• Autor
    Odp.
  • Miska26
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 501
    • Zasłużony

HTC to telefon dla facetóe kobiety nie mają czego szukać u tej firmy, jeżli chcemy eleganckiego telefonu to tylko LG może nam to zaoferować

zoska samoska
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 87
    • Stały bywalec

[usunięto_link]żka26 wrote:

HTC to telefon dla facetóe kobiety nie mają czego szukać u tej firmy, jeżli chcemy eleganckiego telefonu to tylko LG może nam to zaoferować

a htc hd 2 to zly telefon? nie dożć że ladnie wyglada, to jescze obejrzysz na nim film i popracować można :)…jak dla mnie to jest uniwersalny bardzo telefon.

cytrynka86
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 46
    • Stały bywalec

Jejku skąd ja to znamm:) Mam dokładnie ten sam problem 🙂 jak patrze na te oferty to narazie wpadł mi w oko LG New Chocolate BL20. Ale tak naprawde tyle tego jest i wlasciwie wszedzie to samo w tych telefonach ze nie wiadomo co wziac 🙂

Miska26
    Member
    • Zasłużony

Jeżli chodzi o LG to firma wypużciła w ostatnim czasie mnóstwo fajnych fonków, wię też bym nie wiedziała co wybrać

gosia27
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 25
    • Bywalec

Ja to najbardziej lubię Nokie, a najważniejsza rzecz to klapka, jest wygodny, klawisze się nie brudzą i jest elegancki.

Urszula85
    Member
    • Odp.: 13
    • Bywalec

Jeżli chodzi o LG to firma wypużciła w ostatnim czasie mnóstwo fajnych fonków, wię też bym nie wiedziała co wybrać

Znawcą od LG nie jestem, ale ostatnio musiałam pozbyć się mojego. Mikrofon zupełnie nawalał, nie szło się dogadać. W tym samym czasie koleżance zepsuł się rozsuwany LG – obraz praktycznie zniknał – tylko biały ekran. Nie wiem, może to zbieg okolicznożci, ale sama już nie kupie dla siebie telelfonu tej firmy. Teraz mam starą nokię, która trzyma 1,5 tygodnia i jest super:D

Maneaterr
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 17
    • Bywalec

Telefon nie ma być ładny, tylko funkcjonalny i przede wszystkim wytrzymały. Dla mnie również ważne jest aby nie 'mulił’, czyli telefony dotykowe odpadają. Jeżeli chcecie, aby telefon był wytrzymały, to firma LG nie zagwarantuje Wam tego (miałam kiedyż bardzo krótko telefon LG, przywieziony z Anglii, ten przecudowny telefon sam ot tak sobie tracił sieć, trzeba było w ustawieniach zmieniać tryb na manualny i odnaleźć swoją sieć… aby po krótkim czasie zrobić to po raz kolejny).
    Ja preferuję Nokię. Mam dwa telefony, obecnie Nokię 5610i(rozsuwana, spory wyżwietlacz, aparat 3,2 z lampą błyskową, posiada jeszcze inne funkcje o których nie ma sensu pisać ;p) i Sony Ericssona (przed nim miałam Samsunga, Sagema i jeszcze jednego Sony Ericssona). Sony też nie jest zły, na pewno lepszy od wczeżniejszych, natomiast Nokię zamienię tylko na inną lepszą Nokię. Telefon 'przeżył’ wiele upadków (spadł mi np. niejednokrotnie ze schodów) i działa bez zarzutu.
    Drogie panie odradzam LG, jeżeli zależy Wam na 'ładnym’ telefonie dokupcie sobie jakież zawieszki z cyrkonii, czy coż w tym stylu ;pp 🙂

Miska26
    Member
    • Zasłużony

Ja tak nie uważam, sama mam dożwiadczenie z kilkoma telefonami LG i nie miałam z nmi nigdy problemu. Nie wiem jak dawno korzystałaż z telefonów firmy LG ale w ostatnim czasie LG poczyniło znaczne postępy jeżli chodzi o poziom techniczny i design który wyróżnia się spożród innych producentów.

OpenDoc
    Member
    • Odp.: 255
    • Zapaleniec

Miżka a Ty ciągle o tym design LG 😉 ….

postęp techniczny? W pewnym modelu LG, który posiadam nie mam możliwożci przypisania skrótów klawiszowych, gdzie w Nokii jest to standardem, a powiem, ze to jest uciazliwe, gdzie jeden z glownych przyciskow ma przypisany internet … a z telefonu korzysta starsza osoba

Urszula85
    Member
    • Odp.: 13
    • Bywalec

Ja tak nie uważam, sama mam dożwiadczenie z kilkoma telefonami LG i nie miałam z nmi nigdy problemu. Nie wiem jak dawno korzystałaż z telefonów firmy LG ale w ostatnim czasie LG poczyniło znaczne postępy jeżli chodzi o poziom techniczny i design który wyróżnia się spożród innych producentów.

Mój LG jest całkiem nowy, kupiony może rok temu (coż ponad). Bajerów ma sporo, w tym dwie kamerki (przydaje się do poprawiania make-upu jesli nei masz pd reka lusterka), wygląda bardzo fajnie (prosto ale elegancko), jest poręczny, można kartę p****ąć i słuchać muzyki.. i tak długo by wymieniać, ale brakuje mu jednej rzeczy. Nie możesz rozmawiać, bo mikrofon praktycznie nic nie wylapuje poza szumem (druga osoba słyszy jakbyż byla pod wodą). Do tego lubi czasem zgubić sieć, albo się wyłączyć. I po co mi milion bajerów, skoro najważniejsza funkcja nie działa? Niestety ostrzegano mnie przed LG ale się uparłam no i teraz mam. Nie jestem pierwszym i obawiam się, że nie ostatnim, „szczężliwym” użytkownikiem LG. Teraz mam starą Nokię. Poobdzierana, aparatu nie ma ale działa. Ale powoli zaczynam się rozglądać za czymż nowszym:) tak dla urozmaicenia:P
    Co powiecie o Motoroli? W MixPlusie jest kilka ciekawych ofert, ale słyszałam rózne opinie o tej firmie. Jedni wychwalaja, drudzy przeklinają (obiecuję, tym razem posłucham rad:P)

Miska26
    Member
    • Zasłużony

Opinii jest tyle ile ludzi, nie będę upierać się że LG to idealny i najlepszy producent, ale ja np. znam sporo osób które lubią telefony LG sama często przypisuje się do forów internetowych werbujących miłożników marki, nie będę zaprzeczać że nie jestem wzrokowcem bo jestem i zwracam uwagę na wygląd telefonu, a w mój gust idealnie trafia LG, mogę nawet zrezygnować z wysokiej techniki na rzecz fajnego wyglądu, poza tym sama nie jestem maniakiem telefonicznym i wybieram telefony łatwe w obsłudze i nie naszpikowane tysiącami bajerów, tak jak większożci naszego społeczeństwa, z większożci funkcji po prostu nie korzystamy

OpenDoc
    Member
    • Zapaleniec

Motorolla – tak naprawdę pierwsza firma, ktora weszła na rynek telefonów komórkowych. Wg mnie zbyt długo upierali się nad seriami z klapką … więc konkurencja pozostawiła ich w tyle. Miałem kiedyż (zamierzchłe czasy) telefon od motki (z klapką) – nawet dobrze się sprawował.

Najgorsze przy zmianach telefonów jest zmiana … na innego producenta, bo pozostają „stare nawyki” jeżli chodzi o pisanie smsów, skróty klawiszowe, itp.

Maneaterr
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 17
    • Bywalec

Generalnie nie mam zaufania do firmy LG, nie tylko telefon LG okazał się shitem, ale miałam także samochodowe radio/CD oraz telewizor….
    Nie dam się przekonać do tej marki ;p

OpenDoc
    Member
    • Zapaleniec

Miałem kiedyż TV od LG … a raczej wtedy to był jeszcze GoldStar i powiem Ci, że służył mi baaaardzo długo. Jeżeli chodzi o ich produkty to nie mam żadnego „ale” do wykonania lecz do ustawień i konfiguracji (głównie chodzi o telefony) – w tej płaszczyźnie (wg mnie) mogłoby być troszkę lepiej 😉

Miska26
    Member
    • Zasłużony

Wydaje mi się że LG cały czas pracuje nad swoim poziomem, jeszcze kilka lat temu niewiele osób wiedziało o LG i o ich produktach, a teraz są zazwyczaj w pierwszej 5 najpopularniejszych producentów na rynku chociażby Polskim, ostatnio wyczytałam że dostali nawet nagrodę za jednego z najbardziej innowacyjnych producentów

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Telefon ale jaki???"

Przewiń na górę