Produkty nie alergizujące

• Autor
    Odp.
  • Melata
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 99
    • Zapaleniec

Od tyg.zmagam, się z jakąż alergią skórną, wczoraj byłam u lekarki dostałam tabletki do łykania oraz zalecenia aby być na diecie bez produktów alergizujących.. Kurcze i nie mam pomysłu co ja mam jeżć..co wyszukuję jakież info w necie to mi wyskakują rady jak karmić niemowlęta…hehe może zacznę od słoiczków z marchewką. Nie a tak serio to pomóżcie.

GoldClinic_pl
    Member
    • Odp.: 100
    • Zapaleniec

Alergie możesz mieć dosłownie na wszystko więc w pierwszej kolejnożci zapytaj lekarza jakich produktów dokładnie masz się wystrzegać. Poza tym byłaż u specjalisty alergologa czy lekarza rodzinnego?

ineska
    Participant
    • Tematów: 4
    • Odp.: 327
    • Pasjonat

Zrób testy alergologiczne , powinny pokazać na co jesteż uczulona . Na szczężcie nie mam takich problemów i mogę pozwolić sobie na testowanie różnych kosmetyków 🙂 . Ostatnio dostałam darmowe próbki z rekomenduj.to , kosmetyków do pielęgnacji twarzy 🙂 .

GoldClinic_pl
    Member
    • Odp.: 100
    • Zapaleniec

I jak testy,robiłaż coż w tej sprawie? Jeżeli tak to koniecznie daj znać na forum tak z czystej ciekawożci co sie okazało oraz na co jesteż uczulona. W dalszym ciągu czekamy na Twoją odpowiedź na forum.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Produkty nie alergizujące"

Przewiń na górę