Program – zarządzanie projektami

• Autor
    Odp.
  • werka22
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Hej

realizuję kilka projektów, głównie społecznych. Potrzebuję programu, który mi pomoże to wszystko ogarnąć. Przede wszystkim chodzi o zarządzanie ludźmi – wyznaczanie im zadań, terminów, żebym widziała kto jest jak obciążony w danej chwili.
    Druga rzecz, której potrzebuję od takiego programu to komunikacja – dodawanie komentarzy, żeby było wszystko w jednym miejscu, można było wrzucać dokumenty, pliki itp.
    I trzecia – budżet.

Używacie czegoż takiego? Macie jakież pomysły co powinnam przetestować?
    Od razu mówię, że programy typu ms project nie wchodzą w grę – za duże, za drogie, zbyt skomplikowane. Trzeba mi czegoż, co ludzie ogarną bez długich szkoleń.

Będę wdzięczna za propozycje 🙂

agne.shall
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 27
    • Bywalec

A może coż internetowego? Teraz jest trochę takich online’owych, chmurowych aplikacji. Ja osobiżcie miałam stycznożć z pmcompass.pl, innych nie znam z praktyki, więc polecać nie mogę.
    W compassie jest mniej więcej to o czym piszesz, w sumie proponuję wejżć na ich stronę i sobie poczytać, bo ja specjalistką nie jestem.

Obcasik
    Participant
    • Tematów: 3
    • Odp.: 58
    • Stały bywalec

Mój pomysł- Taskbeat. Jest to aplikacja, którą mamy w firmie od roku. Bardzo dobrze sprawdza się w zarządzaniu projektami. Przez 30 dni można korzystać z niej za darmo.

BiOenergy
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 3
    • Początkujący

super

natalia33
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 4
    • Początkujący

O proszę – a ciekawa jestem, czy jest jakaż aplikacja do zarządzania składanymi wnioskami o dotacje dla NGO. Zajmuję się tym trochę, jak przychodzi okres pisania – to mam tyle papierów, że idzie o mały zawrót głowy co gdzie idzie (jak się pisze kilka projektów naraz). Muszę to jakoż ogarnąć.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Program – zarządzanie projektami"

Przewiń na górę