- AutorOdp.
- 19 lutego 2009 at 06:00
witam czy depresja moze wplynac na to ze np zona muwi mi ze mnie juz nie kocha a za 2 dni ma te same uczucie zamim mi to powiedziala prosze o szczera odpowiedz bo nie wiem co mam myslec
19 lutego 2009 at 09:36Pewnie że może, ja jak mam chwile załamania,czy zdenerwowania mówię, rzeczy których później żałuję,bo tak naprawdę tego nie czuję 🙂 .
Powodzenia w przezwyciężaniu depresji żony.Bądź czuły i zawsze blisko,aczkolwiek nie wlaź jej na głowę, to napewno pomoże.19 lutego 2009 at 13:56dziekuje szpileczka za pomoc i mam nadzieje ze bedzie dobrze bo od 2 dni moja zona nie zazywa juz leków i od 2 dni jest super moze to leki mialy jakis wplyw na jej zachowanie jeszcze raz dziekuje
19 lutego 2009 at 13:58oj przepraszam dziekuje venus za pomoc i porade
17 października 2013 at 13:38Wiajcie.
Gdy ma się depresję koniecznie trzeba zrobić wynik TSH tarczycy !!!!27 grudnia 2013 at 18:40Super
6 stycznia 2014 at 20:51Co ma z depresją wspólnego to TSH tarczycy?
16 stycznia 2014 at 12:12depresja może być objawem niedoczynnożci tarczycy.
Faktycznie takie badanie jest bardzo przydatne.4 sierpnia 2017 at 11:38Wiem z własnego doświadczenia, jak trudno jest żyć z człowiekiem w depresji. Staram się zrozumieć i wspierać męża, ale również wpadam w zły nastrój kiedy jestem z nim. Pomagają nam bardzo dużo porady specjalisty. Mój mąż stara się nie wywierać presji na mnie, ale jest on bardzo skomplikowany cłowiek. Kocham go, ale wciąż nie jest to łatwe.
18 grudnia 2017 at 11:37To zależy od osoby, u jednej depresja ma łagodny stan, u innej poważny. W tym drugim przypadku radzę udać się do psychologa, a najlepiej psychiatry, natomiast z mniej poważnym problemem powinna pomóc terapia zdalna, taka przez internet, na psychomedic.online widziałam taką – nie trzeba wychodzić z domu, a to spore ułatwienie.
9 lutego 2018 at 10:12Depresję zawsze zawsze należy leczyć! Najpierw rozmową a potem jeśli nie pomaga to farmakologicznie!
- AutorOdp.