- AutorOdp.
- 22 grudnia 2013 at 17:50
Serdecznie zapraszamy do udziału w społecznym badaniu internetowym, któego głównym celem jest sprawdzenie społecznego podejżcia i wiedzy na temat krwiodawstwa.
W ramach badania chętni uczestnicy odpowiadają na 25-28 pytań (liczba ta jest zmienna w zależnożci od udzielanych odpowiedzi), całożć nie powinna zająć więcej niż 12-15 minut (za który to czas serdecznie dziękujemy).
Będziemy wdzięczni za pomoc – im więcej respondentów weźmie udział w badaniu, tym bardziej istotne okażą się wyniki, a bez wątpienia można będzie z nich wyciągnąć bardzo istotne wnioski
Serdecznie zapraszamy do udziału w badaniu, zachęcamy również do zaproszenia rodziny, zajmonych i przyjaciół – każda wypełniona ankieta jest dla nas bardzo ważna.
Formularz ankiety dostępny jest pod adresem: [usunięto_link]
Badanie przeprowadzane jest przez Klinikę Pediatrii, Onkologii, Hematologii i Diabetologii Uniwersytetu Medycznego w Łodzi – koordynatorami badania są: lek. Szymon Suwała oraz dr n. med. Filip Pierlejewski
Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam,
lek. Szymon Suwała24 grudnia 2013 at 10:26Dziękuję za dotychczas wypełnione ankiety i zapraszam kolejne użytkowniczki do udziału 🙂
Pozdrawiam, przy okazji życząc Wesołych świąt 🙂
27 grudnia 2013 at 18:51Stań przy busie…
30 grudnia 2013 at 10:18dokładnie, najprostsze pomysły także i w tym wypadku okazały się najlepsze ;P
5 stycznia 2014 at 09:49Wypełniłam 🙂
5 stycznia 2014 at 11:14Również wypełniłam.
13 lutego 2014 at 13:50Uzupełnione 🙂
24 marca 2014 at 08:08Siemaneczko:) Kłania się biedroneczka:) Jestem z ….daleka:)
- AutorOdp.