- AutorOdp.
- 31 pa藕dziernika 2006 at 15:32
Witajcie drogie forumowiczki i forumowicze 馃槈
chcia艂abym us艂ysze膰 wasz膮 opini臋 na temat ta艅ca. Czy widzicie w tym cos wiecej niz naturalne poruszanie cialem w rytm muzyki, do czego Wam sie najlepiej tanczy, czy podziwiacie tancerki, a moze sadzicie ze sa to glupie dziewczeta. Czy te偶 moze tancerz to sportowiec jak kazdy inny?
Piszcie bo jestem strasznie ciekawa co o tym wszystkim s膮dzicie.Taneczne pozdrowienia 馃檪
mad2ia20 listopada 2006 at 19:50Mi taniec sprawia wielk膮 przyjemno偶膰. Kiedy czuj臋 rytm w swoich zy艂ach, moja dusza jest w raju, to bardzo przyjemne uczucie. Ale lubi臋 ta艅czy膰 „po swojemu” pozwalaj膮c sobie na to, co w tej chwili czuj臋 馃檪
21 listopada 2006 at 20:33Witam, dopiero co si臋 tu zalogowa艂am i juz trafilam na moj ulubiony temat 馃檪
Od dawna tancze i jest to dlamnie ogromna pasja. Czasami w prawdzie zastanawiam sie czy wieksza pasja jest dla mnie taniec czy muzyka bez ktorej taniec by nie istnial. W kazdym razie czesto nie moge sie powstrzymajac przed tancem slyszac jakas dobra porywajaca muzyke.. 馃檪
Dlugo tanczylam taniec towrzyski, jazzowy i toche wspolczesnego. Obecnie jednak najwiecej czasu poswiecam salsie! To niesamowite przezycie – mozna sie totalnie wyluzowac i doenergetyzowac. Polecam 馃檪 Najlepsze jest to ze naprawde wystarczy jedna czy dwie godziny tygodniowo zeby pojac przynajmniej podstawy i smigac na slsotekach 馃檪1 grudnia 2006 at 17:24chcialabym tanczyc jak te niektore profesjonalne tancerki 馃槈 kiedys chodzilam do szkoly tanca jak bylam w podstawowce ale przestalam chodzic, sama niewiem dlaczego.a tak to czasami jak mnie cos najdzie lubie potanczyc na imprezce przy dobrej muzyce oczywiscie 8)
16 maja 2007 at 09:34Anonymous
Guest- Temat贸w: 10
- Odp.: 102
- Zapaleniec
Ja do 偶adnej szko艂y ta艅ca nie ucz臋s****艂am i nie uczeszczam. 呕a艂uje oczywi偶cie, tak samo jak 偶a艂uje tego, 偶e rodzice nie pos艂ali mnie na lekcje gry na gitarze tudziez skrzypcach. Ale c.贸z robic…
Jednak kiedy ta艅cze ludzie sa pe艂ni podziwu, moze dlatego, 偶e kiedy ta艅cze nie mam zahamowa膰 i nie czuj臋 skr臋powania. Wi臋c tancze ca艂膮 sob膮. Lubi臋 kiedy tak na mnie patrza z zachwytem 馃檪16 maja 2007 at 16:48Uwielbiam ta艅czyc!Taniec sprawia mi ogromn膮 radosc i potrafi臋 przeta艅czyc caaa艂膮 noc 馃榾
19 maja 2007 at 15:47ja r贸wniez uwielbiam tanczy膰:) a najlepsze jest wyg艂upianie sie w tancu :)niestety coraz mniej czasu mam na pobawienie sie w jakis klubach wiec tancze w czasie sprzatania 8)
30 maja 2007 at 07:10Ahh moj ulubiony temat! Ja rowniez uwielbiam tanczyc!!taniec daje mi radosc,zapomnienie o wszelkich zmartwieniach,problemach i nerwach ,uwialbiam na imprezy chodzic do klubow dobrych lub nawet pubow z parkietem,byleby byl dobry klimat!Lubie wczowac sie w muzyke i zazwyczaj jako pierwsza wskakuje na parkeit i mam wszystkich gdzies i tancze po swojemu zawsze z usmiechem na twarzy. 馃槅 馃槅 馃槅 8)
30 maja 2007 at 12:49Ta艅czy膰 lubi臋. Lubi臋 a wr臋cz uwielbiam chodzi膰 do klub贸w, pub贸w i tak samo jak Tigerka pierwsza na parkiecie jestem 馃檪
21 stycznia 2008 at 14:23Ja ta艅cz臋 od 16 roku 偶ycia Breakdance. Mam ju偶 24 lata i nie zamierzam pr臋dko sko艅czy膰.
Taniec to ca艂e moje 偶ycie. Pozdrawiam wszystkich, kt贸rzy kochaj膮 ta艅czy膰
15 lutego 2008 at 15:38Ja r贸wnie偶 uwielbiam ta艅czy膰. Niestety nigdy nie chodzi艂am na kurs ta艅ca.
15 lutego 2008 at 16:10to jest moj zywiol, chodzilam na kursy tanca towarzyskiego, prowadzilam grupe cheerleaderek, na breakdance chodzilam ale bardzo krotko szkoda ze nie ma programu dla normalnych ludzi takich jak taniec z gwiazdami czy wszystkie fajne programy musza byc z nimi?:/
21 lutego 2008 at 19:51Ja r贸wnie偶 uwielbiam ta艅czy膰. W przedszkolu ta艅czy艂am ta艅ce ludowe, ale tylko w ramach ” pokaz贸w” dla rodzic贸w ;). P贸藕niej zacz臋艂am ta艅czy膰 towarzyski i d艂ugo ta艅czy艂am, nast臋pnie urozmaica艂am taniec jazzem i ta艅cem wsp贸艂czesnym. Teraz ta艅cz臋 hip hop ;] I nie zamierzam przesta膰.
28 lutego 2008 at 17:23zgadzam sie w zupelnosci, nbie ma to jak sobie pokrecic tyleczkiem w rytm muzyki:P
ale dla mnie i tak najwiekszego powera maja ludzie tanczacy na ulicach, spontaniczni, tacy co nagla zaczynaja podrygiwac i sie ruszac:D
chcialabym miec tyle odwagi co oni, jak ta laska na filmie na przyklad
[usuni臋to_link]
dla mnie ona jest boska, co sadzicie??18 marca 2008 at 00:55Ja te偶 kocham ta艅czy膰. Taniec to moja najwi臋ksza mi艂o偶膰. To spos贸b wyra偶ania siebie, swojej osobowo偶ci, charakteru, uczu膰 i emocji. To co偶 dzi臋ki czemu znam sw膮 warto偶膰 a jednocze偶nie jestem 偶wiadoma swych brak贸w i niedoskona艂o偶ci. Ta艅cz臋 od dziecka i mam zamiar w jaki偶 spos贸b zwi膮za膰 z tym swoje 偶ycie. Du偶膮 cz臋偶膰 mojego tygodnia zajmuje mi taniec w r贸偶nych stylach, jednym szczeg贸lnie, ale nie powiem jakim:p Pozdrawiam wszystkie tancerki;]
- AutorOdp.