- AutorOdp.
- 21 sierpnia 2006 at 21:12
Jestem Andrzej mam 33 lata w zasadzie na wlasne życzenie pokręciłem sobie zycie. Bywam tu coraz czężciej i czasem fakt ze moge komus napisac co mnie trapi dziala troche jak terapia. Witam wszystkich
22 sierpnia 2006 at 07:40Cieszymy sie Adnrzej że jesteż z nami.
To ja też się przedstawie ładnie:
Jestem Jakub mam 29 lat i jestem z Wawki i staram sobie nie kręcić życia ale czasem mi się nie udaje 😈22 sierpnia 2006 at 11:32hm, Ja też jestem nowa, bo włażciwie dzisiaj dopiero tu do was przyłączyłam. 🙂
Ja jestem Kasia i mam lat 18-miło mi. 🙂22 sierpnia 2006 at 11:38@Kaśek wrote:
hm, Ja też jestem nowa, bo włażciwie dzisiaj dopiero tu do was przyłączyłam. 🙂
Ja jestem Kasia i mam lat 18-miło mi. 🙂Witaj Kasiek miło nam
22 sierpnia 2006 at 13:52A ja nie jestem nowa 🙁 Ale też powiem coż o sobie 🙂 Mam na imię Izabela mam 22 lata mieszkam i studiuję w Poznaniu. Interesuję się projektowniem wnętrz (ale niestety to marzenie raczej nigdy nie zostanie zrealizowane). Poza tym kocham zwierzeta, dobrą zabawę i spędzać czas ze znajomymi 🙂
22 sierpnia 2006 at 22:19Ja jestem Figa, mieszkam w Wawce, siedze często na wprost Jakubka i mam się dobrze. Robię różne rzeczy, lubię net, gry (tylko nie mam czasu na nie) samochody i jeszcze inne przyjemnosci:)))
22 sierpnia 2006 at 22:29Ja tez jestem nowa, nazywam sie Kasia mam 33 lata i mieszkam daleko od was 😆
Witaj serdecznie 😀
29 sierpnia 2006 at 09:03A jak daleko Tasla no jak?
Zdradź nam29 sierpnia 2006 at 10:25[usunięto_link] wrote:
A ja nie jestem nowa 🙁 Ale też powiem coż o sobie 🙂 Mam na imię Izabela mam 22 lata mieszkam i studiuję w Poznaniu. Interesuję się projektowniem wnętrz (ale niestety to marzenie raczej nigdy nie zostanie zrealizowane). Poza tym kocham zwierzeta, dobrą zabawę i spędzać czas ze znajomymi 🙂
oooo ja tez nowa jestem 🙂 mam n imie Virginia :)i tez interesuje mnie i inspiruje prjektowanie wnetrz:) chcialam stdiowac na tym kierunku ale ze wzgledu na finanse nic z tego :/ no coz pozostaja marzenia i pasja 🙂 pozdrawiam wszystkich .
29 sierpnia 2006 at 12:56Oj ja nowa NIE jestem 🙂 Ale widzę, że też projektownie wnętrz Cie kręci 🙂
Ja studiuję matematykę więc kierunek bardzo daleki od projektowania.
Virginia 013 masz zamiar zrobic coż ze swoim marzeniem? Ja próbuję chociaż wiem, że osoby z milionem pomysłów w głowie i bez dożwiaczenia i wykształcenia nikt nie zartudni więc może sama założę firmę:) Kto wie?29 sierpnia 2006 at 13:56mam zamiar po ukonczeniu studiow a studiuje kulturoznawstwo, wybrac sie na studium dwuletnie po ktorym ma sie technika dekoratorstwa wnetrz:) mam nadzieje ze dam rade to moje marzenie.a co do dziennych studiow n wydziale dekoratorstwa to po prostu straszne koszta u mnie w Katowicach to 550 zeta miesiecznie nie liczac wszelkich pomocy naukowych i potrzebnych akcesoriów wiec nici… ale własna firma to swietny pomysł:)moze w przyszłosci sie nad tym powaznie zastanowie :)pozdrawaim 🙂
29 sierpnia 2006 at 19:32No prosze ja też myslalm o dodatkowej szkole dla projektantów wnętrz.
30 sierpnia 2006 at 14:39Witam wszystkim jestem tutaj nowa i nie wiem jeszcze co i jak ale mam nadzieje, ze mnie przyjmiecie do swego grona;)…Cos o ,mnie mam na imie Marzena mam 25 latek i rowniez moim niespelnionym marzeniem jest projektowanie wnetrz….:( uwielbiam malowac obrazy i projektowac ubrania:) a z wyksztalcenia jestem psychoprofilaktykiem:) 😀
30 sierpnia 2006 at 19:01To znaczy czym się dokładniej zajmujesz??
31 sierpnia 2006 at 15:28Czym dokladnie sie zajmuje:) jestem na wygnaniu tzn na emigracji i pracuje jako kelnerka:/ ale wyslalam swoje papiery do szkoly wiec moze bede pracowac w zawodzie a w wolnych chwilach jak mam natchnienie maluje i probuje to sprzedac:)
- AutorOdp.