- AutorOdp.
- 30 grudnia 2007 at 16:14
pamietacie jakies piosenki albo teledyski jak bylyscie mlodsze?
ja dzis sobie przypomnialam o takiej piosence co uwielbialam tu macie linka i jak jakies macie swoje to tez podajcie[usuni臋to_link]
i nie powiecie mi ze nie bawilybyscie sie przy takiej muzyce 馃檪
31 grudnia 2007 at 11:14Mnie sie podobala ta piosenka…dalej mi sie podoba 馃檮
[usuni臋to_link]
31 grudnia 2007 at 14:37kojarz臋 obie piosenki 馃檪 ja w dzieci艅stwie uwielbia艂am Backstreet Boys 馃榾 do dzi偶 jak w radiu us艂ysz臋 jak膮偶 piosenk臋 to wys艂ucham do ko艅ca 馃槢
4 stycznia 2008 at 11:11EIFFEL65!!!!!!!!!! Zawsze ich kochalam od dziecka:D Zawsze ten lysy Jeffray mi sie podobal ateraz maja ponad 40 lat;x a czytalam gdzies,ze dalej spiewaja ale zmienili nazwe zespolu i nie ma jednego tylko2 sa! Mam ich wszytskie plyty ta z blue i nowsza i najnowsza cala po wlosku z 2003 roku hehehee Fanka ich ejstem! Do dzis lubie ich kawalki! Chociaz ktos lubi to co ja czyli EIFFELKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :DDDDD
4 stycznia 2008 at 11:18To pewnie nie wszyscy znaja ich nowsza nuta [usuni臋to_link]
:)))))))))) Znam wszystkie nuty 馃檪
WLosi ale bardzo sympatyczni sa nawet z nimi 2 e-maila napisalam po wlosku jak mialam 15 latek hihi ale sie wkrecilam w ich nuty teraz :DD Stare czasy hihihih4 stycznia 2008 at 11:21[usuni臋to_link] wrote:
To pewnie nie wszyscy znaja ich nowsza nuta [usuni臋to_link]
:)))))))))) Znam wszystkie nuty 馃檪
WLosi ale bardzo sympatyczni sa nawet z nimi 2 e-maila napisalam po wlosku jak mialam 15 latek hihi ale sie wkrecilam w ich nuty teraz :DD Stare czasy hihihihTego akurat nie znam,w ogole malo kojarze ich piosenki,ale te jedna bardzo lubie.
4 stycznia 2008 at 11:27Twej nuty nie znam 馃槸 馃槸 馃槸 馃槸 A wszystkie plyty ich mam lacznie z wloskimi hm hm [usuni臋to_link]
I znowu Jeffray spiewa i jego oczka :))) 馃槢
4 stycznia 2008 at 11:31Stare ale jare? A co powiecie na to:
[usuni臋to_link]
..mnie sie podoba 馃槈
4 stycznia 2008 at 11:38[usuni臋to_link]
uwielbia艂am ich
[usuni臋to_link]
ich te偶 lubi艂am…
[usuni臋to_link]
a to moje ulubione nagranie Cher!
jak sobie co偶 przypomn臋 to dopisz臋.. 8)4 stycznia 2008 at 11:42Jakos mnie tknelo na stare przeboje,to tez jest dobre:
[usuni臋to_link]
4 stycznia 2008 at 11:54EIFFEL 65 !!!!!!!!!!! 馃檪 Moje ich tapety:
Od lewej: Gabry Phonte (dj znany na imprezach nawet u nas kiedys puszczano jego klimaty ogolnie dawny czlonek eiffel65, Maurizzio, spiewajacy- Jeffray moj ulubieniony z calej trojki. 馃檪
4 stycznia 2008 at 11:55[usuni臋to_link]
a, co powiecie o tym!? 8)4 stycznia 2008 at 11:57Jesli chodzi o cher to moja ulubiona do dzis jej nuta to :
[usuni臋to_link] 馃槅
4 stycznia 2008 at 11:59[usuni臋to_link] wrote:
Jesli chodzi o cher to moja ulubiona do dzis jej nuta to :
[usuni臋to_link] 馃槅
No to te偶 jest 偶wietne, ale ju偶 nie tak dobre jak to, co ja lubi臋.. „wierz臋” czy jako偶 tak idzie ten tytu艂 w przet艂umaczeniu na polski! 8)
4 stycznia 2008 at 12:03Tak jest wierze w przetluamczeniu 馃檪 Brawo Agus normalnie 5 z angola! hihi Zdolniacha 馃檪 Za mna sie wydalas ;p dobra nie wlewam juz sobie hihi;p Co do pisoenki tej co mi sie bardzo pdooba czyli shoop shoop song to zawsze dylalabym przy niej i szalala 馃榾 Lubie sie wyglupiac nawet na imprezach i techniawkach grunt to dobrze sie bawic co nie? 馃槅 Kiedys Agus musze Ciebie zabrac na balety hihi 馃槈
- AutorOdp.