale taki który jest z zewnątrz z takiego fajnego jakby szczotkowanego aluminium, był trochę droższy swojego czasu ale jest dożć cichy, elegancki i działa już ponad 2 latka i nadal jest super. Poszperaj trochę w necie za takimi, pewnie nie ma ich aż tk wiele.17 listopada 2012 at 18:58rzeczywiżcie bardzo praktyczny 😉 chyba że Twoja siostra jest praktyczną osobą 🙂 ja osobiżcie wolałabym dostać coż niepotrzebnego 😀
19 listopada 2012 at 11:41czasem te niepotrzebne okazują się nafajniejsze i najzabawniejsze przecież 😉
24 listopada 2012 at 09:30A to tak czasem jest, odkłada się coż co powinno się kupić, najlepiej zorientować się co druga osoba ma na oku lub czego zakup odkłada 😀
25 listopada 2012 at 07:40Osobiżcie wolałabym jednak coż ciekawszego chyba tzn. inaczej, dla nastolatka (jeżli deskę chce) no to pewnie super sprawa z jego punktu widzenia, aczkolwiek lepiej żeby sobie na prezencie krzywdy nie zrobił, a o to bardzo łatwo na deskorolce ;/
25 listopada 2012 at 15:14ważne żeby frajda była! A co do urazów to można przecież ubrać ochraniacze, kask i jest bezpiecznie.
25 listopada 2012 at 23:36[usunięto_link] wrote:
a mi inne forum podsunęło pomysł, może nastolatkowi deskorolkę co powiedziecie na taką [usunięto_link]
pomyżlałam że ta deska to dobry pomysł dzieciaki na teledysku wyglądają na zżytei chyba fajnie się bawią, lepsze to niż przesiadywanie przed internetem.
26 listopada 2012 at 13:00heh, no włażnie. Trzeba wyjżc z domu na jakiż spacer 😉
27 listopada 2012 at 09:50Nie no to oczywiste żeby go nie pużcić na deskę bez kasku czy ochraniaczy to już lekkomyżlnożć, ale jeżli nastolatek faktycznie chce i ma mu to sprawić frajdę no to niech będzie i deska 🙂
29 listopada 2012 at 18:17samsung zrobił drugą czeżć tego filmiku z deskorolkami. Fajnie, że są organizowane takie akcje dla nastolatków [usunięto_link]
29 listopada 2012 at 22:49[usunięto_link] wrote:
samsung zrobił drugą czeżć tego filmiku z deskorolkami. Fajnie, że są organizowane takie akcje dla nastolatków [usunięto_link]
bardzo fajny filmik skąd wytrzasnąłeż (łaż) pełną wersję ja szukałam bardzo długo żeby popatrzeć na te deski i nic nie było
3 grudnia 2012 at 12:03Filmik bardzo fajny to fakt :)) wygląda super, no jak dzieciaki lubią to czemu nie, byle ostrożnie 🙂
11 grudnia 2012 at 18:03pewnie, że ważna przyłączyłam się już i polecam!!!
@hikayo wrote:
[usunięto_link] wrote:
Ja uważam, że skateboarding to żwietny sport i jak tylko będę miała dzieciaki to z pewnożcią namówię je do jazdy na deskorolce. Hikayo, mówisz o akcji reala narodowy dzień zakupów? Ja już przyłączyłam się w aplikacji [usunięto_link] Bierzcie udział wszyscy, bo można zgarnąć na prawdę fajną zniżkę.
dokładnie miałam na myżli tą akcje, teraz bierze w niej już udział prawie 19tys osób sporo, ale mimo wszystko ciągle za mało, więc zachęcam do przyłączenia się do niej [usunięto_link] bo przed żwiętami chyba każda oszczędnożc jest wazna, co? 😀
12 grudnia 2012 at 16:39a co dla siostry z tym prezentem, ja tez siostrę mam ale 20latke, co jej kupić? tylko własnie wolałabym coż z 'jajem” nie praktycznego, nie poważnego:)
- AutorOdp.