- AutorOdp.
- 13 marca 2008 at 20:32
pytanie i do panow i do pan;] do panow co im sie bardziej podoba: stringi czy moze bokserki czy majtaski no i do pan – w czym czesciej chodza w czym sie lepiej czuja i ktore im sie bardziej podobaja
ja najbardziej lubie pol stringi i ladnie wykonczone – najlepiej jakas koroneczka majteczki – ale koniecznie biodrowki
13 marca 2008 at 21:05kolejny watek o gaciach…ze tez to taka fascynujaca sprawa…buahahaha
bielizna musi pasowac do stroju i sytuacji. po prostu.
13 marca 2008 at 22:02Ja nie lubię stringów. W mojej szafie są zwykłe majtki, tanga i szorty. Koronki tez się znajdą:)
14 marca 2008 at 07:19Ja na codzien chodze w stringach bo tak mi najwygodniej 🙂
Nie nawidze zwyklych majtek i mam ich w szafie niewiele. Mam za to sporo ladnych koronkowych bokserek ktore tez uwielbiam, ale raczej nie chodze w nich na codzien 🙂14 marca 2008 at 11:54nie przepadam za zwykłymi figami. w zasadzie to w większożci u mnie są stringi i szorty. przeważnie sportowe, co nie znaczy że nie są sexy… (kwestia kroju). za koronkami nie przepadam, za to kolorki uwielbiam, od czarnych przez niebieskie czy malinowe, żółte, fioletowe do cielistych…
14 marca 2008 at 14:04bardzo lube stringi, czuje sie dobrze wiedzac ze je mam na sobie, mam tez w szufladzie bokserki i takie zwykłe majtusie ale najlepiej sie czuje w stringach:D
15 marca 2008 at 09:16zleży od humoru, sytuacji i tego gdzie się wybieram 😛
16 marca 2008 at 23:38[usunięto_link] wrote:
kolejny watek o gaciach…ze tez to taka fascynujaca sprawa…buahahaha
bielizna musi pasowac do stroju i sytuacji. po prostu.
jak jest dział BIELIZNA to wiadomo ze beda watki o gaciach. za duzo mozliwosci nie ma: moze byc jeszcze o stanikach, pizamkach no i w sumie to by bylo na tyle 😉
zgadzam sie ze bielizna musi pasowac do stroju i sytuacji – dodam tylko ze jeszcze fajnie by bylo jakby do figury byla dopasowana. bo nie kazdemu we wszystkim ladnie (chodzi mi glownie o kroj) 8)
a watek zalozylam bo oprocz waszych upodoban ad tej czesci garderoby chcialam poznac opinie mezczyzn, ale widze ze nie zagladaja na watki o gaciach;)
19 marca 2008 at 14:50jesli chodzi o to co lepiej wyglada to stringi i koronki >> reszta ;p
nic odkrywczego ;p23 marca 2008 at 11:57ja kiedys spotykalam sie z facetem ktory uwielbial bokserki i nie znosil stringow. mowil ze bokserki sa bardziej seksowne bo zakrywaja tyleczek i przez to sa bardziej tajemnicze
ale pewnie w wiekszosci faceci wola stringi jak nasz miszczu np;)23 marca 2008 at 12:25ja kiedys tylko stringi strinki…
teraz? raczej takiej pełniesze strinki nie sznureczki ;]
i figi 🙂 bokserki tylko jak mam okres 🙂
moj nie lubi tych sznureczków 🙂23 marca 2008 at 14:04U mnie w szafie przeważają figi.Lubie bawełniane,niskie,bardziej wykrojone…a co najważniejsze kolorowe!Z brokatem,naprasowankami,dżecikami,kwiatkami itp 🙂 różowe,żółte,czerwone,pomarańczowe…moje majtusie musza być kolorowe 😀 No chyba,że wkładam jasną spódnice,wtedy oczywiżcie sięgam po białe figi.Stringów też mam trochę,ale nie przepadam za nimi.Jakies koronkowe majtki tez sie znajda,ale nie za wiele.Aaa,jeszcze szorty mam,które również lubię.Ostatnio nawet mama się żmiała z moich majtek… „dorosła kobieta a nosi majtki z krówką…” 😆 no co?jak mają mi wyłazić stringi kiedy się pochylę,to wolę żeby było widać szeroką gumkę z uroczymi krówkami… 😉
24 marca 2008 at 08:32w sumie bardzo lubie koronke co za tym idzie koronkowe stringi(dobrze sie w nich czuje)
ale poza tym koronkowe boxerki
:))zwykle majtki tez są jak dla mnie wygodne:)
27 marca 2008 at 19:46Bardzo lubię koronkowe półstringi.. I bokserki 😈
4 kwietnia 2008 at 12:21W szafce raczej mam same stringi i jedne figi. To zalezy od okazji, z kim się spotykam i jaki mam humor, i od okresu. 🙂
- AutorOdp.