świat ludzi zwariowanych

• Autor
    Odp.
  • AndQ
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 155
    • Zapaleniec

Jestem Andrzej mam 33 lata w zasadzie na wlasne życzenie pokręciłem sobie zycie. Bywam tu coraz czężciej i czasem fakt ze moge komus napisac co mnie trapi dziala troche jak terapia. Witam wszystkich

jakubek
    Keymaster
    • Tematów: 37
    • Odp.: 1015
    • Maniak

Cieszymy sie Adnrzej że jesteż z nami.
    To ja też się przedstawie ładnie:
    Jestem Jakub mam 29 lat i jestem z Wawki i staram sobie nie kręcić życia ale czasem mi się nie udaje 😈

KaSek
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 5
    • Początkujący

hm, Ja też jestem nowa, bo włażciwie dzisiaj dopiero tu do was przyłączyłam. 🙂
    Ja jestem Kasia i mam lat 18-miło mi. 🙂

jakubek
    Keymaster
    • Tematów: 37
    • Odp.: 1015
    • Maniak

@Kaśek wrote:

hm, Ja też jestem nowa, bo włażciwie dzisiaj dopiero tu do was przyłączyłam. 🙂
    Ja jestem Kasia i mam lat 18-miło mi. 🙂

Witaj Kasiek miło nam

black_mamba
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 743
    • Zasłużony

A ja nie jestem nowa 🙁 Ale też powiem coż o sobie 🙂 Mam na imię Izabela mam 22 lata mieszkam i studiuję w Poznaniu. Interesuję się projektowniem wnętrz (ale niestety to marzenie raczej nigdy nie zostanie zrealizowane). Poza tym kocham zwierzeta, dobrą zabawę i spędzać czas ze znajomymi 🙂

Figa
    Keymaster
    • Tematów: 59
    • Odp.: 880
    • Zasłużony

Ja jestem Figa, mieszkam w Wawce, siedze często na wprost Jakubka i mam się dobrze. Robię różne rzeczy, lubię net, gry (tylko nie mam czasu na nie) samochody i jeszcze inne przyjemnosci:)))

Tasla
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 16
    • Bywalec

Ja tez jestem nowa, nazywam sie Kasia mam 33 lata i mieszkam daleko od was 😆

Witaj serdecznie 😀

Figa
    Keymaster
    • Tematów: 59
    • Odp.: 880
    • Zasłużony

A jak daleko Tasla no jak?
    Zdradź nam

Virginia 013
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 41
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

A ja nie jestem nowa 🙁 Ale też powiem coż o sobie 🙂 Mam na imię Izabela mam 22 lata mieszkam i studiuję w Poznaniu. Interesuję się projektowniem wnętrz (ale niestety to marzenie raczej nigdy nie zostanie zrealizowane). Poza tym kocham zwierzeta, dobrą zabawę i spędzać czas ze znajomymi 🙂

oooo ja tez nowa jestem 🙂 mam n imie Virginia :)i tez interesuje mnie i inspiruje prjektowanie wnetrz:) chcialam stdiowac na tym kierunku ale ze wzgledu na finanse nic z tego :/ no coz pozostaja marzenia i pasja 🙂 pozdrawiam wszystkich .

black_mamba
    Member
    • Zasłużony

Oj ja nowa NIE jestem 🙂 Ale widzę, że też projektownie wnętrz Cie kręci 🙂
    Ja studiuję matematykę więc kierunek bardzo daleki od projektowania.
    Virginia 013 masz zamiar zrobic coż ze swoim marzeniem? Ja próbuję chociaż wiem, że osoby z milionem pomysłów w głowie i bez dożwiaczenia i wykształcenia nikt nie zartudni więc może sama założę firmę:) Kto wie?

Virginia 013
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 41
    • Bywalec

mam zamiar po ukonczeniu studiow a studiuje kulturoznawstwo, wybrac sie na studium dwuletnie po ktorym ma sie technika dekoratorstwa wnetrz:) mam nadzieje ze dam rade to moje marzenie.a co do dziennych studiow n wydziale dekoratorstwa to po prostu straszne koszta u mnie w Katowicach to 550 zeta miesiecznie nie liczac wszelkich pomocy naukowych i potrzebnych akcesoriów wiec nici… ale własna firma to swietny pomysł:)moze w przyszłosci sie nad tym powaznie zastanowie :)pozdrawaim 🙂

black_mamba
    Member
    • Zasłużony

No prosze ja też myslalm o dodatkowej szkole dla projektantów wnętrz.

Marzena
    Member
    • Odp.: 7
    • Początkujący

Witam wszystkim jestem tutaj nowa i nie wiem jeszcze co i jak ale mam nadzieje, ze mnie przyjmiecie do swego grona;)…Cos o ,mnie mam na imie Marzena mam 25 latek i rowniez moim niespelnionym marzeniem jest projektowanie wnetrz….:( uwielbiam malowac obrazy i projektowac ubrania:) a z wyksztalcenia jestem psychoprofilaktykiem:) 😀

black_mamba
    Member
    • Zasłużony

To znaczy czym się dokładniej zajmujesz??

Marzena
    Member
    • Odp.: 7
    • Początkujący

Czym dokladnie sie zajmuje:) jestem na wygnaniu tzn na emigracji i pracuje jako kelnerka:/ ale wyslalam swoje papiery do szkoly wiec moze bede pracowac w zawodzie a w wolnych chwilach jak mam natchnienie maluje i probuje to sprzedac:)

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " świat ludzi zwariowanych"

Przewiń na górę