- AutorOdp.
- 14 września 2009 at 18:33
no pewnie że się cieszę 🙂 moje studia są super 😆 😆
20 września 2009 at 09:26hehe, a co studiujesz? 🙂
20 września 2009 at 10:08prawo 🙂
27 września 2009 at 10:08też kiedyż myżlałam o prawie, ale jednak idę na dziennikarstwo – bardziej mnie wciągnęło 😉
14 października 2009 at 09:50Z perpektywy czasu chyba każdy z nas docenia plusy wieku szkolnego „ale to już było i nie wróci więcej…” trochę smutno i łezka się w oku zakręci jak pomyżli się o latach szkoły.
14 października 2009 at 12:49Oj nie zgodzę się z przedmówczynią.
No.. może jakież nieliczne aspekty szkoły były dobre, zero odpowiedzialnożci, gadanie na lekcjach, wygłupy na przerwach… Genialnie wspominam liceum, gdzie miałam fantastyczne koleżanki sztuk dwie, można było z nimi przysłowiowe konie krażć.
Pamiętam jak kiedyż kupiłyżmy sobie na przerwie tort lodowy i żarłyżmy go na matematyce za pomocą linijki. xD Takie wspomnienia są miłe, jednakowoż…..BARDZO SIĘ CIESZĘ, że nie muszę już zapierniczać kilka godzin w szkole, następnie znowu kilka godzin w domu na ten sam temat i to kompletnie za darmo, za to z możliwożcią zgarnięcia pały.
Co prawda mojego obozu pracy nie lubię, a kapo to cieć i baran, ale przynajmniej mam z tego pieniądze i nie muszę zajmować się tym po godzinach.
A jak widzicie po mojej obecnożci na forum – specjalnie się nie przemęczam xD
- AutorOdp.