- AutorOdp.
- 26 sierpnia 2006 at 10:40
ja dla swojej kobiety zamowilem u jubilera artysty specjalny wisiorek z charakterystycznym dla nas znaczkiem….nie wiem jak to odbierze, mam nadizeje ze dobrze:)
8 października 2007 at 11:54marcin666-77 wrote:Po co co takie pierdoły lepiej isc gdzież na kolacje romantyczna przy żwiecach,będzie lepsza zabawa i milej spędzicie czas niż siedzieć w domu i mieć jakąż lampkę z latającą galaretką.hihih, zgadzam się w 100% 😛
25 czerwca 2008 at 15:36jak romantyczna kolacja przy swiecach, to tylko własnej roboty i tylko w zaciszu domowym 🙂
2 grudnia 2010 at 11:52Według mnie to wszystko zależy od tego o lubi się robić i na co zwraca uwagę w związku. Ja bym wybrała jakiż romantyczny weekend w spa albo wyjżcie na elegancką, klimatyczną kolację. Oczywiżcie można też poszaleć i kupić jakież ciekawe gadżety do sypialni i zrobić mu niespodziankę 🙂
2 grudnia 2010 at 12:52Archeolog po co odżwieżasz tematy z przed 2lat?;)
18 lipca 2011 at 07:03a może jaka ramke z waszym zdjęciem i do tego pyszna kolacja we dwoje
23 listopada 2011 at 04:30u mnie to byla wycieczka niespodzianka. kupilam bilety lotnicze na ten dzien i nie powiedzialam memu męzczyznie o tym az do czasu wyjscia z domu (bo nie moglam znalezc paszportu) bylo super.
10 stycznia 2012 at 16:49Nie wiem jak wy, ale ja bym chętnie na rocznice chciała dostać ekspres do kawy, taki fajny, ciżnieniowy. Na stronie [xxxx] widziałam kilka fajnych modeli, kto wie, jak mąż zgadnie, to może dostanę na najbliższą rocznice coż w tym stylu.
EDIT:kowal2
25 stycznia 2012 at 23:09Uważam, że naprawdę rewelacyjnym prezentem na rocznicę jest np. sesja fotograficzna.Można zdjęcia wydrukować na duzym formacie bądź zrobić z nich kolaż i zastapi taka pamiatka najpiękniejszy obraz na żcianie:)
30 lipca 2019 at 10:12Fotoksiążka – taka jak na Emik Foto. Prosta do zrobienia, tylko wymaga wykonania trochę pracy, a w formie prezentu może się sprawdzić po prostu doskonale. Kwestia taka, czy macie odpowiednio dużo zdjęć, bo im będzie ich więcej, tym efekt fajniejszy i można stworzyć fajną historię.
7 kwietnia 2021 at 23:12Chyba jestem jedyną żoną, która nigdy nie kupiła na żadną okazję perfumów swojej drogiej połówce 🙂 chyba nadszedł ten moment… Czym się kierowałyście przy wyborze tych idealnych?
19 kwietnia 2021 at 11:55To zależy… Mój partner jest bardziej z tym wymagających, zawsze chce sprawdzić jak konkretny zapach wpasuje się w jego skórę… Może spróbój zamówić kilka próbek i razem coś wybierzecie? Są też takie eshopy jak notino gdzie po kilku psiknięciach, można towar zwrócić i nie robią z tym problemów…
- AutorOdp.