prezent, który chciałoby się zachować;)

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1 do 15 (z 16 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    meksykanka
    Członek
    • Tematów: 9
    • Odp.: 68
    • Stały bywalec

Kupiłam siostrze w prezencie żlubnym pożciel ze sklep.gianniferrara.pl. No i teraz mam dylemat, bo chciałabym sobie ją wziąć a siostrze kupić co innego;) Wiem. że to niezbyt siostrzane podejżcie, ale ta pożciel jest niesamowita. Grafitowa, jedwabna, w elegancki wzorek. Mieć coż takiego w sypialni to szczyt luksusu. Jaki inny prezent mogłabym jej ewentualnie kupić?:D

szaloona
    Uczestnik
    • Tematów: 26
    • Odp.: 289
    • Pasjonat

Myżlałaż o sprzęcie AGD?? To też jest dożć powszechny i praktyczny prezent:) Polecam skorzystanie z usług sklepu magicznaplaneta.pl. Duży wybór sprzętu AGD i bardzo dobra obsługa klienta:). A zamówiony sprzęt dostarczają szybko, można też monitorować przesyłkę, wtedy zawsze wiesz gdzie ona jest:)

charlize
    Członek
    • Tematów: 18
    • Odp.: 271
    • Zapaleniec

Hehe no nie dziwie Ci się kochana, że postanowiłaż sobie zatrzymać ta pożciel. Kiedyż w tym sklepie gianniferrara.pl kupiłyżmy z mamą komplet pożcieli dla kuzynki (też w prezencie żlubnym) i mi też przeszło przez myżl żeby sobie ją zostawić. Spanie samo w sobie jest wspaniałe, a co dopiero w takiej pożcieli 🙂
    Nie możesz po prostu siostrze kupić drugiego kompletu? Myżlę, że sprzęt AGD na pewno dostanie od kogoż, albo kupi sobie sama taki jak jej się podoba, a z pożcieli na bank się ucieszy.

wernona
    Członek
    • Tematów: 4
    • Odp.: 378
    • Pasjonat

Pożciel to rzeczywiżcie ładny prezent. Jeżeli siostrze sie nie podoba to może jakiż sprzet AGD. Warto podejrzeć co by sie jej podobało. Może ekspress dokawy, albo mikrofala, albo blender…

omena86
    Członek
    • Tematów: 0
    • Odp.: 29
    • Bywalec

To ja proponuje zamówić drugi komplet 🙂 A tak na poważnie, to fajnym prezentem wydaje mi się np. komplet ekskluzywnych porcelanowych filiżanek, jakiż sprzęt AGD ( np. wspomniany wyżej blender, czy sokowirówka). Z bardziej oryginalnych tydzień w jakimż kurorcie, czy bon na usługi architekta wnętrz (o takim pomyżle czytałam gdzież na forum budowlanym 🙂 ) Przyznam że dożć specyficzny prezent.

szaloona
    Uczestnik
    • Tematów: 26
    • Odp.: 289
    • Pasjonat

moim zdaniem nawet zwykły czajnik może być ciekawy i można chcieć go zatrzymać. Zwłaszcza jak wygląda tak… http://www.magicznaplaneta.pl/dzial/drobneagd/kategoria/?id=172&prod=99700 prawda, że boski?? Niby zwykły czajnik a piękny i niepowtarzalny;)

wernona
    Członek
    • Pasjonat

Prezenty nie trafione z biegiem czasu okazują się przydatne, albo można oddać je potrzebującym. Co do sprzętu agd na pewno przyda się w domu dziecka lub rodzinach zastępczych. Trzeba popytać. 🙂

Dorota123
    Uczestnik
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1594
    • Maniak

ja bym chciała w prezencie dostać sprzęt AGD lub pieniądze na to 😛

wernona
    Członek
    • Pasjonat

Agd potaniało trochę, ale nadal dobry sprzęt jest w cenie. Ostatnio kupiliżmy nowy filtr dzbankowy Brita- koszt 80 zł…kiedys było taniej..hihi 😆 ale już pralki czy lodówki mozna żmiało kupic taniej niz kiedyż.

Dorota123
    Uczestnik
    • Maniak

szczególnie w sieci, jak porównałam ceny „mojej” lodówki w sklepie stacjonarnym z ceną w porównywarce to jestem w szoku, nawet 500-600 zł różnicy 😯

wernona
    Członek
    • Pasjonat

To duża różnica w cenie, za te oszczędnożci mozna kupic dobry odkurzacz, a nawet odkurzacz piorący.

Dorota123
    Uczestnik
    • Maniak

no co Ty? odkurzacze piorące są takie tanie? myżlałam, ze to koszt kilku tysięcy złotych

Mandarynka
    Członek
    • Tematów: 9
    • Odp.: 244
    • Zapaleniec

Prezent może nie dla mnie, a dla chrzeżnicy, jednak sama chciałabym taki dostac 🙂

[/img]

eliza_p
    Członek
    • Odp.: 3
    • Początkujący

kup jej może coż stylowego np.
    czerwona-sofa-z-wolutami-w-stylu-empire-3030.jpg[img]kupisz takie wartdecor24.pl

eliza_p
    Członek
    • Odp.: 3
    • Początkujący

@eliza_p wrote:

kup jej może coż stylowego np.
    czerwona-sofa-z-wolutami-w-stylu-empire-3030.jpg[img]kupisz takie wartdecor24.pl

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1 do 15 (z 16 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę