Wyświetlanie 15 wpisów - od 1 do 15 (z 37 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Hamster
    Uczestnik
    • Tematów: 31
    • Odp.: 322
    • Pasjonat

Czy są jakież alternatywne metody leczenia tej choroby? Niektórzy twierdzą że to po prostu jest spowodowane przez pasożytów astralnych (opętanie). Wskazówki lekarzy naukowych niewskazane, tzn. żeby nie zabierali głosu!

Zielonooka
    Członek
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

A leczenie farmakologiczne?

Hamster
    Uczestnik
    • Pasjonat

Mnie interesuje wyłącznie medycyna alternatywna bo ta naukowa oprócz pigułek i wstrząsów prądem nie mają nic do zaoferowania. po prostu szkoda pisania!

Olgus
    Członek
    • Tematów: 18
    • Odp.: 1073
    • Maniak

Osoby chorej na schizofrenię nie można zaczarować, nie wyleczy się jej też przez podawanie ziółek.
    To poważna choroba, którą trzeba leczyć farmakologicznie, żeby nie doszło do tragedii, a czasami tego i tak nie da się uniknąć.

Bez leków można wyleczyć przeziębienie, ale nie chorobę psychiczną, taką jaką jest schizofrenia. Mógłbyż się najpierw dowiedzieć o czym piszesz, bo widzę, że nie masz o tym pojęcia.

No, chyba, że chodzi Ci o schicofrenię, to niestety nie wiem jak ją można leczyć i czy w ogóle można.

Hamster
    Uczestnik
    • Pasjonat

A czy miał któs dożwiadczenie z hypnozą i leczeniem tej choroby. Z innych żródeł dowiedziałem się że tą chorobę powodują duchy przez opętanie.

Jovita
    Członek
    • Tematów: 2
    • Odp.: 316
    • Pasjonat

hamster skad ty masz takie idiotyczne wiadomosci???? no tlumacz sie ..

zadne duchy to jest choroba psychiczna , ktora trzeba leczyc lekami i terapia!! zadne duchy sruchy tutaj nie wchodza w gre.. nie koniecznie musza byc uzywane elektrowstrzasy(to ostatecznosc kedy pacjent doznaje szalu badz leki na niego nie dzialaja)!!
    metody naturalne to tylko ziola , zdrowa dieta i pomoc bliskich!

Hamster
    Uczestnik
    • Pasjonat

Według kanadijskiej lekarki, ponoć tą chorobę powodują bakterie, która opisała w swojej książce sposób jej leczenia. Ponieważ na ten temat dyskutuję również na forach szwajcarskich i niemieckich dowiedziałem się o tej możliwożci.

Jovita
    Członek
    • Pasjonat

to napisz cos wiecej o tych metodach! chetnie poczytam. 😉

Hamster
    Uczestnik
    • Pasjonat

Znalazłem rozwiązania na całkowite wyleczenie się z tej choroby. Książka kanadyjskiej lekarki dr. Hulda Clark „Kuracja zycia” ISBN 83-914289-0-7. Koszt około 40,- zł. Chorobę tą powodują pasożyty które zagniezgrziły się w mózgu i powodują spięcie.

Olgus
    Członek
    • Tematów: 18
    • Odp.: 1073
    • Maniak

@Hamster wrote:

Znalazłem rozwiązania na całkowite wyleczenie się z tej choroby. Książka kanadyjskiej lekarki dr. Hulda Clark „Kuracja zycia” ISBN 83-914289-0-7. Koszt około 40,- zł. Chorobę tą powodują pasożyty które zagniezgrziły się w mózgu i powodują spięcie.

Ja w to nie wierzę niestety.

Zielonooka
    Członek
    • Guru

@Olguż wrote:

@Hamster wrote:

Ja w to nie wierzę niestety.

i ja również nie wierzę

Hamster
    Uczestnik
    • Pasjonat

Skoro nie wierzycie to zajrzyjcie przynajmniej do tej książki. Strach przedtym że trzeba zmienić podstawowe przekanania hamują drogę do postępu.

Zielonooka
    Członek
    • Guru

To co jest postępem dla Ciebie, dla mnie nie musi.

Jovita
    Członek
    • Pasjonat

Hamster – kolejny raz robisz reklame na forum..

no chyba ze jednak duuuzo czytasz

Hamster
    Uczestnik
    • Pasjonat

Nie robię reklamy. Po prostu chcę pomóc wyleczyć się z tej strasznej choroby. Bo medycyna naukowa oprócz pigułek, wstrząsów elektrycznych ma tylko do zaoferowania stwierdzenie o nieuleczalnożci tej choroby. każda choroba jest uleczalna. Szukajcie a znajdziecie.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1 do 15 (z 37 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę