problem i pare pytań :(

• Autor
    Odp.
  • angela16
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Witam mam pare pytań o troche delikatnym zagadnieniu a mianowicie moich wargach sromowych troche mi głupio oto pytać ale nigdzie nie znalazłam odpowiedzi na te pytania więc sama musze je zadać

a więc czy częste uprawianie seksu może spowodować utratę jędrnożci warg sromowych tych zewnętrznych oraz wewnętrznych ?
    jeżeli tak to jak temu zapobiegać ?
    i czy istnieją jakież sposoby przywrócenia jędrnożći tego miejsca ?

znalazłam taką opinie że można do tego urzywać dowolnego kremu ujędrniającego ale wole się upewnić zanim zaczne to praktykować

z góry dziękuje za pomoc 🙂

afro_disiac
    Member
    • Tematów: 24
    • Odp.: 720
    • Zasłużony

eeeeeee… a to one w ogole sa jedrne…. hmmmm nigdy nie myslalam o nich w kategoriach jedrnsci;) troche mnie rozbawil temacik. ale hmmm tak serio to mysle ze niczym je raczej nie powinno sie smarowac, takie maja byc i koniec. od seksu nic im tez nie bedzie. swoja druga lo matko jakie to teraz mlode juz sex uprawiaja 😉

ForceRecon
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 506
    • Zasłużony

Wargi sromowe jędrne? Może krem silikonowy pomoże, albo cóż podobnego?
    Są kobiety, które mają mniejsze wargi, inne mają większe. Nie zależy od seksu…

Divay
    Member
    • Odp.: 224
    • Zapaleniec

kocham sie z chłopakiem już od dawna i jakoż nic mi sie nie dzieje
    nie wydaje mi sie żeby to było akurat tym spowodowane

angela16
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 1
    • Początkujący

dziękuje za odpowiedzi a chodzi oto że wczeżniej były one takie jędrne i małe a od kiedy uprawiam seks ze swoim ukochanym stały się takie luźniejsze troche pomarszczone i mniejsze wargi wystają z miękrzych a tak wczeżniej nie miałam i okolice łechtaczki też wydają się jakby rozciągnięte.
    Mojemu chłopakowi to nie przeszkadza ale mi się to nie za bardzo podoba bo kiedyż wyglądałą lepiej 🙁 i szukam przyczyny tych zmian i ewentualnego ich cofnięcia 🙁

krem silikonowy ? a czy to by pomogło ?

DZIĘKUJE ZA POMOC

ForceRecon
    Member
    • Odp.: 506
    • Zasłużony

krem silikonowy nie pomoże…
    No cóż trochę pewnie z intensywnożci seksu może to wynikać, ale czy jest na to jakaż rada? Może operacja plastyczna?

Assha
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 1318
    • Maniak

Moze po prostu warto troche odpocząć od tego „intensywnego” sexu..

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " problem i pare pytań :("

Przewiń na górę