Prożba o pomoc przy badaniu naukowym – krwiodawstwo

• Autor
    Odp.
  • devitto
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Serdecznie zapraszamy do udziału w społecznym badaniu internetowym, któego głównym celem jest sprawdzenie społecznego podejżcia i wiedzy na temat krwiodawstwa.

W ramach badania chętni uczestnicy odpowiadają na 25-28 pytań (liczba ta jest zmienna w zależnożci od udzielanych odpowiedzi), całożć nie powinna zająć więcej niż 12-15 minut (za który to czas serdecznie dziękujemy).

Będziemy wdzięczni za pomoc – im więcej respondentów weźmie udział w badaniu, tym bardziej istotne okażą się wyniki, a bez wątpienia można będzie z nich wyciągnąć bardzo istotne wnioski

Serdecznie zapraszamy do udziału w badaniu, zachęcamy również do zaproszenia rodziny, zajmonych i przyjaciół – każda wypełniona ankieta jest dla nas bardzo ważna.

Formularz ankiety dostępny jest pod adresem: [usunięto_link]

Badanie przeprowadzane jest przez Klinikę Pediatrii, Onkologii, Hematologii i Diabetologii Uniwersytetu Medycznego w Łodzi – koordynatorami badania są: lek. Szymon Suwała oraz dr n. med. Filip Pierlejewski

Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam,
    lek. Szymon Suwała

devitto
    Member
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Dziękuję za dotychczas wypełnione ankiety i zapraszam kolejne użytkowniczki do udziału 🙂

Pozdrawiam, przy okazji życząc Wesołych świąt 🙂

raweckaslonica
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Stań przy busie…

adelajdakuc
    Member
    • Początkujący

dokładnie, najprostsze pomysły także i w tym wypadku okazały się najlepsze ;P

Olusia
    Member
    • Tematów: 26
    • Odp.: 372
    • Pasjonat

Wypełniłam 🙂

dogut
    Member
    • Początkujący

Również wypełniłam.

Sputnik
    Member
    • Odp.: 16
    • Bywalec

Uzupełnione 🙂

bieDRoneczka
    Member
    • Początkujący

Siemaneczko:) Kłania się biedroneczka:) Jestem z ….daleka:)

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Prożba o pomoc przy badaniu naukowym – krwiodawstwo"

Przewiń na górę