- AutorOdp.
- 27 listopada 2011 at 15:59
Mam do was dziewczyny pytanie. Czy są tu osoby które brały kiedyż tabletkę po stosunku? Czy miałyżcie potem jakież objawy złego samopoczucia? Chce się dowiedzieć jak to wygląda, sama jeszcze nie brałam takich tabletek, ale jeżli coż się przydarzy to dobrze wiedzieć, że coż takiego mogę dostać;) Nie wiem tylko co się dzieje po ich wzięciu? Moja koleżanka mówiła mi, że ona brała raz i nic jej nie było poza tym że okres jej się przyspieszył.
27 listopada 2011 at 16:14w ulotce jest napisane, jakie moga byc skutki uboczne. ale najczesciej – tak, jak mowila twoja kolezanka. ja tez nie mialam pozniej zadncyh problemow.
27 listopada 2011 at 21:50Ulotka ulotlą, ale dobrze jest wiedzieć jak to jest w praktyce 🙂 A więc jeżli chodzi o mnie, to odczułam wzięcie tej tabletki poprzez ból brzucha (nie większy niż przy okresie) no i rozregulowany cykl. A mojej koleżance np tylko okres przyszedł wczeżniej.
28 listopada 2011 at 15:03Dokładnie jamajkaa, ulotka nie zawsze wszystko nam powie. wczoraj rozmawiałam jeszcze z taką jedną dziewczyną, która powiedziała, że te tabletki można stosować tylko raz w roku. Czy to jest w ogóle prawda? Ja wiem, że nie stosuje się ich bardzo często, ale rzeczywiżcie są zrobione jakież limity na ich stosowanie? Może trochę chaotycznie to opisałam, ale wolę wiedzieć wszystko. Zastanawiam się czy nie zrezygnować z tab. anty na rzecz prezerwatywy bo źle wpływają na mój organizm a tak jak pisałam, fajnie wiedzieć że można też stosować antykoncepcję po stosunku;)
28 listopada 2011 at 18:00tez gdzies slyszalam ze jesli stosowac nie czesciej niz raz na rok, to nie bedzie problemow. chyba nawet w ulotce czytalam, hehe;) ale najlepiej to jak najrzadziej stosowac, bo to nie sa cukierki, a mocne leki hormonalne:) od kolezanek slyszalam, ze nie mialy problemow – tylko cykl sie przesuwal, ale pozniej po 2-3 mies juz wszyskto bylo normalne.
28 listopada 2011 at 19:58Mi się gdzież obiła o uszy teza, że nie czężciej niż raz na miesiąc, no ale to już gruba przesada jak na moje
1 listopada 2013 at 16:46Piersze slysze..
24 listopada 2013 at 23:12Po co tabletka po jak mozna przed;p;p
- AutorOdp.