- AutorOdp.
- 12 kwietnia 2008 at 20:06
Pomóżcie mi wybrać jakiż żrodek wspomagający odchudzanie a zarazem usuwający cellulitis
13 kwietnia 2008 at 20:36Na ładną skórę i zdrowy wygląd najlepiej jeżć dobrą żywnożć a nie żmiecie.Jakożć jest ważna.
18 kwietnia 2008 at 08:22[usunięto_link] wrote:
Pomóżcie mi wybrać jakiż żrodek wspomagający odchudzanie a zarazem usuwający cellulitis
Moja dzieczyna i ja kupiliżmy sobie to [usunięto_link]. Mi nic nie spadło ale Marcie 4 kg w miesiąc. Nie stosowała przy tym żadnej diety, chodziła 2 razy w tyg na fitness.
27 kwietnia 2008 at 19:35@masażysta wrote:
[usunięto_link] wrote:
Moja dzieczyna i ja kupiliżmy sobie to [usunięto_link]. Mi nic nie spadło ale Marcie 4 kg w miesiąc. Nie stosowała przy tym żadnej diety, chodziła 2 razy w tyg na fitness.
Też słyszałam, że thermo są dobre, ale ja się jakoż przekonać nie mogę.
27 kwietnia 2008 at 20:42Bardzo dobre w celu regulacji rozprowadzania tłuszczy w organizmie jest CLA więcej na [usunięto_link]
Wiele osób nie docenia włażciwożci CLA ale jest naprawdę bardzo skuteczne i szczególnie polecam kobietom bo pomaga w walce z cellulitem, który jest wynikiem wadliwej dystrybucji tłuszczu w organizmie. Oddziaływuje także pozytywnie na skórę, włosy paznokcie.Jest wiele produktów, które możecie dołączyć do diety, zapraszam na pewno wybierzesz coż skutecznego i odpowiedniego dla siebie:)
- AutorOdp.