- Ten temat ma 8 odpowiedzi, 7 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 18 lat, 2 miesiące temu przez
VanillaSky.
- AutorWpisy
- 13 marca 2008 o 10:22 #3339
Siedze z Dziewczyną rozmawiam robimy cos razem!!!nie uprawiamy seksu nie caluje jej nie robie gry wstepnej po prostu siedze obok i sobie rozmawiamy uczymy sie!!!!Są takie momenty i chwile gdy ona zaczyna GLOSNIEJ ODDYCHAC tak inaczej CIEZKO tak jak przy stosunku wrecz SAPAĆ!!!!
no i tu własnie moje pytanie—-
1 Czy to dobrze dla mnie że tak Sapie????
2 Czy to znak że mam w nią wchodzić?????
3Jak sie czujecie gdy dzwiga wam sie szybszy oddech i zaczynacie sapac jak sie czujecie???
4 Macie wtedy ochote na seks???? Bardzo,czy mega bardzo?????
5 definicja co oznacza takie sapanie dla was?????
6 Czy jestescie wtedy Rozpalone?????13 marca 2008 o 11:17 #112288Sapać.. okropne słowo 😆
Wyobraziłam sobie Was uczących się/rozmawiających, ją sapiącą i Ciebie.. obok..
Cała ta sytuacja jest dla mnie mega przeżmieszna.. No comment 😆 🙄
Ile Wy macie lat? To jakaż prowokacja? Nie wierze, że dorożli ludzie mają takie problemy..13 marca 2008 o 12:05 #112289@iga81 wrote:
No comment 😆 🙄
Ile Wy macie lat? To jakaż prowokacja? Nie wierze, że dorożli ludzie mają takie problemy..zgadzam sie ;]
poza tym
każda dziewczyna jest inna i inaczej może sapać hahaha13 marca 2008 o 13:11 #112290Onione :]] :ok:
13 marca 2008 o 13:36 #112291moze jest jej duszno??
Pytanie: czy ona jest hmmm… otyła? Z moich obserwacji ludzie otyli często sapią i dyszą.. Moze to dlatego?!
13 marca 2008 o 13:46 #112292@Onione wrote:
@Sir Yo wrote:
2 Czy to znak że mam w nią wchodzić??????
Nasuwa mi sie pewna odpowiedź, ale zostanę posądzona o złosliwożć… 😈
Też mi coż przyszło do głowy.. ale nie bede wiedźmą 🙄
@Assha wrote:
Pytanie: czy ona jest hmmm… otyła? Z moich obserwacji ludzie otyli często sapią i dyszą.. Moze to dlatego?!
przy jakims wysiłku..owszem. ale w stanie spoczynku, podczas uczenia się tudzież zwykłej rozmowy?
a może Ty Sir Yo jesteż takim sexi macho męzczyzną i tak działasz na każdą kobietę?13 marca 2008 o 20:06 #112293A może dziewczyna ma astme po prostu a Ty już byż się w nią pakował 😆
13 marca 2008 o 20:27 #112294@iga81 wrote:
@Assha wrote:
przy jakims wysiłku..owszem. ale w stanie spoczynku, podczas uczenia się tudzież zwykłej rozmowy?
a może Ty Sir Yo jesteż takim sexi macho męzczyzną i tak działasz na każdą kobietę?No wlasnie tak! Np w kinie czasem ciezko wytrzymac 🙂
14 marca 2008 o 19:51 #112295Hmm, może chce wprowadzić w wasz związek system SAP…? No to kolego szykuje Ci się związek dobrze zarządzany 🙂
- AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.