PROBLEM Z KOBIĘTA

• Autor
    Odp.
  • tyryry
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 6
    • Początkujący

Witam serdecznie

Jest mi trochę głupio ale nie wiem co zrobić i chcę się was poradzić 🙁 otoż..

zależy mi na pewnej kobiecie, widziałem ją pierwszy raz w marcu, strasznie mi się spodobała, zdobyłem jej nr tel zacząłem z nią pisać, po kilku dniach kontakt się urwał przestała odpisywać, podczas wakacji widziałem się z nią choć nie rozmawiałem, zaczeliżmy znów pisać, aż do teraz 😉 ogólnie jest fajnie, piszemy spotkaliżmy się byliżmy na spacerze 😉 ale…
    napisałem jej że chce z nią być, że mi na niej zależy i w ogóle i trochę się między nami popsuło, ona napisała, że nie szuka zwiazku narazie, ja to rozumiem i szanuje, będę czekał ale może jest jakiż sposób jak się do niej zbliżyć? Pozdrawiam

Zauroczona
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 464
    • Pasjonat

[usunięto_link] wrote:

napisałem jej że chce z nią być, że mi na niej zależy

Przede wszystkim nie rozmawiaj z nią o poważnych sprawach poprzez „pisanie”!!!

Po drugie. Skoro dała Ci wyraźnie do zrozumienia, że „nie szuka związku na razie” to znaczy, że tak jest i niczym jej uczuć nie zmienisz.
    Jednak jesli Ci na niej zależy, to absolutnie nie odpuszczaj. Utrzymujcie kontakt, bądź dla niej miły, spotykajcie się (w realu!!!), rozmawiajcie, zbliżcie się do siebie. czas będzie przyjemniej mijał, dobrze sie poznacie i może w końcu nadejdzie ten dzień, że ona zapragnie, by Wasza znajomożć przerodziła się w coż więcej, czego Ci życze.

tyryry
    Member
    • Początkujący

dziękuje za rady 😉 kurcze na prawdę bardzo mi na niej zależy, nawet jak napiszę jej coż miłego (bo narazie tylko taki kontakt nam zostaje) to boje się żeby tego źle nie zrozumiała i nie chcę jej urazić 😉 miałem kilka dziewczyn ale nigdy na żadnej mi tak nie zależało..

tyryry
    Member
    • Początkujący

i takie pytanie jeszcze skoro mówisz.. „zbliżcie się” ? od czego zacząć, potem samo jakoż pójdzie mam nadzieje 🙁

Zauroczona
    Member
    • Pasjonat

A jak daleko od siebie mieszkacie? Tzn, czy jest mozliwe spotykanie się w realu?

kolo1929
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 99
    • Zapaleniec

nie nadskakuj jej, jak nie to nie i tyle w temacie. pozniej wejdzie Ci na glowe. Gwarantuje, ze jak nie ta to inna.

TrancEye
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 205
    • Zapaleniec

Nic z tego nie będzie, choć bywały przypadki, że dziewczyny przekonywały się dopiero po jakimż czasie do facetów… 🙂 Więc walcz, byle uczciwie! Z Bogiem!

tyryry
    Member
    • Początkujący

spotkanie jest mozliwe to nie tylko niecałe 20km 🙂 może wyjdzie w przyszłym tygodniu bo już z nią rozmawiałem na ten temat 😉 tylko o czym zacząć rozmawiać i jakich subtelnych komplementów używać? 🙂

Cleo
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 857
    • Zasłużony

a moze przestan zastanawiac się JAK.

po prostu bądz sobą, spróbuj ją poznać i daj jej możliwożć poznania siebie

tyle

Zauroczona
    Member
    • Pasjonat

[usunięto_link] wrote:

spotkanie jest mozliwe to nie tylko niecałe 20km 🙂 może wyjdzie w przyszłym tygodniu bo już z nią rozmawiałem na ten temat 😉 tylko o czym zacząć rozmawiać i jakich subtelnych komplementów używać? 🙂

20 km? To zadna odległożć, możecie sie spotykac do woli 😉 To plus.

Nie wiesz o czym z nia rozmawiać? A o czym zawsze gadacie? Przeciez nie siedzieliżcie do tej pory w ciszy. Nie stresuj się. Nie wymyżlaj na siłę komplementów. Jeżli nic CI nie przyjdzie do głowy, to po prostu nie mów. Kobieta bardzo łatwo wyczuje, kiedy jestes szczery, a kiedy recytujesz wymyslone wczesniej kwestie 🙂

Bądź miły, kulturalny, grzeczny – ale nie na wyrost. Nie skacz koło niej jak tresowany pudelek, bo to też nie jest fajne!
    Tematy same Wam przyjdą do głowy. Na początku może być sztywno, ale nie zrazaj się.
    Powodzenia! 🙂

tyryry
    Member
    • Początkujący

chyba już wszystko zje…łem 😥 wczeżniej pisaliżmy sobie smsy całymi dniami, teraz już nie odpisuje na moje smsy prawie w ogóle, nie chce sobie jej odpuszczać..

Zauroczona
    Member
    • Pasjonat

Może nie ma czasu? Może jej się to znudziło?
    Nie wiem, ale ja np. wolę jedno spotkanie na żywo niż klepanie 50 sms’ów dziennie.
    Spotkaj się z nią.

glodnamarzen
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 21
    • Bywalec

o tak, przede wszystkim nie składaj żadnych „wiążących” deklaracji. zostaw sprawy swojemu biegowi:-) spotykaj się z nią „bez zobowiązań”, tak jak dawniej. jeżli coż ma z tego być, to prędzej czy później oboje to poczujecie:-)

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " PROBLEM Z KOBIĘTA"

Przewiń na górę