• Autor
    Odp.
  • isztar
    Member
    • Tematów: 27
    • Odp.: 491
    • Zasłużony

no pewnie że się cieszę 🙂 moje studia są super 😆 😆

Blk
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 699
    • Zasłużony

hehe, a co studiujesz? 🙂

isztar
    Member
    • Tematów: 27
    • Odp.: 491
    • Zasłużony

prawo 🙂

Blk
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 699
    • Zasłużony

też kiedyż myżlałam o prawie, ale jednak idę na dziennikarstwo – bardziej mnie wciągnęło 😉

BOZENA
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 49
    • Stały bywalec

Z perpektywy czasu chyba każdy z nas docenia plusy wieku szkolnego „ale to już było i nie wróci więcej…” trochę smutno i łezka się w oku zakręci jak pomyżli się o latach szkoły.

the quene
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 252
    • Zapaleniec

Oj nie zgodzę się z przedmówczynią.

No.. może jakież nieliczne aspekty szkoły były dobre, zero odpowiedzialnożci, gadanie na lekcjach, wygłupy na przerwach… Genialnie wspominam liceum, gdzie miałam fantastyczne koleżanki sztuk dwie, można było z nimi przysłowiowe konie krażć.
    Pamiętam jak kiedyż kupiłyżmy sobie na przerwie tort lodowy i żarłyżmy go na matematyce za pomocą linijki. xD Takie wspomnienia są miłe, jednakowoż…..

BARDZO SIĘ CIESZĘ, że nie muszę już zapierniczać kilka godzin w szkole, następnie znowu kilka godzin w domu na ten sam temat i to kompletnie za darmo, za to z możliwożcią zgarnięcia pały.

Co prawda mojego obozu pracy nie lubię, a kapo to cieć i baran, ale przynajmniej mam z tego pieniądze i nie muszę zajmować się tym po godzinach.

A jak widzicie po mojej obecnożci na forum – specjalnie się nie przemęczam xD

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " szkoła :(("

Przewiń na górę