- AutorOdp.
- 8 maja 2013 at 14:01
Hej
realizuję kilka projektów, głównie społecznych. Potrzebuję programu, który mi pomoże to wszystko ogarnąć. Przede wszystkim chodzi o zarządzanie ludźmi – wyznaczanie im zadań, terminów, żebym widziała kto jest jak obciążony w danej chwili.
Druga rzecz, której potrzebuję od takiego programu to komunikacja – dodawanie komentarzy, żeby było wszystko w jednym miejscu, można było wrzucać dokumenty, pliki itp.
I trzecia – budżet.Używacie czegoż takiego? Macie jakież pomysły co powinnam przetestować?
Od razu mówię, że programy typu ms project nie wchodzą w grę – za duże, za drogie, zbyt skomplikowane. Trzeba mi czegoż, co ludzie ogarną bez długich szkoleń.Będę wdzięczna za propozycje 🙂
10 maja 2013 at 13:25A może coż internetowego? Teraz jest trochę takich online’owych, chmurowych aplikacji. Ja osobiżcie miałam stycznożć z pmcompass.pl, innych nie znam z praktyki, więc polecać nie mogę.
W compassie jest mniej więcej to o czym piszesz, w sumie proponuję wejżć na ich stronę i sobie poczytać, bo ja specjalistką nie jestem.8 czerwca 2013 at 16:10Mój pomysł- Taskbeat. Jest to aplikacja, którą mamy w firmie od roku. Bardzo dobrze sprawdza się w zarządzaniu projektami. Przez 30 dni można korzystać z niej za darmo.
7 marca 2014 at 10:05super
10 sierpnia 2014 at 08:31O proszę – a ciekawa jestem, czy jest jakaż aplikacja do zarządzania składanymi wnioskami o dotacje dla NGO. Zajmuję się tym trochę, jak przychodzi okres pisania – to mam tyle papierów, że idzie o mały zawrót głowy co gdzie idzie (jak się pisze kilka projektów naraz). Muszę to jakoż ogarnąć.
- AutorOdp.