Trudna sytuacja. Ehh licze na was kobietki.

• Autor
    Odp.
  • Croppa
    Member
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 99
    • Zapaleniec

馃槅

Serrafina
    Member
    • Temat贸w: 36
    • Odp.: 432
    • Pasjonat

A nie my偶la艂a偶 o tym, 偶eby zamieszka膰 razem, albo nawet… utrwali膰 ten zwi膮zek?

Croppa
    Member
    • Zapaleniec

馃槅

LOLiTA..
    Member
    • Temat贸w: 3
    • Odp.: 42
    • Bywalec

kurde, Croppa lipna sytuacja, ja w sumie jestem w podobnej, chocia偶 nie do ko艅ca. wiesz, nie chce 偶eby偶 pomysla艂a „艂atwo ci m贸wi膰” ale jedynym rozwi膮zaniem tej sprawy wydaje mi sie „u偶wiadomienie” Jego rodzic贸w, 偶e On jest w Tobie zakochany, myslicie o wsp贸lnej przysz艂o偶ci, a ich dziwne zachowanie jest dla Was przeszkod膮. no bo w sumie o co im chodzi?? mo偶e po prostu przywi膮zali sie do tej poprzedniej i mysleli 偶e b臋dzie ju偶 przysz艂膮 ma艂偶onk膮 Twojego Skarbka. no ale przecie偶 on jest m艂ody, ma prawo do swojego wyboru i nie moga go za to wini膰 a przez to odtr膮ca膰 ciebie. ale wiesz najwa偶niejsze wydaje mi sie tutaj to, 偶e Tw贸j ch艂opak powinien jasno i wyra藕nie im przet艂umaczy膰, 偶e tamten zwi膮zek to przesz艂o偶c, 偶e jest teraz z cudown膮 kobiet膮, kt贸rej nie mog膮 nic zarzuci膰!!!

Croppa
    Member
    • Zapaleniec

馃槅

Olgus
    Member
    • Temat贸w: 18
    • Odp.: 1073
    • Maniak

Croppa, Tw贸j m臋偶czyzna powinien wzi膮膰 spraw臋 w swoje r臋ce i odwa偶nie powiedzie膰 im raz na jutro, 偶e nie odejdzie od Ciebie, bo Ci臋 kocha, jeste偶 dla niego bardzo wa偶na i czy tego chc膮 czy nie, on b臋dzie w艂a偶nie z Tob膮 i z Tob膮 wi膮偶e swoj膮 przysz艂o偶膰.
    Musz膮 zrozumie膰, 偶e ich s艂owa dla niego nic nie znacz膮, bo inaczej b臋d膮 wykorzystywa膰 swoj膮 przewag臋, widz膮c, 偶e on przywi膮zuje do tego co m贸wi膮 tak wielk膮 wag臋 i niech臋tnie robi co偶, co im si臋 nie podoba.

Powodzenia 馃檪

Serrafina
    Member
    • Temat贸w: 36
    • Odp.: 432
    • Pasjonat

Wiadomo, 偶e to facet powinien wzi膮膰 sprawy w swoje r臋ce, ale tu raczej widzimy, 偶e ch艂opak jest za s艂aby na takie rzeczy. Ja kiedy偶 zrobi艂am tak, 偶e po prostu posz艂am do matki ukochanego (gdy nikogo innego w domu nie by艂o) i opowiedzia艂am jej o sobie i swoich uczuciach, a nast臋pnie spyta艂am co ma przeciwko mnie. Mo偶e wi臋c spr贸buj w ten spos贸b.

Sandy
    Member
    • Temat贸w: 12
    • Odp.: 382
    • Pasjonat

on nie ma szans ze starymi walczyc,to jest jego problem… stoi miedzy mlotem a kowadlem.
    znam cala historie Croppki i wiem ile ona znosi przez ta sytuacje…
    ja sie znajduje w podobnej i jedynym wyjsciem [chyba] jest odczekac… ale ilez mozna? [mowi sie – jak kocha to poczeka;)] ale to nam dziala negatywnie na psychike 馃槙

WarnGirl
    Member
    • Temat贸w: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Oj… 馃槙
    Nie by艂am w takie sytuacji nigdy i szczerze m贸wi膮c nie wiem co poradzi膰… Zgadzam si臋 z dziewczynami,偶e problem tkwi w jego relacji z rodzicami.I najpro偶ciej by艂oby mi poradzi膰,偶eby偶 z nim na ten temat porozmawia艂a.Jednak kiedy b臋dziesz naciska膰 on znowu poczuje sie osaczony-zupe艂nie jak w domu.Nie rozumiem w dlaczego jego rodzina Ciebie nie akceptuje,przeciez to wyb贸r ich syna,jak mawia moja mama o zwi膮zku mojego brata: „on b臋dzie si臋 z ni膮 u偶era艂,nie ja” 馃檪 Mo偶e problem tkwi w tym,偶e jeste偶 starsza?Mo偶e tak polubili jego by艂a dziewczyne,偶e nie sa w stanie znies膰 my偶li o tym,偶e zaj臋艂a偶 jej miejsce?
    Prawdziwa mi艂o偶膰 wszystko przetrzyma… i je偶li wyka偶esz si臋 cierpliwo偶ci膮(wiem,ze b臋dzie ci臋zko) to jako偶 wszystko sie u艂o偶y… Swoj膮 drog膮 je偶li Tw贸j ch艂opak by艂by bardziej zdecydowny to postawi艂by na swoim i zrobi艂by wszystko,ze by jego rodzice Ciebie zaakceptowali…
    G艂owa do g贸ry i powodzenia 馃檪

kiziaa
    Member
    • Temat贸w: 5
    • Odp.: 259
    • Zapaleniec

Naprawde ciezka sytuacja. Szczerze nie mia艂am podobnego problemu wiec nie bardzo wiem jak temu zaradzic. Jednak nawet kiedy pojawiaja si臋 jakiekolwiek problemy mamy 'zdrowie’ aby je rozwi膮zac. Niestety zycie jest pod g贸rk臋 (: Pozdrawiam i wierze ze Ci sie uda!. :*

Croppa
    Member
    • Zapaleniec

馃槅

mia1980
    Member
    • Temat贸w: 23
    • Odp.: 1120
    • Maniak

kurcze ja bym takiego czegos nie znios艂a 偶eby osoby trzecie ingerowa艂y w nasze 偶ycie. Skoro z niego tki mamin synek to jak ty sobie wyobrazasz z nim zycie tym bardziej ze nie jestes akceptowana przez te偶ci贸w. no i na dodatek jego ex do kt贸rej biegnie bo chora. Skoro z nia zerwa艂 i jest z tob膮 to troche nie na miejscu by艂 ten jego wyskok do szpitala

Croppa
    Member
    • Zapaleniec

馃槅

mia1980
    Member
    • Temat贸w: 23
    • Odp.: 1120
    • Maniak

moja kolezanka tez mia艂a kiedys problem z tesciami[nie chcieli jej jako synowej bo niby biedna] a facet by艂 zdominowany przez rodzic贸w tyra艂 w pracy a kase mu odbierano nawet drobne matka mu z kieszeni bra艂a a on nie mia艂 potem kasy by postawic cos dziewczynie ani na ciuchy dla siebie, ale kiedys miarka sie przebra艂a by艂a wielka k艂贸tnia jego z rodzicami wyprowadzi艂 sie na kilka dni do dziewczyny i od tego momentu rodzce juz nim nie manipuluja przy czym kontakt z rodzicami ma i nie sa sk艂贸ceni…. poprostu tw贸j facet musi nauczyc sie przeciwstawiac rodzicom i zbytnio nie przywi膮zywac uwagi do tego co m贸wi膮, ale to trzeba zrozumiec i przejrzec na oczy jakich sie ma rodzic贸w bo dop贸ki bedzie ich mia艂 za idea艂y to bedzie pod ich wp艂ywem…. kolega tez by艂 zaslepiony ale porozglada艂 sie jacy sa inni rodzice dla swoich dzieci i da艂o mu to duzo do myslenia, szczerze m贸wi膮c to by艂 w szoku i nie m贸g艂 sie z tym pogodzic ze ma takich rodzic贸w

kiziaa
    Member
    • Temat贸w: 5
    • Odp.: 259
    • Zapaleniec

radzi艂abym Ci z nim szczerze porozmawiac na ten temat ;] poweidz mu zeby postawil sie na Twoim miejscu. zobaczymy co odpowie (: my偶le ze szczera rozmowa co艣 powinna dac !

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " Trudna sytuacja. Ehh licze na was kobietki."

Przewi艅 na g贸r臋