- AutorOdp.
- 21 listopada 2008 at 18:57
Macie jakież pomysły na prezenty? kurcze ja już nie wiem co klupić w tymroku, mamie, tacie i ogolnie rodzince??
21 listopada 2008 at 21:36Mam również z tym problem, tym bardziej że zawsze na mnie spoczywa obowiązek wyszukania i kupienia prezentów dla całej rodziny. Jak na razie mam pomysł na 2 prezenty, sanki dla siostrzeńca oraz pasek do spodni dla chłopaka. Stawiam na praktyczne prezenty, nie lubię wyrzucać pieniędzy w błoto oraz nie za drogie. W końcu mam do obdarowania całą rodzinkę a nie jedną osobę. Mamie zapewne uzupełnię zapasy ulubionych kosmetyków i szal do płaszcza, siostrze jakiż ciuszek, chłopakom być może też kosmetyki, słuchawki do komputera lub piżamę.
22 listopada 2008 at 11:32to ja już mam wszystkie kupione, w tym roku nie miałam z tym problemu:)
22 listopada 2008 at 12:00A co kupiłaż? Może podsuniesz pomysł innym?
22 listopada 2008 at 14:30hmm to byly takie osobiste i zabawne prezenty,ze dotyczyly konkretnych sytuacji, wiec raczej ciezko to dopasowac:)
22 listopada 2008 at 15:54Ja mam do obdarowania tylko dwie osoby: Mame i mojego chłopaka.Mamie zaprenumerowałam już jej ulubione pismo dla kobiet na cały rok,bedzie zadowolona na pewno bo wspominała,ze chciałaby dostać cos takiego.Dla chłopaka: perfumy,koszulka z jego ulubionym zespołem i kalendarzyk na nowy rok coby o wszystkim pamietał 😉
22 listopada 2008 at 17:36ja jeszcze nic nie kupilam, bo szkoda mi kasy 😆
w tym roku uniwerek strasznie zamieszal ze stypendiami, kasa dopiero w grudniu…wiec wtedy kupie, co trzeba.
23 listopada 2008 at 09:47Włażnie o mamie i siostrze myżlałam może jakież kosmetyki, siostrze może jakiż ciuszek. A dla storny męskiej hmm nie wiem co tacie…, ukochanemu może jakąż dobrą książke i szalik:) no nie wiem…
23 listopada 2008 at 14:17Mój facet dostanie wodę perfumowaną i portfel. Rodzinie jeszcze nic nie kupiłam. Ale nie jestem zbyt kreatywna w wybieraniu prezentów.
23 listopada 2008 at 16:24Widziałyżcie? Rewelacja! Nareszcie jest rozwiązanie problemu płaskiej pupy!
Pewnie wiele z Was ma ten problem smile Ja kupiłam na[xxxxxx] super
majtki z wkładkami silikonowymi poprawiające kształt pupy i nareszcie wyglądam
sexy:) Zobaczcie same! Koniec problemu płaskiej pupy:) Efekt jest natychmiastowy!!!EDIT:kowal2
23 listopada 2008 at 20:22My tu rozmawiamy o prezentach gwiazdkowych, a nie o reklamie produktu na zgrabną pupe!:)
5 grudnia 2008 at 14:49😯
a wracając do tematu, ja na razie mam prezent dla mamy, kupiłam jej formę do ciasta w kształcie serca, prezent praktyczny bo ostatnio mama znów zaczęła piec ciasta a przy okazji wyraża uczucia
sama też czasami skorzystam
a sobie kupiłam też na prezent pod choinkę 😉 przyrząd do krojenia tortów i okrągłych ciast, bardzo fajny sprzęt
11 grudnia 2008 at 18:57Ja moją listę prezentów mam już skończoną, muszę tylko wybrać się do sklepów po zakupy.
22 grudnia 2011 at 09:37już wszystko mam 🙂 wczoraj kurier przyniósł ostatnie dwa prezenty, wszystko już czeka zapakowane na wigilię 🙂 prezenty mam różne, głównie praktyczne, ale jednoczeżnie fajne, najbardziej podoba mi się to: [usunięto_link] dla mojego niespełnionego filmowca 😛 a tak poważnie to znajomi sie wyprowadzili dożc daleko i bedziemy się mogli „widywać” czężciej
22 grudnia 2011 at 15:31Ja już też mam wszystko kupione od zeszłego tygodnia, ale wczoraj miałam okazję być w centrum handlowym i ludzi jest po prostu ooogrom… 😯 I to przeważnie takich młodych, studentów, uczniów, kupujących prezenty – niby to osoby, które czasu mają dużo i mogłyby zakupy zrobić wczeżniej… No, ale może to dla nich rozrywka 😉 W każdym razie cięzko mi zrouzmieć ludzi, którzy kupowanie prezentó odkładają na ostatnia chwilę, a potem sfrustrowani kolejkami kupują byle co… 🙁
- AutorOdp.