- AutorOdp.
- 26 czerwca 2009 at 09:09
Tak na pudelek.pl okreżlono żmierć Michaela Jacksona. Zgadzacie się z tym? Uważacie, że był prawdziwą ikoną?
26 czerwca 2009 at 09:14co by o nim nie mowic to jesli chodzi o sama tworczosc, wprowadzil pewna rewolucje
mial na prawde dobre kawalki i wlasny styl, gloswg Mnie slusznie nazywany krolem popu
na dzwiek jego glosu panny reagowaly wyskakiwaniem z majtek ;p
26 czerwca 2009 at 09:30pamiętam wyskakiwanie z majtek i płacz. Pytałam wtedy rodziców „czemu One płaczą zamiast się cieszyć?” 🙂 Jak każdy artysta – nie miał równo pod kopułą. Ale kto by miał żyjąc tak jak On…W radiu słusznie stwierdzili, że mimo, że troszkę w życiu naodwalał, teraz nie będzie mówić się o nim że był ćpunem, czy pedofilem, a jedynie same dobre rzeczy. Tak jak z Elvisem – umarł jako spasiony narkoman, a kto widział choćby jedno Jego zdjęcie w takim stanie?
Nawiążę jeszcze do rzekomej „królowej” popu -Madonny. Dla mnie nie zasługuje na to miano. Sposób w jaki doszła do sławy ( za pomocą d***) jest obrzydliwy. Oprócz tego wywższanie się, porownywanie do Matki Boskiej itd – masakra.26 czerwca 2009 at 09:33madonna jest tak marna ze moze ciagnac na stojaco ;p
nie ma porownania wogole ;p
michaelem mimo ze to zupelnie nie moj klimat po prostu sie jaram – mial talent26 czerwca 2009 at 11:04[*] nie ma się co spierać, wielka strata po MJ…..
26 czerwca 2009 at 13:30jako ze urodzilam sie we wczesnych latach 80 i lata 90 to byla moja wczesna mlodosc i nawet piosenke „heal the world” spiewalismy na angielskim…owszem, koles mial fanow, cos tam muzycznie robil przyznaje.
jednak znacznie bardziej kojarzyla mi sie jego postac z lapaniem sie za jajka niz dobra muza.
madonna tez mi wisi.
26 czerwca 2009 at 14:22Rzeczywiscie, wielka strata. Co prawda zażyłą fanką MJ nie byłam, ale zawsze miło słuchało się jego wykonań. I niesamowity tancerz, choreograf.. I artysta- dziwak.
Szacun dla Niego 8) i [*]
26 czerwca 2009 at 16:33Z całą pewnożcią skończyła się jakaż era w muzyce…
Niewątpliwie był wielkim artystą: w muzyce zaproponował coż zupełnie innego-nowego,nie był gwiazdą tylko jednego sezonu a napewno wielką ikoną muzyki pop-zgadzam się z tym jak najbardziej,że zasługiwał na miano Króla Popu! Jego występy to oprócz dobrej muzyki było niezłe show-żwietna orginalna choreografia-chociażby słynny Księżycowy Krok! zawsze był super ubrany na koncertach itd…Szkoda,że tak umierał-jako skonczony bankrut ze zdrowiem wyniszczonym operacjami…
Ja wspominam go jako dobrego artystę!
3 lipca 2009 at 11:08Nie sądzicie, że z tym pogrzebem to trochę przesadzają? Bo wg mnie za dużo szumu, za dużo wszystkiego!
14 lipca 2009 at 19:00co do madonny się nie zgodzę bo też według mnie jest ikoną, a MJ był wielki i dziwnie jest wiedzieć, że odszedł. A z pogrzebem to rzeczywiżcie przesada! bilety itp. tak nie powinno być!
- AutorOdp.