- AutorOdp.
- 30 sierpnia 2010 at 10:46
Hej. W innym temacie ktoż wspomniał że można sporo zaoszczędzić na wysyłce paczek jak się wysyła więcej w miesiącu – nie mogę znaleźć go teraz. Tak się składa że jestem zainteresowana tematem. Czy ktoż mógłby napisać więcej o co chodzi z tą firmą dwiepaczki albo podać linka do tematu, bo tam włażnie była opisywana i na jakiej zasadzie to wszystko działa? Proszę o informacje.
30 sierpnia 2010 at 16:49[usunięto_link]
31 sierpnia 2010 at 06:31A nie lepiej podpisać bezpożrednio umowy z firmą kurierską i wynegocjować cenę przesyłek ? Oczywiżcie jeżeli będą te paczki wysyłane systematycznie przez daną firmę 😉
31 sierpnia 2010 at 11:03@Kowal wrote:
[usunięto_link]
Ale mi dałeż linka do googla 👿 Na innym forum mi podali linka.
[usunięto_link] wrote:
nie lepiej podpisać bezpożrednio umowy z firmą kurierską i wynegocjować cenę przesyłek ? Oczywiżcie jeżeli będą te paczki wysyłane systematycznie przez daną firmę
NIe da rady bo wg firm wysyłam za mało paczek miesięcznie. A słyszałam włażnie o tej dwiepaczki.pl że tam nie trzeba mieć dużej ilożci i można ceny negocjować bo oni są jakoż dogadani z UPS i DHL . No i włażnie dlatego szukam informacji co to jest takiego 😀
31 sierpnia 2010 at 14:03[usunięto_link] wrote:
@Kowal wrote:
[usunięto_link]
Ale mi dałeż linka do googla 👿 Na innym forum mi podali linka.
Skoro na innym forum Ci podali to jaki problem,po co to samo?Zresztą w linku google wpisałem za Ciebie 2paczki i wyskoczyło na pierwszej stronie na samej górze, trochę samodzielnożci lub zaradnożci się przyda. Kliknij to będziesz miała to czego szukasz link do strony firmy.
Nie ma sprawy ,nie musisz dziękować 😉2 września 2010 at 10:09Dwiepaczki to bardzo dobry pożrednik usług kurierskich. opinie masz tu: [usunięto_link]
7 października 2010 at 19:24Zgadzam się z poprzednikiem , wprawdzie moja współpraca z nimi polegała na wysłaniu za ich pożrednictwem paru paczek ale wszystko przebiegło sprawnie i bez zarzutów.
- AutorOdp.